Toimitustavat ja -kulut Hulluilla Päivillä

TOIMITUSTAVAT TOIMITUSKULUT (€)
DB Schenkerin noutopiste 3,90
Postin noutopiste tai pakettiautomaatti, Matkahuollon pakettipiste 6,90
Kotiinkuljetus, valinnainen (riippuen mitoista ja painosta) 15,00–50,00
Kotiinkuljetus, pakollinen 50,00

 

Kun ostat hullutpaivat.com-verkkokaupasta kerran ja maksat normaalin perustoimituskulun (3,90/6,90 €), saat seuraavista hullutpaivat.com-verkkokauppatilauksistasi perustoimituskulun veloituksetta, kun kunkin tilauksesi tuotteiden yhteisarvo ylittää 50 euroa ilman toimituskuluja. Oikeus alennukseen määritellään tilauksella olevien tilaajatietojen perusteella, joten käytäthän tilatessasi samoja tilaajatietoja ja sähköpostiosoitetta kuin aiemmissakin tilauksissasi. Perustoimituskulun osuus vähennetään myös kotiin kuljetettavien tilausten toimituskulusta. Toimituskuluetu ei koske kumppaneiden verkkokaupoista tehtyjä ostoksia (esim. Power tai K1 Katsastus). Toimituskuluetuun ei voi yhdistää aiempien Hullut Päivät -kampanjoiden tilauksia.

Kun ensitilauksesi tuotteiden loppusumma ylittää 150 euroa, et maksa tästä tilauksesta perustoimituskuluja (3,90/6,90 €)!

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Tilaus pyritään toimittamaan yhtenä toimituksena. Huomioithan, että tilaus saattaa kuitenkin jakautua useampaan toimitukseen esimerkiksi tuotteiden saatavuudesta, painosta tai koosta johtuen. Jos kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla on suurin toimituskulu.

Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero. Tilaukset toimitetaan tilatessa valittuun DB Schenkerin, Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen, josta voit noutaa ne vastaanotettuasi saapumisilmoituksen, joka lähetetään tekstiviestinä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Kotiinkuljetuksissa kuljetusliike sopii tarvittaessa vastaanottajan kanssa tarkan toimitusajan*.

Stockmann-verkkokauppa toimittaa tilauksia vain Suomeen.

 

TOIMITUSAIKA

Hullujen Päivien tuotteiden toimitusaika on noin 1–14 arkipäivää. Poikkeavat toimitusajat esimerkiksi toimitusmyyntituotteiden kohdalla ilmoitetaan erikseen tuotteen yhteydessä.

Stockmann ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

 

TOIMITUSTAVAT

Toimitus DB Schenkerin noutopisteeseen

Tilausta tehdessäsi voit valita toimituspaikaksi itsellesi lähimmän DB Schenkerin noutopisteen. Noutopisteitä on ympäri Suomen: R-kioskit, K-ruokakaupat ja monet paikalliset yritykset. Voit katsoa toimituksen etenemistä lähetysseurannan linkistä. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Säilytämme lähetystäsi noutopisteessä 14 vrk. Lähetystä noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja.

Tulosta DB Schenkerin valtakirja

 

Postipaketti
Toimitetaan tilatessa valittuun Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa sen vastaanotettuasi saapumisilmoituksen. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa.

Jos lähetys on tavallinen postipaketti, voi toinen henkilö noutaa lähetyksen lähetystunnuksella ja kuvallisella henkilöllisyystodistuksellaan Postista.

Noutopisteistä ja pakettiautomaateista voit noutaa pakettisi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pakettiautomaatti on käytössäsi myös Stockmannin tavarataloissa Helsingin keskustassa, Turussa ja Tampereella.

 

Toimitus Matkahuollon pakettipisteeseen

Voit tilausta tehdessäsi valita tilauksesi noudettavaksi haluamastasi Matkahuollon pakettipisteestä. Oletusnoutopiste on yleensä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.

 

Kotiinkuljetus
Voit valita kotiinkuljetuksen kaikille tilaamillesi tuotteille. Joillain tuotteilla (esim. isokokoiset huonekalut) ainoa toimitustapa on maksullinen kotiinkuljetus. Tämä mainitaan aina tuotesivulla tuotteen yhteydessä.

Mikäli valitset tuotteillesi kotiinkuljetuksen, ilmoita tilauksen yhteydessä puhelinnumero, johon kuljetusliike voi tarvittaessa ottaa yhteyttä sopiakseen kotiinkuljetuksesta. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma–pe klo 9–21, muualla maassa pääsääntöisesti klo 9–14. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta Suomenlinnaan (postinumero 00190) eikä seuraaville Turun saariston postinumeroalueille: 21740, 22710, 22720, 22730, 22820, 22840, 22920, 22940 ja 23390.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, niin palvelu ei koske palautusta. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote Postiin tai omatoimisesti sopia Postin kanssa tuotteen noudosta (maksullinen). Postin kotiinkuljetuspalvelu sisältää jakelun osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen vastaanottajan huoneistoon asti, asunnon ulko-oven välittömään läheisyyteen. Perillekannon edellytyksenä on, että kohteeseen on esteetön pääsy.

Kuljetusyksikössä olevan yksittäisen kollin maksimipaino voi olla kuitenkin enintään 120 kg, jotta se viedään kotiin asti. Yli 120 kg painavat lähetykset puretaan vastaanottajan osoittamaan paikkaan, Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen. Vastaanottajan vastuulla on lattioiden riittävä suojaaminen.

Voit valita toimituksen myös muuhun osoitteeseen ja vastaanottajaksi toisen henkilön.
Stockmann-verkkokauppa toimittaa tilauksia vain Suomeen. Jos haluat lähettää tuotteita ulkomaille, voit kääntyä Stockmannin toimituspalvelun puoleen sähköpostitse osoitteessa export@stockmann.com.

 

*POIKKEAVAT TOIMITUSEHDOT

Klapila.fi:n klapilavoilla sekä Nordpeisin takalla ja takkatarvikkeilla on poikkeuksia toimitusehdoissa. Tuotteet toimitetaan suoraan toimittajalta asiakkaalle. Toimitusajankohtaa ei ole mahdollista muuttaa, eikä toimituksesta voida valitettavasti ilmoittaa etukäteen.

Tuotteen hintaan sisältyy kuljetus Manner-Suomessa raskaalla ajoneuvolla liikennöitävän tien varteen. Klapilavoja ei toimiteta Lapin läänin alueelle. Lavan laskupaikka tulee merkitä näkyvästi ennakkoon.

Klapilavojen arvioitu toimitusaika on 2-4 viikkoa, ja takan/takkavarusteiden 4-6 viikkoa tilauksesta.

Nämä toimitusehdot korvaavat verkkokaupan automaattisessa tilausvahvistusviestissä mainitut ehdot näiden tuotteiden osalta.