Stockmann Mastercard

Ota ilo irti MyStockmann-asiakkuudestasi

MyStockmann-asiakkaana olet oikeutettu hakemaan Stockmann Mastercard -maksu- ja luottokorttia. Stockmann Mastercard -kortti on kaikkien pankkien asiakkaille. Ei avaus- eikä vuosimaksua, mutta MyStockmann-asiakkaana kerrytät nopeasti MyStockmann-pistesaldoasi.

 

Vahva tunnistautuminen korttimaksuissa

Kaikkiin yli 30 euron arvoisiin verkko-ostoksiin vaaditaan vahva tunnistautuminen.
Olitpa minkä pankin asiakas tahansa, hoidat tunnistautumisen Stockmann Mastercard -kortilla maksaessasi uudella Nordean Tunnusluvut -sovelluksella. Jos sinulla ei vielä ole Tunnusluvut-sovellusta, tutustu siihen täällä.

 

Stockmann Mastercard – Kuin tehty sinulle

Stockmann Mastercard on suunniteltu sinulle, Stockmannin kanta-asiakas. Korttia käyttämällä saat koko ajan lisääntyviä ja tuntuvampia etuja Stockmannilta ja Stockmannin yhteistyökumppaneilta. Saat heti kassalla 0,5 %:n maksutapaetua ostoksistasi, kerrytät MyStockmann-pisteitä kortilla tehdyistä ostoksista, voit valita kaksi lyhennysvapaata kuukautta ja paljon, paljon muuta!

 

Turvallisuutta ja joustavuutta maksamiseen.

Päätät itse, minkälaista luottorajaa haet. Voit kokeilla alussa pienemmällä luottorajalla ja tarpeen tullen, esimerkiksi isomman hankinnan tullessa ajankohtaiseksi, hakea korotusta luottorajaasi. Lyhennyssummasta voit päättää joka kuukausi erikseen minimierän tai koko velkasaldon väliltä. Näin voit tasapainottaa talouttasi esim. yllättävän menoerän kohdalla. Kortilla voit myös maksaa lähimaksulla luottopuolelta tai liittää korttisi matkapuhelimeesi ja alkaa maksaa turvallisesti kännykällä. Tai mikset siirtyisi maksamaan sormuksella, rannekorulla tai avaimenperällä? Stockmann Mastercard on yhteensopiva uusien älymaksutapojen kanssa. Lue niistä lisää täältä.

Tervetuloa Stockmann Mastercard -kortin käyttäjäksi! Hae korttia vaikka saman tien täältä.

Stockmann Mastercard on käytännöllisin.

 

 • Maksu- ja luottokortilla käytössäsi on yli 35 miljoonaa ostopaikkaa ja miljoona automaattia eri puolilla maailmaa.
 • Maksa turvallisesti internetissä.
 • Voit nostaa rahaa automaatilta ja siirtää luotolta rahaa pankkitilillesi.
 • Rajattomasti rinnakkaiskortteja.
 • Valitset itse takaisinmaksuprosentin (vähintään 3 %) ja eräpäivän (1.–31. päivä).
 • Saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei peräkkäiset kuukaudet).
 • Ei avaus-, tai vuosimaksua.
 • Maksat vain luoton käytöstä – et kortin käytöstä.
 • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Esimerkki ensimmäisestä laskutuskaudesta

 

 • Olet avannut uuden Stockmann Mastercard -luoton
  +50 p
 • Olet ostanut kortillasi Stockmannilta laskutuskauden aikana yhteensä 160 eurolla
  +160 p
 • Käytit kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuutta myös muualla kuin Stockmannilla
  +5 p
 • Olet heti yhteensä 215 pistettä lähempänä seuraavaa tasoa ja entistä parempia MyStockmann-etuja.
 • Lisäksi saat heti kassalla maksutapaetua 0,5 % Stockmannilla tekemistäsi ostoksista, kun maksat ostoksesi Stockmann Mastercard -kortilla.

Hae korttia

Luottopäätöksen voit saada jo parissa minuutissa.

 Lue lisää Stockmann Mastercard -kortista

Hinnasto 1.9.2019 alkaen avatut luotot/luottorajan korotukset
Hinnasto ennen 1.9.2019 avatut luotot

 

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,1 % ja luottohinta 1 683 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2021) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

 

 

Saat heti liittymislahjana 50 MyStockmann-pistettä.

 

Saat jokaisesta Stockmannilla tehdystä ostoksesta 1 euro = 1 piste.

 

Kun käytät Stockmann Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuutta laskutuskauden aikana Stockmannilla tai muualla, saat 5 lisäpistettä/kuukausi.

 

Joko olet valinnut lyhennysvapaat kuukautesi?

Voit halutessasi valita vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta (ei peräkkäiset). Lyhennysvapaana kuukautena sinun ei tarvitse maksaa Stockmann Mastercard -laskua, vaan korko ja mahdolliset muut kulut siirtyvät seuraavalle laskulle.

Voit ottaa lyhennysvapaat kuukaudet käyttöösi esimerkiksi OmaLuotto-palvelussa osoitteessa www.nordearahoitus.fi/omaluotto käyttämällä oman pankkisi tunnuksia tai Nordean verkkopankissa.

 

KORTIT KÄNNYKKÄÄN

Älä unohda Stockmann Mastercard -korttiasi kotiin. Lataa se puhelimeesi, niin mukanasi on joustoa juhliin ja menoihin. Hyödynnät MyStockmann-edut helposti.

Ryhdy moderniksi maksajaksi. Lataa puhelimeesi Apple Pay tai Google Pay ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiisi jo tänään.

Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa, ja sitten kortti on aina mukanasi. Ja muistathan ladata puhelimeesi myös kätevän MyStockmann-sovelluksen.

 

 

Näin se käy

– Lataa Nordea Wallet, sitten tunnistaudut oman pankkisi tunnuksilla ja käyttöönotto sujuu hetkessä Walletin antamin ohjein.
– Valitse Kortit-valikosta Stockmann Mastercard ja klikkaa ”Lisää Apple Payhin tai Google Payhin”
– Seuraa rekisteröinnin vaiheita ja hyväksy käyttöehdot.

 

 

STOCKMANN MASTERCARD –ÄLYMAKSAMINEN

Puhelimella ja älykellolla maksaminen on jo arkipäivää, nyt maksetaan myös sormuksilla, rannekoruilla tai avaimenperillä.

Tervetuloa tulevaisuuteen – uudet lähimaksutavat
Nyt voit maksaa alle 50 euron ostoksesi vaikka sormuksella tai avaimenperällä. Tutustu uusiin lähimaksutapoihin nordea.fi/älymaksaminen ja tuotteisiin.

Lähimaksuominaisuus on käytössäsi, kun maksat Stockmann Mastercard -kortin credit-ominaisuudella.

 

 

Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelu

OmaLuotto-palvelua on helppo käyttää ja se toimii myös mobiilisti. Voit hoitaa Stockmann Mastercard -luottokorttiisi liittyvät asiat silloin kun sinulle sopii – oman pankkisi tunnuksilla. Ota uusi itsepalvelu käyttöösi osoitteessa www.nordearahoitus.fi/omaluotto.

 

Hae korttia

 

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,1 % ja luottohinta 1 683 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2021) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.