Lahjapalvelu

Lahjapalvelu

Muista ja ilahduta läheistäsi lahjalla! Me autamme sinua löytämään sopivan lahjan eri tilanteisiin, paketoimme sen valmiiksi sekä liitämme halutessasi mukaan kortin omalla tekstilläsi. Toimitamme lahjan lahjansaajalle kotiin tai yhteistyökumppanimme lähimpään noutopisteeseen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa lahjapalveluumme.

Voit tehdä tilauksen tavaratalojen aukioloaikoina. Katso aukioloajat tästä.

Palvelua voi käyttää ainoastaan Stockmannin omien osastojen tuotteisiin. Palvelun kautta ei voi tilata esim. muodin Hugo Boss -tuotteita. Huomioithan, että verkkokauppa on erillinen palvelu ja toimii normaalisti edelleen.

 

Näin Lahjapalvelu toimii:

1. Soita numeroon 09-121 3838.

2. Kerro minkä tuotteen haluat antaa lahjaksi. Autamme mielellämme myös sopivan lahjan löytämisessä.

3. Valitse mahdollinen kortti ja kerro mitä haluat siihen kirjoitettavan.

4. Valitse haluamasi toimitustapa: Nouto parkkihallin noutopisteeltä / kotiinkuljetus / toimitus kumppanin noutopisteeseen

5. Saat vahvistusviestin kun tilauksesi on käsitelty ja voit noutaa sen parkkihallin noutopisteeltä, jossa se maksetaan noudettaessa.

6. Jos valitsit kotiinkuljetuksen tai toimituksen kumppanin noutopisteeseen, saat sähköpostiin linkin maksua varten. Linkin kautta voit valita haluamasi maksutavan.

Soita asiakaspalveluun

 

Parkkihallin noutopiste palvelee tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti. Tarkista tästä tavaratalon aukioloajat.

Toimitamme sinulle tuotteet ilmaiseksi tavaratalon parkkihalliin. Tarkista täältä hinnat kotiinkuljetukselle sekä toimitukselle yhteistyökumppanimme toimipisteelle.

 

Uutta! Pikatoimitus pääkaupunkiseudulla

Nyt saat tavaratalosta lähetettävät toimituksemme pikatoimituksella pääkaupunkiseudun alueella jopa muutaman tunnin sisällä. Kysy lisää asiakaspalvelijaltamme tilausta tehdessäsi. Pikatoimitusmaksu on 15 euroa.

Lahjaideoita kaikkiin juhliin

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai tee varaus ja nouda tavaratalosta. Tavarataloistamme löydät myös suositut lahjakortit, ja lahjapalvelussamme voit luoda oman lahjalistasi vaikka kesähäihin.

Lahjaopas

Lahjalistapalvelu

Uudistamme lahjalistapalveluitamme. Voitte tutustua lahjalistoihin tai hallita jo luomaanne lahjalistaa alla.

Lahjalistat vieraille

Täällä vieraat voivat tutustua lahjatoiveisiin. Lahjat voi ostaa suoraan listalta tai tavaratalosta.

Etsi lahjalista   Ohjeet

Hääparin omat sivut

Hääpari ja päivänsankari voivat
– seurata lahjalistan tilannetta ja
– käyttää sivustoa juhlansa suunnitteluun.

Kirjaudu lahjasivullesi

Yhteystiedot

Puh. (09) 121 3440
lahjapalvelu@stockmann.com