MyStockmann-ohjelma uudistuu

Tuleva kevät tarjoaa monta syytä juhlaan, sillä Stockmann täyttää helmikuussa 160 vuotta! Jäsenillemme ilon aihe on erityisesti parannettu MyStockmann-ohjelmamme, joka tarjoaa helmikuun alusta lähtien jatkossa yhä kattavamman valikoiman etuja, inspiraatiota ja elämyksiä.

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja palautteita ja kehittäneet ohjelmaamme niiden pohjalta entistä selkeämmäksi, palkitsevammaksi ja yllätyksellisemmäksi.

Muutokset eivät vaadi sinulta toimenpiteitä – matkasi jäsenohjelmassamme jatkuu entiseen tapaan.

 

Silver, Gold ja Platinum

Selkeytämme jäsenohjelmaamme ja vähennämme tasojen määrän kolmeen: Silver (yhdistää tasot 1 ja 2), Gold (tasot 3 ja 4) ja Platinum (tasot 5 ja 6). Selkeyttämällä etuja ja ohjelman rakennetta vastaamme asiakkaidemme meille esittämiin toiveisiin.

Kehitämme myös MyStockmannia tästä eteenpäin: omien mieltymystesi ja aktiivisuutesi mukaan saat jatkossa tasokohtaisia etuja, joita täydentävät kaikille tarkoitetut vaihtuvat edut, palvelut ja elämykset. Nykyinen pistesaldosi määrittelee uuden jäsentasosi, ja kerryttämällä lisää pisteitä etenet jäsenohjelmassamme.

 

Jokainen ostos palkitsee

Jo keräämäsi jäsenpisteet pysyvät tallessa ja jokainen ostoksesi kerryttää lisää pisteitä, jotka avaavat uusia tasoja ja etuja. Mitä aktiivisemmin keräät pisteitä, sitä enemmän vaihtuvia tuote- ja palveluetuja ohjelma tarjoaa. Yksi euro vastaa yhtä pistettä.

Teitpä ostoksia tavaratalossa tai verkossa, muista ottaa pisteesi talteen näyttämällä MyStockmann-sovelluksessa olevaa sähköistä jäsenkorttiasi, Stockmann Mastercardia, MyStockmann-käteiskorttiasi tai kirjautumalla verkkokaupassamme MyStockmann-profiiliisi.

 

MyStockmann-sovellus uudistuu

Helmikuun alussa uudistuva MyStockmann-sovellus tarjoaa täysin uudenlaisen ja entistä monipuolisemman MyStockmann-kokemuksen. Pääset näppärästi siirtymään sovelluksesta suoraan verkko-ostoksille ilman erillistä sisäänkirjautumista. Sovelluksesta näet kaikki sinulle voimassa olevat edut tuotteisiin, palveluihin ja elämyksiin sekä laadukkaiden kumppaneidemme tarjoamat edut.

Uudistuvan MyStockmann-ohjelman ehdot