Thann Shop & Day Spa

Tule tutustumaan kokonaisvaltaisiin hyvinvointihoitoihin erikoistuneeseen ja Suomen ainoaan Thann Shop & Day Spa -hoitolaan Helsingin keskustan tavaratalon 7. kerrokseen!

Thann Shop & Day Spa on rauhallisuuden ja hiljaisuuden keidas.  Se tarjoaa laajan valikoiman kylpylähoitoja, joiden tavoitteena on tasapainottaa aistit kehon ja mielen kautta. Thann-luontaishoitovalikoima ja -hoitotekniikat herättävät kaikki aistit ainutlaatuisen day spa -konseptin kautta auttaen tuottamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Wellness-terapeuteillamme on laaja tietämys anatomiasta, aromaterapiasta ja erilaisista hierontatekniikoista. Thannin omien tuotteiden huolellisesti valitut eteeriset öljyt auttavat palauttamaan terveyden tasapainon ja ylläpitämään hyvinvointia.

Thann Shop & Day Span palveluvalikoimaan kuuluvat hierontahoidot (sis. Abhyanga-, Shirobhyanga-, thai- ja indonesialaisen hieronnan, sekä klassiset Swedish massage ja Signature Massage -hieronnat), vartalohoidot, spa-jalkahoidot ja -käsihoidot, wellness-kasvohoidot, vartalon kuorintahoidot sekä hoitopaketit: niska-hartiahieronta, aromaterapiahieronta, klassinen hieronta, intialainen päähieronta, balilainen hieronta, kuumakivihieronta, hot stone massage ja lihajännitystä laukaiseva hieronta. Kasvohoitovalikoimassamme ovat Antiage-kasvohoito, kirkastava kasvohoito, kasvojen kuorintahoidot sekä miesten kasvo- ja vartalohoidot.

Aloitamme kaikki koko vartalon hierontahoidot rentouttavalla jalkakylvyllä ja hoidon jälkeen tarjoilemme yrttiteetä. Käytämme hoidoissa luonnonöljyjä ja -yrttejä sisältäviä aromaterapeuttisia THANN-hierontaöljyjä.

Helsingin keskustan tavaratalo, 7. krs

Puh. 09 121 3847

Ajanvaraus ja lahjakortit