Rekisteröityminen

Rekisteröityminen verkkokaupan asiakkaaksi kannattaa, jotta voit parhaiten hyödyntää kaikkia verkkokaupan ominaisuuksia. Rekisteröityminen on maksutonta. Stockmann-verkkokauppa ei myy eikä luovuta asiakastietoja ulkopuolisille.

Rekisteröityneen asiakkaan edut:
– Voit seurata lähetystesi etenemistä
– Näet aiemmat ostosi tapahtumahistoriasta
– Voit tallentaa vaihtoehtoiset toimitusosoitteet osoitekirjaasi
– Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, koska omat tietosi ja osoitteet säilyvät muistissa
– Rekisteröityneenä kanta-asiakkaana saat kanta-asiakasedut heti käyttöösi kirjautuessasi sisään verkkokauppaan

 

Kun haluat rekisteröityä verkkokauppaan, paina Rekisteröidy-painiketta. Tämän jälkeen täytä kenttään nimesi ja yhteystietosi, sekä valitse itsellesi henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä. Jos olet Stockmannin kanta-asiakas, muista ilmoittaa kanta-asiakasnumerosi. Näin voit hyötyä kanta-asiakkaille suunnatuista eduista myös verkkokaupassa ja kerrytät ostokertymääsi verkkokauppaostoista. Voit rekisteröityä myös tilausta tehdessäsi tai kun liityt kanta-asiakkaaksi verkossa.

Ostoksia voit tehdä myös ilman rekisteröitymistä. Tilauksen toimittamista varten tarvitsemme nimen, osoitteen, matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tilauksen saapumisilmoitus lähetetään matkapuhelinumeroon. Sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus ja muut mahdolliset tilausta koskevat tiedot.

 

Mobiililaitteella syötettäessä syntymäaikaa kalenterin avausnäkymä on kuluvassa kuukaudessa. Kalenteria ei tarvitse selata kuukausi kerrallaan syntymävuoteen asti, vaan:

– Android browseria käytettäessä voit  klikata vuosilukua ja kirjoittaa oikean vuosiluvun.

– Androidilla Chrome-selaimella voit klikata vuosilukua vasemmassa yläreunassa ja sitten valita helposti vuosiluvun.