Muotipalvelu

Löydä tyylisi Stockmannilta

Muotipalvelumme asiantuntijat auttavat korostamaan pukeutumisella sitä, kuka sinä olet ja tekemään jokaisesta päivästä helpon pukeutumispäivän. Koostuuko tyylisi raikkaista trendeistä, iättömistä klassikoista vai jostain ihan muusta? Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin.

Valitse tarpeidesi mukaan joko laaja pukeutumispalvelu, joka tähtää vaatekaappisi kokonaisvaltaiseen uudistamiseen juuri sinulle sopivilla mitoilla ja tyylillä, tai nopeampi, tunnin kestävä tyylipäivitys, jota voit käyttää, kun tarvitset pikaisesti uuden vaatekerran esimerkiksi juhliin tai edustustilaisuuteen.

 

TYYLIPÄIVITYS TUNNISSA

Perhejuhlat tai tärkeä illanvietto tulossa ja tarvitset pikaisen avun vaateostoksiin? Käytä silloin Tyylipäivitys tunnissa -palveluamme! Varaa aika muodin asiantuntijallemme, jonka kanssa pääsette saman tien ostoskierrokselle.

Palvelun hinnasto:
Kanta-asiakkaat taso 6…..0 €
Kanta-asiakkaat taso 5…..0 €
Kanta-asiakkaat taso 1–4…..15 €
Ei kanta-asiakkaille…..30 €

 

MUOTIPALVELU

Aloitamme tutustumisen sinuun ja pukeutumistarpeisiisi puolen tunnin kartoituskäynnillä. Tapaamisessa varaamme sinulle sovitusta varten uuden ajan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Autamme löytämään toiveisiisi sopivat asukokonaisuudet ja poimimme tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin valmiiksi sovitettavaksi muotineuvojien tiloihin.

Palvelun hinnasto:
Kanta-asiakkaat taso 6…..0 €
Kanta-asiakkaat taso 5…..10 €
Kanta-asiakkaat taso 1–4…..25 €
Ei kanta-asiakkaille….. 50 €

Tarjoamme Helsingin keskustan tavaratalossa myös naisten alusvaatepalvelua, jonka avulla löydät alusvaatteet, jotka istuvat parhaiten juuri sinulle. Oikein valitut alusvaatteet ja tukituotteet korostavat parhaita puoliasi ja kruunaavat muotipalvelun sinulle valitseman asukokonaisuuden. Lue lisää Naisten alusvaatepalvelustamme täältä.

UUTTA: MUOTIPALVELUA ETÄNÄ

Voit varata ajan etäpalveluun muotineuvojalle soittamalla tai varaamalla ajan suoraan alla olevasta kalenterista.

Autamme mielellämme vapaa-ajan pukeutumiseen, työpukeutumiseen tai juhlapukeutumiseen liittyvien tarpeiden kanssa. Muotineuvojamme kerää tuotteet tarpeesi mukaan, esittelee ne sinulle etänä ja toimittaa tuotteet sinulle toivomallasi tavalla.

Palvelun hinnasto:
Kanta-asiakkaat…0 €
Ei kanta-asiakkaille…10 €

Ajanavaraus

Voit tehdä varauksen etämuotineuvontaan
– varaamalla ajan alla olevasta kalenterista.

Naiset

Miehet

Kerro varauksen yhteydessä miten muotineuvojamme voi auttaa, niin hän kerää valmiiksi tuotteet etätapaamista varten. Etätapaaminen voidaan järjestää puhelimen sijaan myös videopuheluna (esim. Facetime, WhatsApp), jolloin muotineuvojamme voi esitellä tuotteet livenä.

Voit valita toimitustavaksi tavaratalonoudon tai osaston, kotiinkuljetuksen (pikatoimitus tai normaali) tai toimituksen lähimpään yhteistyökumppanimme toimipisteeseen. Riippuen toimitustavasta voit maksaa tuotteesi joko noudon yhteydessä tai sähköpostiisi toimitettavan linkin kautta.

Parkkihallin noutopiste palvelee tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti.

Tavaratalojen aukioloajat

Tarkista täältä kotiinkuljetuksen sekä toimituksen hinnat.

Toimitustavat ja -kulut

Mikäli jostain syystä et halua pitää sinulle valittuja tuotteita, niiden palauttaminen on helppoa. Mikäli et pääse palauttamaan tuotteita 14pv sisällä, voimme ilmoituksellasi joustaa palautusajan suhteen. Voit palauttaa haluamasi tuotteet myös tavaratalon noutopisteelle.

Viimeistelemme ostoksesi

Jos löydetyt lempituotteet kaipaavat pientä muokkausta istuakseen täydellisesti, voit teettää muutokset helposti ompelupalvelussamme. Lue lisää Ompelupalvelustamme täältä.

Muodin ammattilaisemme

HELSINGIN KESKUSTA

Tarja M. 09 121 3378
Kimi N. 09 1213368
Pia M. 050 4274 017
Anu A. 09 1211
Janelle H. 09 1211
Merike J. 09 1211
Taru A. 09 1211
HkiPukeutumispalvelu@stockmann.com

Sari V. 09 1211
Mittapuku@stockmann.com

ITIS

Olga L. 09 1211
ItisPukeutumispalvelu@stockmann.com

JUMBO

Else-Maj L. 09 121 2543
JboPukeutumispalvelu@stockmann.com

TAPIOLA

Maria H. 09 121 2343
TlaPukeutumispalvelu@stockmann.com

TAMPERE

Katja S. 050 427 4839
Miia S. 050 427 4826
TrePukeutumispalvelu@stockmann.com

TURKU

Helena N. 09 121 9675
Jenni J. 050 5932160
Kewser M. 050 5932298
TkuPukeutumispalvelu@stockmann.com