Juuri nyt  — 3.5.2021

Kevät kutsuu juhlimaan

Kevät tuo mukanaan monta syytä juhlaan. Katso vinkit puutarhajuhlien järjestämiseen, juhlakattauksen valmisteluun sekä juhlamuodin kevään 2021 trendeihin!

Puutarhajuhlat

Sään lämmetessä on ihana kokoontua yhteen ja järjestää juhlat pihalla. Oli kyseessä sitten lasten synttärit tai tavalliset pikku pihajuhlat on puutarha oiva paikka juhlia.

 

Puutarhajuhlissa on hyvä varautua monenlaiseen säähän ja lämpötilaan. Varaudu aurinkoisiin päiviin suurella aurinkovarjolla. Sateen yllättäessa voi iso aurinkovarjo suojata myös suurimmilta pisaroilta. Viileneviin iltoihin voit varautua terassilämmittimellä ja pehmeillä vilteillä.

 

Erikokoiset ja muotoiset lyhdyt tuovat puutarhaan sadunomaista tunnelmaa. Kokeile lyhtyvalinnoissasi yhdistellä tekstuureja sekä muotoja ja valitse kynttilät lyhtyihin kevään maukkaissa sävyissä.

 

 

Stylisti Kirsikka Simberg viettää ison osan kesästään mökillään puutarhaa hoitaen. Kirsikka poimi valikoimastamme suosikkinsa ihaniin puutarhajuhliin – selaa valintoja tästä!

 

Katso Kirsikan valinnat

 

 

Graafikko, podcast-juontaja Enni Koistinen poimi Stockmannin valikoimasta suosikkituotteensa kesäiselle kaupunkipiknikille.

 

Katso Ennin valinnat

Näin syntyy kevään juhlakattaus

Miltä näyttävät kevään komeimmat juhlakattaukset, entä mitkä ovat parhaita juhlakattaus vinkkejä?  Rentous on ajankohtainen teema myös kattauksessa. Eripariset astiat ja erikoiset valinnat tekevät kattauksesta persoonallisen.

 

Asiantuntija vinkkaa: Kattauksessa voi rohkeasti yhdistellä erityylisiä astioita. Pohjana voi pitää yhtä perusastiastoa ja lisäksi leikitellä eriparisilla laseilla ja lautasilla. Kukissa voi käyttää samaa teemaa jakamalla esimerkiksi yhden isomman kimpun useammaksi pienemmäksi kimpuksi. Kimput voi asetella erilaisiin maljakoihin tai korkeisiin laseihin.

Nyt jos koskaan saa ottaa rennosti, tärkeintä on yhdessäolo.

 

Anna Pirkola

Stylisti 

Koristele kauniiksi

Juhlakoristeet voivat olla niin luovia kuin sinäkin! Kesän kauneimmat koristeet saavat inspiraationsa luonnosta ja kesän sävyistä.

 

Kukkaseppeleet koristavat niin päätä kuin juhlapöytäänkin. Pujota kukkaseppele kukkaruukun tai kynttelikön jalkaan tuodaksesi kattaukseen boheemia tunnelmaa. Kevään ja kesän sävyiset kynttilät piristävät myös puutarhajuhlia. Valitse kynttilänjalkaan veikeät kesäiset sävyt sekä muodot.

Ilahduta lahjalla

Kevään juhlat kruunaa omaperäinen saajansa näköinen lahja. Stockmannin laajasta valikoimasta löydät taatusti juuri sen oikean lahjan kaikille kevään sankareille. Lahjat-sivuiltamme löydät lahjavinkit kaikkiin tilanteisiin, oli kyseessä sitten häät, valmistujaiset tai syntymäpäivät.

Kaunein koriste olet sinä

Huoliteltu mutta rento tyyli kruunaa juhlan kuin juhlan. Kukkakuosinen maksimekko on kevään ja kesän juhlien ikoninen asuvalinta. Kuviollinen maksimekko ei kaipaa runsaasti asusteita: sirot korvakorut, kauniit kengät sekä laukku kruunaavat asun. Kietaisumallinen mekko on malliltaan klassinen ja kestää kanssasi trendeistä toiseen.

 

Jos kyseessä ovat pihajuhlat, nappaa juhlamekon kaveriksi laukkuun lämpöinen neule tai huivi, johon kääriytyä illan hämärtyessä.

Säväytä klassisissa sävyissä

Maanläheiset sekä sinisen sävyt ovat miesten juhlapukeutumisen varmat klassikot. Suosi luonnonmateriaaleja ja hengittäviä kankaita taataksesi raikkaan olon läpi juhlien. Mikäli juhlien lämpötila nousee korkeaksi, suosi pukeutumisessa vaaleita sävyjä tummien sijaan.

 

Yhdistele rohkeasti värejä ja printtejä asusi yksityiskohdissa luodaksesi mieleenpainuvan ja viimeistellyn kokonaisuuden. Virallisempiin juhliin jalkineeksi on hyvä valita klassinen puvunkenkä, mutta esimerkiksi pihajuhliin voit valita rennommat loaferit tai siistit tennarit.

Leikin juhlaa

Kesä on lapsille leikin juhlaa! Oli kyseessä ulkosynttärit tai lasten pihajuhlat, perheen pienimmätkin pääsevät pukeutumaan parhaisiinsa.

 

Kaunis mekko saa käyttäjänsä tuntemaan olonsa prinsessaksi ja juhlatunnelma on taattu. Luonnonsävyt sekä hempeät kukkakuosit tekevät kesäisestä asusta erityisen suloisen. Valitse asun kaveriksi saman sävyiset hiuskoristeet tai korut, sekä varaudu viileään säähän neuletakilla.

 

Pikkukauluspaita ja luonnonsävyinen liivi ovat siisti, mutta suloinen yhdistelmä. Viileämmällä säällä, yhdistä asuun farkut tai muut pitkät housut, lämpimällä säällä tyylikkäät shortsit ovat lapselle mainio valinta.