Ompelupalvelu

Vaatteidesi muokkaus laadukkaana käsityönä

Muokkaamme vaatteesi, uudet ja käytetyt, jotta sinä tunnet olosi mukavaksi ja tyylikkääksi!

Stockmannilla on kymmenien vuosien ammattitaito vaatteiden muokkauksista. Palvelemme sinua kaikissa vaatteiden ja asusteiden muokkaamistarpeissasi, olitpa tehnyt vaateostoksia Stockmann-tavarataloissa, verkkokaupassa tai missä tahansa muualla.

 

Laatutyötä tyytyväisyystakuulla

Ompelutyömme on erittäin laadukasta, suomalaista käsityötä, joka tehdään tavaratalossasi tai sen välittömässä läheisyydessä. Tule silloin, kun sinulle sopii, ja nouda valmis vaatteesi noin viikon kuluttua tai kun sinulle sopii. Jos työsi on kiireellinen, teemme parhaamme, jotta saat vaatteesi käyttöön mahdollisimman pian.

Annamme työllemme tyytyväisyystakuun: mikäli vaate kaipaa uudelleen muokkausta, saat sen veloituksetta.

 

MyStockmann-edut

Kun teet vaateostoksia Stockmann-tavaratalosta tai Stockmann.com-verkkokaupasta, saat korjaustyön MyStockmann-tasosi mukaisella etuhinnalla. Tavarataloissa tämä onnistuu helpoimmin heti oston yhteydessä. Verkkokauppaostoksissa hintalapun tulee olla paikoillaan tai mukanasi tulee olla tilausvahvistus tai ostoksen mukana tullut lähete. Etu ei koske muualta ostettuja tai käytettyjä vaatteita.

MyStockmann-asiakkuuden edut

 

Muokkaamme myös käytetyt vaatteesi

Löytyykö kaapistasi vaate, jota rakastat, mutta jonka istuvuus ei ole enää täydellinen ja sen käyttö on vähäistä tai jäänyt kokonaan? Ompelupalvelumme auttaa antamaan vaatteellesi uuden elämän.

1. Tuo ehjä ja puhdas vaate lähimpään tavarataloon
– Palvelemme tavaratalojen aukioloaikoina

2. Teemme ompeluarvion
– Kerromme muokkausmahdollisuudet
– Teemme sovituksen ja otamme mitat
– Annamme hinta-arvion

3. Muokkaamme vaatteen uusien mittojen mukaan sopivaksi
– Laadukas ompelutyö toteutetaan Suomessa

4. Nouda vaate
– Ompelutyö valmistuu noin viikon kuluessa

 

Lisätietoa käytettyjen vaatteiden muokkaamisesta

– Tuo käytetty vaatteesi puhtaana ja ehjänä, jotta se voidaan ottaa käsittelyyn. Tarvittaessa voit liittää tilaukseesi laadukkaan pesupalvelun.

– Vaatteen kokoa voidaan tyypillisesti muuttaa maksimissaan yhtä kokoa suurempaan tai pienempään, jotta kangas säilyttää muotonsa. Kokonaiset mallimuutokset arvioimme erikseen.

– Voit tuoda käytetyn vaatteesi meille ompeluarvioon. Ammattilaisemme tekee sovituksen, arvioi muokkausmahdollisuudet ja antaa hinta-arvion ompelutyön tekemisestä. Ompeluarvion tekeminen ei maksa sinulle mitään – voit hinta-arvion kuultuasi päättää ompelutyön teettämisestä.

 

Hintaesimerkkejä

Lahkeen lyhennys alkaen 18,50 €
Lahkeen pidennys alkaen 22,50 €
Hihan lyhennys alkaen 37,50 €
Hameen helman lyhennys alkaen 22,50 €
Napin ompelu alkaen 3,50 €/kpl

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai kysymä palvelusta tavaratalossa muodin osaston myyjältä.

Yhteystiedot  Tutustu muihin palveluihimme