Lahjaopas

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai tee varaus ja nouda tavaratalosta. Tavarataloistamme löydät myös suositut lahjakortit, ja lahjapalvelussamme voit luoda oman lahjalistasi vaikka kesähäihin.

 

Lahjat kastetilaisuuteen

Uuden perheenjäsenen kastetilaisuus on ihanan herkkä ja mieliinpainuva perheen ja koko suvun juhlatilaisuus. Ilahduta tuoreita vanhempia vaikkapa käytännöllisellä vauvanvaate- ja lastentarvikelahjalla.

Osta kastajaislahja

Tuparilahjat

Uusi koti on juhlan arvoinen asia, olipa kyse opiskelijaboksista tai koko perheen unelmatalosta. Stockmannin upeasta kodintuotteiden valikoimasta löydät sopivan ja persoonallisen, jokaiselle kukkarolle sopivan tupaantuliaislahjan.

Osta lahja tupaantuliaisiin

RIPPILAHJAT

Rippijuhlat on osa teini-ikäisen matkaa kohti aikuisuutta. Herkkään juhlaan on mukava ostaa pitkään säilyvä muisto – vaikkapa kaunis riipus, joita löytyy niin tytöille kuin pojillekin.

Osta rippilahja

Lahjat hääparille

Hääjuhla on yksi elämän romanttisimmista hetkistä. Häälahjaa valitessa on lupa käyttää mielikuvitusta, persoonallista otetta ja miksei huumoriakin. Valitse ehdotuksistamme sopivin ja kokoa oma, unohtumaton lahjaideasi.

Osta häälahja

Lahjat valmistuneelle

Vuosien uurastus on palkittu ja opinnot on saatu päätökseen. Arvokas todistus on kädessä ja lupaavat suunnitelmat mielessä. Osallistu vastavalmistuneen tulevaisuuden rakentamiseen ja anna lahja, joka ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Osta valmistujaislahja

Lahjakortti tavarataloon

Anna lahjan saajan valita itse! Stockmann-tavarataloissa maksuvälineenä käyvä lahjakortti on arvostettu lahja, joka pysyy voimassa 24 kk edellisestä käyttökerrasta. Lataa korttiin tavaratalon kassalla haluamasi määrä arvoa, ja varmasti mieluisa lahja on valmis.

Lahjakortit

Huomenlahja sulhaselle

Myös tuore morsian voi antaa ikimuistoisen huomenlahjan sulhaselleen. Valitse esimerkiksi tyylikäs kello, hienostunut tuoksu tai vaikkapa juhlapuvun täydentävät kalvosinnapit.

Osta huomenlahja sulhaselle

Huomenlahja morsiamelle

Tuoreen avioparin ensimmäinen yhteinen aamu on täynnä romantiikkaa. Tee aamusta täydellinen ja valitse suosituksistamme ihana huomenlahja, joka muistetaan pitkään.

Osta huomenlahja morsiamelle

15 täydellistä häälahjaa

Meghan ja Harry ja kaikki muut kesän hääparit, voitte unohtaa rahakuoren. Tässä on 15 kerrassaan parempaa häälahjaideaa.

Lue artikkeli

Lahjapalvelu tavarataloissa

Kun juhlan aika lähestyy, avaa lahjalista Stockmannin Lahjapalvelussa. Listan voi täyttää hääpari, syntymäpäiväsankari tai kuka tahansa, joka haluaa merkkipäivänään helpottaa vieraiden lahjavalintaa ja koota listalle mieleisiään lahjatoiveita. Lahjapalvelun löydät Helsingin tavaratalon 8. kerroksesta, muissa tavarataloissa palvelupisteestä.

Lahjapalvelu