Muotipalvelu

Löydä tyylisi jokaiseen päivään

 

Onko tyylisi raikkaan trendikäs, iättömän klassinen tai jotain ihan muuta? Muotipalvelumme asiantuntijat tekevät jokaisesta päivästä helpon pukeutumispäivän! Löydä kanssamme toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin.

Tyylipäivitys tunnissa on täydellinen valinta, kun tarvitset pikaisesti uuden asun esimerkiksi juhliin tai edustustilaisuuteen.

Laaja pukeutumispalvelu tähtää vaatekaappisi kokonaisvaltaiseen uudistamiseen juuri sinun mitoillasi ja tyylilläsi.

Muodin etäpalvelu on uusin palvelumme. Muotineuvojamme kerää tarvitsemasi tuotteet, esittelee ne etänä ja toimittaa sinulle.

 

 

TYYLIPÄIVITYS TUNNISSA

Perhejuhlat tai tärkeä illanvietto tulossa ja tarvitset pikaisen avun vaateostoksiin? Käytä silloin Tyylipäivitys tunnissa -palveluamme! Varaa aika muodin asiantuntijallemme, jonka kanssa pääsette saman tien ostoskierrokselle.

Hinta: 30 €

AJANVARAUS

Varaa aika Tyylipäivitys tunnissa -palveluun tästä.

Tyylipäivitys naisille   Tyylipäivitys miehille

 

 

LAAJA PUKEUTUMISPALVELU

Aloitamme tutustumisen sinuun ja pukeutumistarpeisiisi puolen tunnin kartoituskäynnillä. Tapaamisessa varaamme sinulle sovitusta varten uuden ajan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja poimimme tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin valmiiksi sovitettavaksi muotineuvojien tiloihin.

Hinta: 50 €

AJANVARAUS

Varaa aika Laajaan pukeutumispalveluun tästä.

Naisten pukeutumispalvelu   Miesten pukeutumispalvelu

 

MUODIN ETÄPALVELU

Uusimmassa palvelussamme asiantuntijamme auttaa sinua businesspukeutumiseen, vapaa-aikaan tai juhla-asuihin liittyvissä asioissa. Muotineuvojamme kerää tarvitsemasi tuotteet, esittelee ne sinulle etänä ja toimittaa tuotteet haluamallasi tavalla.

HINNASTO

MyStockmann-asiakkaat: 0 €  |  Normaalihinta: 10 €

AJANVARAUS

Varaa aika Muodin etäpalveluun tästä.

Etäpalvelu naisille   Etäpalvelu miehille

 

Ompelupalvelu viimeistelee ostoksesi

Jos asuvalinnat kaipaavat pientä muokkausta istuakseen täydellisesti, voit teettää muutokset helposti Ompelupalvelussamme.

Lue lisää Ompelupalvelusta

 

Muodin ammattilaisemme

Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat tuotteet jokaisessa tavaratalossa. Tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi. Tervetuloa palveltavaksi!

Tutustu muodin ammattilaisiimme