Tervetuloa turvallisille ostoksille

Svenska  English

Teemme kaikkemme turvataksemme viihtyvyytesi ja turvallisen asioinnin myös nyt, kun koronatilanne on siirtynyt uuteen vaiheeseen. Katso tästä turvallisen ostamisen vinkkimme. Pidetään toisistamme huolta.

 

Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää osaltamme koronaviruksen leviämisen riskiä. Teemme Stockmannilla kaikkemme, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme tuntevat olonsa turvalliseksi tavarataloissamme. Tavarataloissa on lisätty hygieniatoimenpiteitä, ja henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota huolellisuuteen esimerkiksi käsihygieniassa. Suosittelemme käyttämään maksuvälineenä korttia tai lähimaksua käteisen sijaan.

 

Suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä

Haluamme huolehtia asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuudesta ja suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä tavarataloissamme tilanteissa, joissa turvavälejä ei voida taata. Tarkkailemme koronatilanteen kehittymistä jatkuvasti ja teemme yhteistyötä terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa.

 

Ota palvelumme käyttöösi

Drive In -palvelussamme voit noutaa ostoksesi parkkihallista tai tehdä tilauksen vaikka kotiovellesi – jopa muutaman tunnin toimitusajalla.

Etämuotipalvelu on oivallinen apu, kun tarvitset esimerkiksi uuden asukokonaisuuden etkä voi tulla tavarataloon. Tutustu ja ota palvelu käyttösi.

Lahjapalvelun asiantuntijamme auttavat täydellisen lahjan löytämisessä ja toimittavat paketoidun lahjan vaikka suoraan lahjansaajan kotiin.

Tutustu palveluihimme

 

Usein kysyttyä

Miten Stockmann huolehtii asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuudesta tavarataloissa?

Jatkamme koronaepidemiatilanteen seuraamista reaaliajassa ja sopeutamme toimintaamme terveydenhuollon asiantuntijoiden näkemysten ja valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti.

Olemme tehostaneet puhtaanapitoa tiloissamme ja merkinneet kassoille turvavälit. Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan. Asiakkaiden WC-tiloissa on ohjeistus käsihygienian tehostamiseksi. Kassa- ja palvelupisteille tullaan asentamaan pleksilasit pisarasuojiksi. Suosittelemme henkilökunnallemme  kasvomaskin käyttöä palvelutilanteissa, joissa turvaväliä ei pystytä turvaamaan.

 

Minkälaisia turvallisuusohjeita annatte asiakkaille?

Turvallisuussyistä pyydämme asiakkaitamme huomioimaan 1–2 metrin turvavälin kaikissa tilanteissa. Toivomme myös, että asiakkaamme käyttävät maksuvälineenä korttia ja suosivat mahdollisuuksien mukaan etämaksua. Jos sinulla on flunssaoireita, lepää ja sairasta rauhassa kotona.

 

Millaisia palveluja koronaepidemian aikana on saatavana?

Olemme sopeuttaneet palvelutarjontaamme muuttuneisiin olosuhteisiin. Palvelutarjontaamme kuuluvat  tällä hetkellä mm. Muodin etäpalvelu, Lahjapalvelu ja Drive In –palvelu. Toimituspalvelun kautta saat tilauksesi toimitettua pääkaupunkiseudulla jopa muutaman tunnin sisällä. Esimerkiksi kosmetiikkapalvelut eivät ole toistaiseksi käytettävissä.

Lue lisää palveluista

 

Onko Stockmannilla myynnissä suojamaskeja?

Stockmannilla on myytävänä eri valmistajien kangasmaskeja, jotka auttavat suojaamaan viruksilta ja bakteereilta. Emme myy sairaalakäyttöön tarkoitettuja tai kirurgisia suojaimia tai maskeja.

Tutustu kasvomaskeihin ja käsihuuhteisiin