MyStockmann-ohjelma uudistuu

Tuleva kevät tarjoaa monta syytä juhlaan, sillä Stockmann täyttää helmikuussa 160 vuotta! Jäsenillemme ilon aihe on erityisesti parannettu MyStockmann-ohjelmamme, joka tarjoaa helmikuun alusta lähtien jatkossa yhä kattavamman valikoiman etuja, inspiraatiota ja elämyksiä.

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja palautteita ja kehittäneet ohjelmaamme niiden pohjalta entistä selkeämmäksi, palkitsevammaksi ja yllätyksellisemmäksi.

Muutokset eivät vaadi sinulta toimenpiteitä – matkasi jäsenohjelmassamme jatkuu entiseen tapaan.

 

Uudet tasot

Vastaamme asiakkaidemme meille esittämiin toiveisiin selkeyttämällä jäsenohjelmamme rakennetta ja etuja. Jatkossa ohjelmassa on kolme tasoa: Silver (yhdistää tasot 1 ja 2), Gold (tasot 3 ja 4) ja Platinum (tasot 5 ja 6).

Kehitämme MyStockmannia myös tästä eteenpäin: omien mieltymystesi ja aktiivisuutesi mukaan saat jatkossa tasokohtaisia etuja, joita täydentävät kaikille tarkoitetut vaihtuvat edut, palvelut ja elämykset. Nykyinen pistesaldosi määrittelee uuden jäsentasosi, ja kerryttämällä lisää pisteitä etenet jäsenohjelmassamme.

 

Jokainen ostos palkitsee

Jo keräämäsi jäsenpisteet pysyvät tallessa ja jokainen ostoksesi kerryttää lisää pisteitä, jotka avaavat uusia tasoja ja etuja. Mitä aktiivisemmin keräät pisteitä, sitä enemmän vaihtuvia tuote- ja palveluetuja ohjelma tarjoaa. Yksi euro vastaa yhtä pistettä.

Teitpä ostoksia tavaratalossa tai verkossa, muista ottaa pisteesi talteen näyttämällä MyStockmann-sovelluksessa olevaa sähköistä jäsenkorttiasi, Stockmann Mastercardia, MyStockmann-käteiskorttiasi tai kirjautumalla verkkokaupassamme MyStockmann-profiiliisi.

 

Stockmann Mastercard-luottojäsenenä nautit enemmän

Stockmann Mastercardilla* teet jäsenkokemuksestasi entistä palkitsevamman. Käytössäsi on jäsenetujen lisäksi muita etuuksia, kuten 0,5 % maksutapaetua kaikista ostoksistasi tavarataloissamme. Kerrytät Stockmannilla tekemistäsi ostoksista yhden pisteen jokaisesta eurosta. Helmikuun alusta lähtien saat Stockmannilla ja Stockmannin ulkopuolella Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella (credit) tekemistäsi ostoksista lisäksi lisäpistekertymän 1 euro = 0,5 piste. Jäsenenä voit saada kortin käyttöösi ilman avauskulua ja vuosimaksua ja lisäksi saat 50 MyStockmann-lisäpistettä Stockmann Mastercard-luoton käyttöönoton yhteydessä.

 

MyStockmann-sovellus uudistuu

Helmikuun alussa uudistuva MyStockmann-sovellus tarjoaa täysin uudenlaisen ja entistä monipuolisemman MyStockmann-kokemuksen. Pääset näppärästi siirtymään sovelluksesta suoraan verkko-ostoksille ilman erillistä sisäänkirjautumista. Sovelluksesta näet kaikki sinulle voimassa olevat edut tuotteisiin, palveluihin ja elämyksiin sekä laadukkaiden kumppaneidemme tarjoamat edut. Merkitse päivä kalenteriisi jo nyt ja päivitä sovellus puhelimesi sovelluskaupassa 1. helmikuuta.

Uudistuvan MyStockmann-ohjelman ehdot

 

*Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,1 % ja luottohinta 1683 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2022) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.