Kauneus  — 31.5.2022

Juhlan tuntua meikkiin &
kampaukseen

Hienovarainen hehku sekä omien parhaiden puolien korostaminen ovat avaintermejä kauden juhlalookin luomisessa. Näillä tuotteilla luot kauniisti hehkuvan meikin ja kuohkean kampauksen kerta toisensa jälkeen.

Ikoninen aurinkopuuteri

Kesän myötä kasvoille tekee mieli saada pientä väriä. Vuodenaikaan sopiva pieni päivetys syntyy Guerlainin klassisella aurinkopuuterilla, jossa on mukana kevyesti hohtoa. Luonnollinen lopputulos on taattu, kun aurinkopuuteria levittää niihin kohtiin kasvoista, joihin aurinkokin luonnollisesti osuisi ensimmäisenä.

Must have -meikkivoide

Mahdollisimman tasaisen ihon sijaan nyt annetaan kasvojen luonnollisen tekstuurin näkyä. Ihon omaa kuulautta korostava pohja syntyy Bare Minerals superkevyellä meikkivoiteella, joka jättää iholle lähes meikittömän tunteen. Jos meikkipohjasta haluaa peittävämmän, on voidetta helppo kerrostaa kasvoille tarpeen mukaan.

Valokynien aatelia

YSL:n nyt jo kulttimaineen saavuttanut valokynä oli aikoinaan maailman ensimmäinen valokynä. 1990-luvulla lanseerattu kynä on edelleen lajinsa parhaimmistoa. Silmien sisänurkkiin, kulmaluulle ja leuan kärkeen levitetty tuote peittää ihon pienet epätasaisuudet ja maksimoi kuulauden määrän iholla.

Intensiivinen katse

Ripsivärin kanssa ei tarvitse tulevana juhlakautena pihistellä. MAC:in uutuusmaskaraa voi kerrostaa loputtomiin ilman pelkoja paakuista, joten ripsistä tulee takuuvarmasti tuuheat ja näyttävät. Ripsivärin harja tekee ripsistä kauniin kaartuvat ja levittää väriä tasaisesti joka ripseen.

Kevyet savusilmät

Utuiset savusilmät ovat modernin juhlameikin peruspilareita. Lancômen viiden värin luomiväripaletilla saa tehtyä valoisiin iltoihin sopivat keväisen kevyet savusilmät. Värinapeissa on pehmeä koostumus, joka leviää luomelle kauniisti ja on helppo häivyttää.

Riisutut huulet

Viekoittelevat savusilmät saavat vastapainoa kiiltävistä, nuden sävyisistä huulista. Sisleyn geelimäinen puna liukuu huulille kuin unelma ja mukana on runsaasti hoitavia ainesosia: punan sisältämät öljyt ravitsevat huulia ja tekevät ihosta kimmoisan.

Juhlakampauksen salaisuudet

Hyvinvoivat hiukset lähtevät hyvinvoivasta hiuspohjasta. Kun pohjatyö on tehty huolella, hiusten oma tekstuuri ja muutama suihkaus tuuheuttavaa muotoilutuotetta riittävät rennon juhlavan lainekampauksen luomiseen. Jos hiuksiin haluaa lisää taipuisuutta, pari pyöräytystä muotoiluraudalla aloittaen hiusten pituuksien puolivälistä kohti latvoja saa aikaan täydelliset beach wave -laineet.

Rento juhlakampaus

Tukea tyveen

Ilmavuus ja muhkeus ovat avainsanat tämän kauden juhlakampauksissa. Wella Professionalsin tyvikohottajalla saa niin vapaana liehuuvaan tukkaan kuin tukea tarvitsevaan kampaukseen tuntuvaa nostetta ja kuohkeutta. Föönauksen alle levitettävä tuote pitää hiukset ryhdissä aina seuraavaan pesuun asti.

Toisen päivän tukkapelastaja

Jos eilisen juhlat vielä painavat, mutta seuraavia pukkaa jo päälle, on kuivashampoo hiusten pikapelastaja. Edellisen päivän kiharat freesautuvat uuteen juhlapäivään Rahuan kuivashampoolla, joka tekee hiuksista raikkaan tuntuiset ja antaa niille samalla kevyttä pitoa ja rakennetta.