Juuri nyt  — 19.5.2023

Luo lahjalista juhliasi varten

Järjestätkö häät, ylioppilas- tai rippijuhlat, valmistujaiset, vauvakutsut tai tuparit? Helpota vieraiden lahjapulmia ja tee lahjalista Stockmannin verkkokaupassa!

Stockmannin verkkokaupassa voit nyt luoda lahjalistan juhliasi varten. Kokoamalla toiveesi lahjalistalle varmistat, että saat juuri itsesi näköisiä lahjoja, eikä juhlavieraittesi tarvitse pähkäillä sopivaa lahjaa.

 

Lahjalistan luominen on helppoa: valitse verkkokaupastamme mieluisimmat tuotteet, lisää toiveesi listalle ja jaa juhlavieraille linkki valmiiseen listaan.

Näin käytät lahjalistaa

Lahjalistana toimii verkkokaupan tuttu toivelista, johon on tuotu uusia ominaisuuksia: voit nyt luoda useamman toivelistan, nimetä omia listojasi ja jakaa listan ystävillesi tai juhlavieraillesi.

 

Voit luoda jaettavan toivelistan, kun olet kirjautunut sisään verkkokauppaan MyStockmann-jäsenenä. Etkö ole vielä MyStockmann-jäsen? Lue lisää ja liity mukaan!

 

Verkkokauppaan kirjautuneena voit lisätä tuotteita toivelistalle klikkaamalla sydänsymbolia, joka näkyy sekä tuotteiden selausnäkymässä että yksittäisellä tuotekortilla. Alasvetovalikosta voit valita mille toivelistalle haluat lisätä tuotteen tai luoda uuden listan.

 

Pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan tekemiäsi toivelistoja, kun klikkaat verkkokaupassa sydämen kuvaa sivun yläosassa. Tämän jälkeen löydät alasvetovalikosta kaikki toivelistasi ja voit muokata niitä.

 

Toivelistan avattuasi näet sille lisätyt tuotteet ja voit muokata listaa. Voit myös vaihtaa minkä tahansa listoistasi oletustoivelistaksesi, jolle tuotteet lisätään suoraan, ellet erikseen valitse jotakin toista listaa. Jos haluat jakaa toivelistan rastita kohta ”Tämän listan näkee kuka tahansa, jolla on linkki”. Klikkaamalla ”Jaa”-linkkiä saat linkin, jonka voit lähettää suoraan juhlavieraille sähköpostilla tai kopioida ja jakaa haluamallasi tavalla.

 

Saatuaan linkin toivelistaasi juhlavieraasi näkevät listalle lisätyt tuotteet ja voivat lisätä ne verkkokaupassa suoraan ostoskoriin, minkä jälkeen ne näkyvät listalla varattuina. Näin kaikki toivelistan käyttäjät näkevät kätevästi, mitkä lahjatoiveet on jo toteutettu.

 

Tee toivelista

 

Lahjaideat