Toimitustavat ja -kulut Hulluilla Päivillä

TOIMITUSTAVAT TOIMITUSKULUT (€)
DB Schenkerin noutopiste 3,90
Postin noutopiste tai pakettiautomaatti, Matkahuollon pakettipiste 5,90
Kotiinkuljetus, valinnainen (riippuen mitoista ja painosta) 15,00–50,00
Kotiinkuljetus, pakollinen 50,00

 

Kun ostat hullutpaivat.com-verkkokaupasta kerran ja maksat normaalin perustoimituskulun (3,90/5,90 €), saat seuraavista hullutpaivat.com-verkkokauppatilauksistasi perustoimituskulun veloituksetta, kun kunkin tilauksesi tuotteiden yhteisarvo ylittää 50 euroa ilman toimituskuluja tai mahdollista erämaksulisää. Oikeus alennukseen määritellään tilauksella olevien tilaajatietojen perusteella, joten käytäthän tilatessasi samoja tilaajatietoja ja sähköpostiosoitetta kuin aiemmissakin tilauksissasi. Perustoimituskulun osuus vähennetään myös kotiin kuljetettavien tilausten toimituskulusta. Toimituskuluetu ei koske kumppaneiden verkkokaupoista tehtyjä ostoksia (esim. Power). Toimituskuluetuun ei voi yhdistää aiempien Hullut Päivät -kampanjoiden tilauksia.

Kun ensitilauksesi tuotteiden loppusumma ylittää 150 euroa, et maksa tästä tilauksesta perustoimituskuluja (3,90/5,90 €)!

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Tilaus pyritään toimittamaan yhtenä toimituksena. Huomioithan, että tilaus saattaa kuitenkin jakautua useampaan toimitukseen esimerkiksi tuotteiden saatavuudesta, painosta tai koosta johtuen. Jos kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla on suurin toimituskulu.

Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero. Tilaukset toimitetaan tilatessa valittuun DB Schenkerin, Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen, josta voit noutaa ne vastaanotettuasi saapumisilmoituksen, joka lähetetään tekstiviestinä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Kotiinkuljetuksissa kuljetusliike sopii tarvittaessa vastaanottajan kanssa tarkan toimitusajan.

Stockmann.com- ja Hullutpäivät.com -verkkokaupat toimittavat tilauksia vain Suomeen.

 

RAHTITOIMITUKSET

Onko tilauksessasi Big Green Egg-, Kekkilä- tai Drop Design Pool -tuotteita? Näiden tuotteiden tilaukset toimitetaan rahtina, ja toimitusehdoissa on tiettyjä poikkeuksia. Tilauksesi toimitetaan suoraan tavarantoimittajilta, ja kuljetus ja siihen liittyvät ilmoitukset ovat tavarantoimittajan vastuulla.

Lue lisää rahtitoimituksista

 

TOIMITUSAJAT

Hullujen Päivien tuotteiden toimitusaika on noin 1–10 arkipäivää. Poikkeavat toimitusajat esimerkiksi toimitusmyyntituotteiden kohdalla ilmoitetaan erikseen tuotteen yhteydessä.

Stockmann ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

 

TOIMITUSTAVAT

Oletusnoutopisteesi on yleensä ilmoittamaasi osoitetta lähinnä oleva noutopiste Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin noutopistevalikoimasta. Noutopiste voi olla esim. ruokakauppa, R-Kioski, muu paikallinen yritys tai päivittäistavarakaupan yhteydessä oleva pakettiautomaatti.

Toimitus DB Schenkerin noutopisteeseen

Tilaa verkkokaupan ostoksesi aamusta iltaan palvelevaan DB Schenkerin noutopisteeseen. Noutopisteitä on ympäri Suomen: R-kioskit, K-ruokakaupat, Smartmile-pakettiautomaatit ja monet paikalliset yritykset. Tuomme tilauksesi noutopisteeseen 1 – 3 arkipäivässä. Kun lähetyksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Säilytämme tilaustasi noutopisteessä 14 vrk, Smartmile-pakettipisteessä 7 vrk. Lähetystä noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus. Jos pakettisi noutaa toinen henkilö, teethän hänelle valtakirjan. Voit halutessasi seurata toimituksen etenemistä lähetysseurannasta. Saat tunnuksen verkkokaupaltasi.

Tulosta DB Schenkerin valtakirja

 

Toimitus Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin

Lähetys toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Saapumisilmoitus lähetetään puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen teon yhteydessä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta.

Mikäli lähetys on liian suuri Postin pakettiautomaattiin tai automaatti on täynnä, lähetys toimitetaan Postiin, joka on lähinnä automaattia. Jos paketti on ohjattu Postin paketinohjauspalvelulla automaattiin, johon se ei mahdu, toimitetaan paketti alkuperäisen toimitusosoitteen mukaiseen Postiin. Saapumisilmoituksessa on tällöin tieto, mistä paketin voi noutaa. Pakettiautomaattiin mahtuvan paketin maksimikoko on 60 cm x 36 cm x 60 cm. Jos tilaat todella suuria paketteja, kannattaa Postin paketinohjauspalvelu ottaa tilatessa pois päältä tai valita jokin muu noutopaikka kuin pakettiautomaatti.

Esitä lähetyksen seurantakoodi ja henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi Postin noutopisteestä.

 

Toimitus Matkahuollon pakettipisteeseen

Voit tilausta tehdessäsi valita tilauksesi noudettavaksi haluamastasi Matkahuollon pakettipisteestä. Tilausten noutoaika on 14 vuorokautta lähetyksen saapumisesta pakettipisteeseen noudettavaksi.

Esitä henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi Matkahuollon pakettipisteestä. Jos noudat paketin tilaajan puolesta, tarvitset myös valtakirjan.

Tulosta Matkahuollon valtakirja

 

Kotiinkuljetus
Voit valita kotiinkuljetuksen kaikille tilaamillesi tuotteille. Joillain tuotteilla (esim. isokokoiset huonekalut) ainoa toimitustapa on maksullinen kotiinkuljetus. Tämä mainitaan aina tuotesivulla tuotteen yhteydessä.

Mikäli valitset tuotteillesi kotiinkuljetuksen, ilmoita tilauksen yhteydessä puhelinnumero, johon kuljetusliike voi tarvittaessa ottaa yhteyttä sopiakseen kotiinkuljetuksesta. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma–pe klo 9–21, muualla maassa pääsääntöisesti klo 9–14. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta Suomenlinnaan (postinumero 00190) eikä seuraaville Turun saariston postinumeroalueille: 21740, 22710, 22720, 22730, 22820, 22840, 22920, 22940 ja 23390.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, niin palvelu ei koske palautusta. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote Postiin tai omatoimisesti sopia Postin kanssa tuotteen noudosta (maksullinen). Postin kotiinkuljetuspalvelu sisältää jakelun osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen vastaanottajan huoneistoon asti, asunnon ulko-oven välittömään läheisyyteen. Perillekannon edellytyksenä on, että kohteeseen on esteetön pääsy.

Kuljetusyksikössä olevan yksittäisen kollin maksimipaino voi olla kuitenkin enintään 120 kg, jotta se viedään kotiin asti. Yli 120 kg painavat lähetykset puretaan vastaanottajan osoittamaan paikkaan, Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen. Vastaanottajan vastuulla on lattioiden riittävä suojaaminen.

Voit valita toimituksen myös muuhun osoitteeseen ja vastaanottajaksi toisen henkilön.
Stockmann-verkkokauppa toimittaa tilauksia vain Suomeen. Jos haluat lähettää tuotteita ulkomaille, voit kääntyä Stockmannin toimituspalvelun puoleen sähköpostitse osoitteessa export@stockmann.com.