Tyyli elää Stockmannilla

Syksyn ja talven muotimallistot ovat saapuneet Stockmannille ja yhden illan ajaksi Keskuskatu muuttuu ainutlaatuiseksi ulkoilmanäytöslavaksi. Muotinäytöksemme esittelee viimeisimmät trendit ja ajattomat klassikot, jotka määrittävät muotia tulevalla kaudella 20/21. Muotinäytöksen juontaa Stockmannin uusi vieraileva luova johtaja Maria Veitola ja stailauksesta vastaa Sofia Oksanen.

Tyyli elää -muotinäytös Helsingin keskustan tavaratalossa ja Keskuskadulla lauantaina 12.9.2020 klo 18.00.

 

Osta näytöksen tuotteet verkosta

Muotinäytöksessä esiteltyjä tuotteita voit ostaa myös verkkokaupasta. Tutustu tästä viimeisimpiin trendeihin ja valitse omasi!

Muotinäytöksen tuotteet

Ostosilta tavaratalossa

Helsingin tapahtumaan ilmoittautuneena kutsuvieraana voit jatkaa ostoksia tavaratalossa klo 22 saakka. Tervetuloa hyödyntämään houkuttelevat kutsuvierasetusi!

 

Etu Lindex Lingerie -osastolta

Helsingin keskustan tavaratalon Lindex Lingerie (4. krs) tarjoaa 20 %:n edun kaikista alusvaatteista ja yöasuista muotinäytöspäivänä 12.9. klo 16 alkaen.

 

 

Pysytään terveinä, asioidaan turvallisesti

Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää osaltamme koronaviruksen leviämisen riskiä myös nyt, kun rajoituksia on alettu pikku hiljaa lieventää. Teemme Stockmannilla edelleen kaikkemme, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme tuntevat olonsa turvalliseksi tavarataloissamme.

– Tarjoamme sisäänkäynneillä tapahtuman vieraille maskit, joiden käyttöä suosittelemme koko tapahtuman ajan.
– Muistathan käyttää käsidesiä ja pestä käsiä säännöllisesti. Suosittelemme käyttämään maksuvälineenä korttia tai lähimaksua käteisen sijaan.

Asioi turvallisesti tavarataloissa