Maksutavat Hulluilla Päivillä

VERKKOMAKSU

Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille.

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä.

 

STOCKMANN MASTERCARD, MASTERCARD, VISA

Voit maksaa verkko-ostoksia Stockmann MasterCard, MasterCard ja  Visa -maksukorteilla, kun rekisteröit korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Sitä voit tarkistaa ja muokata verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. Stockmann MasterCard -korttisi saat rekisteröityä verkkomaksukelpoiseksi ottamalla yhteyttä Nordea Rahoitukseen.

Voit maksaa sekä Debit- että Credit -ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Kun maksat Debit –puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit –puolella, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Jos käytössäsi on sekä Credit- että Debit-ominaisuuksilla varustettu yhdistelmäkortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Kun haluat maksaa pankkitililtäsi, käytä debit-kortin numeroa, joka löytyy korttisi kääntöpuolelta vasemmasta alakulmasta: ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV/CVC -tarkistuslukuna.

Jos käytössäsi on Credit-kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Jos käytössäsi on Debit-kortti, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan pankkitililtäsi käyttämällä kortin debit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC –tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan, mikäli korttiisi on liitetty MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa-palvelu. Silloin maksaessasi syötät ensin kortinnumeron, voimassaoloajan ja tarkistusluvun. Lopuksi vahvistat ostoksen pankkitunnuksillasi tai pankkikonttorista erikseen tilattavalla kiinteällä salasanalla. Syöttämäsi tiedot, esim. pankkitunnukset, eivät välity Stockmann-verkkokauppaan.

 

AMERICAN EXPRESS

Voit maksaa kaikki ostoksesi American Express -kortilla. Maksulomakkeella olevaan CVV2/CVC2/CID-kenttään tulee syöttää kortin etupuolella oleva 4-numeroinen tunnusluku.

Tehdessäsi verkkomaksun sinut tunnistetaan American Express SafeKey® -palvelulla, joka käyttää 3-D Secure® -protokollaa. Ostoksen varmistamiseksi sinulta saatetaan pyytää 6-numeroista kertakäyttöistä koodia, joka lähetetään sinulle sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Jos olet mukana Membership Rewards® -ohjelmassa ja sinulla on riittävä määrä pisteitä tililläsi, saat samalla mahdollisuuden käyttää pisteitä ostokseesi.

Jos olet maksanut tilauksesi maksukortilla ja haluat palauttaa tuotteita, hyvitetään palautussumma maksukortillesi.

 

LASKU/ERÄMAKSU

Suomessa asuvat, yli 22-vuotiaat asiakkaat voivat valita maksutavaksi laskun, kun tilauksessa on ostoksia vähintään 20 eurolla. Lasku toimitetaan erillisenä kirjeenä ja maksuaikaa on 14 päivää tavaran toimituksesta. Jos valitset maksuvaihtoehdoksi laskun, voit valita maksun erissä tai kerralla. Laskutuksen palveluntarjoajana/luotonvälittäjänä toimii Lowell Suomi Oy. Lowell Suomi Oy:llä on oikeus tarkistaa laskulla maksavan asiakkaan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä. Stockmannilla on oikeus evätä tilaus myönteisestä luottopäätöksestä huolimatta. Laskulla maksavan henkilön tulee tarvittaessa tunnistautua pankkitunnuksilla tilausta tehdessään.

Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus. Kertaluoton käytöstä syntyy luottokustannuksia, joista kerrotaan laskussasi tarkemmin. Laskutukseen liittyvissä asioissa ota yhteys Lowell Suomi Oy:n asiakaspalveluun, puh. 02 2700 520 arkisin klo 9–17 (norm. pvm/mpm.).

Jos olet valinnut tilauksesi maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa tuotteet tai osan tuotteista, muista lisätä pankkitilinumerosi palautusilmoitukseen. Näin voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Laskulla maksettaessa peritään maksutapalisä 1,95 €.

 

MOBILEPAY

Myös MobilePay käy maksuvälineenä verkkokaupassa. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi.

Lue lisää MobilePayn sivulta »