Palautukset Hulluilla Päivillä

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös.

Hullut Päivät on lyhytkestoinen kampanja, jonka tuotteita voi ostaa vain kampanjan aikana, ja sen vuoksi tuotteita ei voi vaihtaa toiseen Hullujen Päivien tuotteeseen kampanjan jälkeen. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen normaalivalikoiman tuotteeseen, tee uusi tilaus osoitteessa stockmann.com.

 

KUN PALAUTAT TUOTTEITA:

Sinun tulee käsitellä palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Palautettavien kosmetiikka- ja luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa.

Täytä tuotteen mukana tullut palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan pakettiin. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi.

Postin tai Matkahuollon lähetysten osalta liimaa palautuskuoreen tai palautettavan paketin päälle valmis osoitetarra, jonka sait lähetyksen mukana.

Palautusosoite: Stockmann Jakelukeskus, Högberginhaara 12, 04360 Tuusula.
Postin sopimusnumero: 628428
Matkahuollon sopimusnumero: 9526414

DB Schenkerin lähetys tulee palauttaa lähimpään DB Schenker-noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella millä paketti on noudettu. Huomioithan, että DB Schenkerillä ei ole erillistä palautustarraa, vaan alkuperäisessä paketissa ollut kollitarra kannattaa säilyttää, koska se nopeuttaa palauttamista huomattavasti.

Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen.

Voit palauttaa tuotteen myös tavarataloihimme Suomessa.

Postin pakettiautomaatista noudetun paketin voi palauttaa automaatin kautta 14 vuorokautta siitä, kun se on noudettu. Tarkemman ohjeistuksen saat pakettiautomaatin näytöltä sekä Postin verkkosivuilta.

 

Pyydä kuitti palautuksestasi. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta, joten säilytä sitä vähintään 3 kuukautta.

Jos olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, palauta tuote ohjeiden mukaisesti. Kirjoita lisäksi palautusilmoituksen Lisätietoja-sarakkeeseen, miten vika tuotteessa ilmenee ja haluatko ehjän/oikean tuotteen tilalle. Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, maksamme uuden vastaavan tuotteen lähetyskulut.

Pyrimme lähettämään viallisen/rikkoutuneen/väärän tuotteen tilalle uuden, mutta koska Hullut Päivät on lyhytkestoinen kampanja, tuotteita ei välttämättä ole enää saatavana. Näissä tapauksissa hyvitämme tilaussumman kyseisen tuotteen osalta.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Poikkeavasta palautusoikeudesta on maininta tuotetekstissä. Tuotteita, joiden sinetti on avattu, ei voi palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä. Palautettavien kosmetiikka- ja luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Jos palautat esim. parfyymejä, hiuslakkaa, kynsilakkaa, puhdistusaineita tai vaalennusjauheita, käytä alkuperäistä kuljetuspakkausta, jossa on kuljetukseen vaadittavat varoitusmerkinnät.

Hygienia- ja intiimituotteita ei voi palauttaa. Näitä ovat esimerkiksi epilaattorit, ihokarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturit, partakoneet, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume- ja verenpainemittarit sekä vuodevaatteet.

Huom. Jos tuotteelle ei ole ollut valittavissa muuta toimitustapaa kuin kotiinkuljetus, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Jos alkuperäistä kuljetuspakkausta, lähetettä tai palautuslomaketta ei ole tallella, niin ohjeet palauttamiseen löydät Usein kysyttyä -osiosta.

 

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa palautustapahtumasta tai peruuttamisilmoituksestasi edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimituskulun. Emme palauta mahdollista laskutuslisää, kotiinkuljetuksesta tai pikatoimituksesta perittyä maksua tai toimitettuihin tuotteisiin mahdollisesti liittyvien asennustöiden kuluja. Maksukorttiveloitukset palautetaan samalle maksukortille, millä tilaus on maksettu. Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna tai laskulla, on tilinumeron ilmoittaminen palautuksen yhteydessä erittäin tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Mikäli palautat koko lähetyksen, voit hävittää tilaukseen liittyvän laskun huomioiden kuitenkin, että sinun tulee maksaa mahdollinen kotiinkuljetus- ja pikatoimitusmaksu. Kun olet valinnut maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa osan tuotteista, vähennä palauttamiesi tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta. Palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista sinun tulee kuitenkin maksaa toimituskulut. Mikäli tuotteet on toimitettu useammassa paketissa, voivat toimituskulut olla eri laskulla kuin pitämäsi tuote. Mikäli palautat koko lähetyksen, voit hävittää tilaukseen liittyvän laskun huomioiden kuitenkin, että sinun tulee maksaa mahdollinen kotiinkuljetus- ja/tai pikatoimitusmaksu.

Jos olet valinnut erämaksun ja palautat osan saamistasi tuotteista, maksa saamasi lasku normaalisti. Palautuksen suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelman viimeisiltä eriltä.

Jos olet jo ehtinyt maksaa laskun, mutta palautat tuotteen, toimita henkilö- ja tiliyhteystietosi maksun palauttamiseksi sähköpostitse osoitteeseen rahanpalautus@collectorpayments.com, otsikolla Collector Payments Finland Oy/suorituksen palautus.

Ota laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä Collector Payments Finland Oy:n asiakaspalveluun, puh. 02 2700 550 arkisin klo 9–17 (norm. pvm/mpm), verkkopalvelu bill.collectorpayments.fi/.

 

PALAUTUS TAVARATALOON

Voit palauttaa verkkokaupastamme tekemäsi ja maksamasi ostoksen Suomen tavaratalojen palvelupisteisiin tai kassoille (ei kumppaniosastoille eikä Food Market Herkkuun). Ota mukaan tilauksen mukana tullut lähete sekä palautusilmoitus, palautitpa tuotteita tavarataloon tai postiin.