Lahjaopas

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai tee varaus ja nouda tavaratalosta. Tavarataloistamme löydät myös suositut lahjakortit, ja lahjapalvelussamme voit luoda oman lahjalistasi vaikka kesähäihin.

 

Lahjapalvelu

Ilahduta läheistäsi juhlapäivänä – tai muuten vain! Asiantuntijamme auttaa nyt myös puhelimitse täydellisen lahjan löytämisessä, paketoi lahjan ja toimittaa sen perille parhaiten sopivalla tavalla joko sovittuun noutopisteeseen tai suoraan lahjansaajan kotiovelle. Omana merkkipäivänäsi voit helpottaa vieraiden lahjavalintaa kokoamalla omat suosikkisi lahjalistalle.

Lahjapalvelu

Lahjat valmistuneelle

Vuosien uurastus on palkittu ja opinnot on saatu päätökseen. Arvokas todistus on kädessä ja lupaavat suunnitelmat mielessä. Osallistu vastavalmistuneen tulevaisuuden rakentamiseen ja anna lahja, joka ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Osta valmistujaislahja

Tuparilahjat

Uusi koti on juhlan arvoinen asia, olipa kyse opiskelijaboksista tai koko perheen unelmatalosta. Stockmannin upeasta kodintuotteiden valikoimasta löydät sopivan ja persoonallisen, jokaiselle kukkarolle sopivan tupaantuliaislahjan.

Osta lahja tupaantuliaisiin

RIPPILAHJAT

Rippijuhlat on osa teini-ikäisen matkaa kohti aikuisuutta. Herkkään juhlaan on mukava ostaa pitkään säilyvä muisto – vaikkapa kaunis riipus, joita löytyy niin tytöille kuin pojillekin.

Osta rippilahja

Lahjat hääparille

Hääjuhla on yksi elämän romanttisimmista hetkistä. Häälahjaa valitessa on lupa käyttää mielikuvitusta, persoonallista otetta ja miksei huumoriakin. Valitse ehdotuksistamme sopivin ja kokoa oma, unohtumaton lahjaideasi.

Osta häälahja

Huomenlahja sulhaselle

Myös tuore morsian voi antaa ikimuistoisen huomenlahjan sulhaselleen. Valitse esimerkiksi tyylikäs kello, hienostunut tuoksu tai vaikkapa juhlapuvun täydentävät kalvosinnapit.

Osta huomenlahja sulhaselle

Lahja elämäsi tärkeimmälle naiselle

Jokainen nainen rakastaa lahjoja. Löydä tästä ihanat vaihtoehdot äidille, vaimolle, tyttöystävälle, siskolle tai ketä haluatkaan ilahduttaa. Yllätä nappiin menneellä lahjavalinnalla!

Osta lahja naiselle

Paras lahja miehelle

Hemmottele elämäsi miestä juuri sopivalla lahjalla. Listaltamme löydät parhaat tuoksut, asukokonaisuuden huolittelevat asusteet tai vaikkapa tyylikkäät olutlasit.

Osta lahja miehelle

Lahjakortti tavarataloon

Anna lahjan saajan valita itse! Stockmann-tavarataloissa maksuvälineenä käyvä lahjakortti on arvostettu lahja, joka pysyy voimassa 24 kk edellisestä käyttökerrasta. Lataa korttiin tavaratalon kassalla haluamasi määrä arvoa, ja varmasti mieluisa lahja on valmis.

Lahjakortit

Hauskimmat synttärilahjat

Lapsen synttäripäivä on riemullinen juhlahetki, joka jää päivänsankarin mieleen aina aikuisiälle asti. Verkkokaupan valikoimista löydät lelut kaiken ikäisille, ja mukavimmat pehmeät paketit niin sisä- kuin ulkoleikkeihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Osta lahja lapselle

Huomenlahja morsiamelle

Tuoreen avioparin ensimmäinen yhteinen aamu on täynnä romantiikkaa. Tee aamusta täydellinen ja valitse suosituksistamme ihana huomenlahja, joka muistetaan pitkään.

Osta huomenlahja morsiamelle

Lahjat kastetilaisuuteen

Uuden perheenjäsenen kastetilaisuus on ihanan herkkä ja mieliinpainuva perheen ja koko suvun juhlatilaisuus. Ilahduta tuoreita vanhempia vaikkapa käytännöllisellä vauvanvaate- ja lastentarvikelahjalla.

Osta kastajaislahja

Muista eläkkeelle lähtevää

Työyhteisön luottokollegaa on mukava muistaa vaikka yhteisesti ostetulla lahjalla, kun on aika siirtyä ansaitulle eläkkeelle. Sopisiko virkeitä eläkepäiviään viettämään lähtevälle vaikkapa käytännöllinen ja kaunis designlahja kotiin tai mökille?

Osta lahja tästä