Stockmannin yrityssaneeraus

Hyvä asiakkaamme

Vuosi 2020 on lopuillaan, ja joulu on kenties odotetumpi kuin pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut hyvin monivaiheinen. Hakeuduimme keväällä koronapandemian vaikutusten seurauksena yrityssaneeraukseen ja saneerausohjelmaehdotus on tänään jätetty Helsingin käräjäoikeudelle. Stockmannin päivittäinen toiminta jatkuu normaalisti, ja edellytykset kannattavan liiketoiminnan harjoittamiseen ovat olemassa. Uskomme vahvasti yhtiön tulevaisuuteen ja palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla jatkossakin. Lisätietoa löydätte verkkosivuiltamme, jossa voitte tutustua tänään 14.12. antamaamme pörssitiedotteeseen.

Meillä Stockmannilla joulun kattaus on nyt täydessä kukoistuksessaan – satuikkunat ilahduttavat pikkuväkeä Helsingissä, Turussa ja Tampereella, joulupukki vierailee tavarataloissamme viikonloppuisin, ja tavaratalomme ovat pukeutuneet parhaimpiinsa.

Olemme koonneet yhteen satoja lahjaideoita, joihin voitte tutustua niin MyStockmann Magazine -joululehdessä, verkkokaupassa kuin Stockmannin sosiaalisen median kanavissakin. Henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan lahjan löytämisessä ihan jokaiselle lahjansaajalle.

Poikkeusaikana olemme panostaneet erityisesti asioinnin turvallisuuteen tavarataloissamme. Kaikissa tavarataloissamme on nyt käsidesiautomaatit sekä kassoilla suojapleksit. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. Helpottaaksemme asiointia tavarataloissa, olemme avanneet drive in -palvelun, jossa ostosten teko onnistuu ilman lähikontakteja. Myös monien muiden palveluidemme käyttö on mahdollista etänä.

Näin joulun alla ajatuksemme ovat niiden suomalaisten luona, joille kulunut koronavuosi on ollut haastava. Tavarataloissamme sekä verkkokaupassa on mahdollista lahjoittaa Pelastakaa Lapset ry:n keräykseen vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Tavaratalojen puutarhaosastoilla taas voi osallistua Kotona Asuen Seniorihoivan joulukukkakeräykseen. Hiljattain toimitimme kakkukahvit 40 ikäihmiselle juhlistaaksemme Helsingin keskustan tavaratalomme 90-vuotista historiaa.

Erityisesti haluamme kiittää teitä hyvät kanta-asiakkaat. Olette tukeneet meitä tiiviisti kuluvan vuoden varrella. Yhdessä henkilöstön kanssa olemme tehneet tinkimätöntä työtä strategiamme päivittämisessä sekä ainutlaatuisen valikoiman ja palvelun kehittämisessä. Keskeinen ponnistuksemme on ollut uudistuneen verkkokaupan rakentaminen ja sen lanseeraus lokakuussa.

Tavaratalomme palvelevat tuttuun tapaan myös jouluaattona, jonka jälkeen hengähdämme hetkisen ennen välipäivinä alkavia alennusmyyntejä. Verkkokauppamme palvelee normaalisti ympäri vuorokauden – myös jouluna. Toivotamme teidät tervetulleeksi turvallisille ostoksille nyt jouluna sekä ensi vuonna.

Yhteistyöterveisin

Jari Latvanen
toimitusjohtaja
Stockmann Oyj Abp