Stockmann Itis

Itiksen tavaratalo on uudistunut

Itiksen uudistunut tavaratalo tarjoaa nopeampia ja sujuvampia ostoksia lähellä sinua. Vastuullisesti tuotettujen omien merkkien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman suosikkibrändejä niin Suomesta kuin maailmalta.

Omien merkkiemme kodin ja muodin tuotteet ovat saaneet aitiopaikan uudessa ympäristössä. Lasten myymäläalueelle on tullut leikkipaikka ja levähdyspaikkoja koko perheen viihtymistä ajatellen. Kosmetiikkaosaston löydät tutulta paikaltaan laajalla valikoimallaan.

Olemme siirtyneet kokonaan ensimmäiseen kerrokseen. Tervetuloa ostoksille Itikseen!

Lue lisää

Uutta! Maksa Klarnalla Itiksessä

Tee ostoksia ja maksa Klarnalla Stockmann Itiksessä! Klarnalla pääset hyödyntämään tilanteeseen sopivimman maksutavan. Maksa ostoksesi heti verkkopankkimaksulla tai kortilla, hyödynnä Klarnan tarjoama 30 päivän kuluton ja koroton maksuaika, tai pilko suuremmat maksut kätevästi eriin. Lataa myös Klarnan sovellus. Tervetuloa ostoksille Stockmann Itikseen!

 

 

Helppoa kierrätystä uudella palvelualueella

Itikseen on avattu uudenlainen palvelualue, josta löydät palvelupisteen toimintojen lisäksi Emmyn, HSY:n ja nyt myös Kierrätyskeskuksen lajittelu- ja kierrätyspisteet. Kierrätyspalvelualueen Boksi-lahjoituspisteen avulla on helppo säästää luonnonvaroja kierrättämällä uudelleenkäyttökelpoiset tuotteet eteenpäin.

Uudella palvelualueella voit myös sovittaa Stockmannin verkkokauppaostoksesi ja kierrättää niiden pakkaukset. Palvelualue sijaitsee tavaratalon tiloissa kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

Lue tiedote

 

 

Osoite

Itäkatu 1 | 00930 Helsinki

Aukioloajat

 

Pysäköinti

Itiksen tavarataloon on helppo tulla myös autolla. Tavaratalosta on suora hissiyhteys viiteen ilmaiseen parkkikerrokseen.

Pysäköinti

 

Stockmann asiakaspalvelu 

+358 (0)9 1211 (pvm/mpm)
Puhelu yhdistyy Stockmannin valtakunnalliseen asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä