Stockmann x Ninyes -palvelun ehdot

Stockmann x Ninyes -palvelu on toiminnassa Suomessa. Ohjelma on Stockmann Oyj:n kuluttaja-asiakkaiden käytössä. Kierrätysmallin toiminnasta vastaa Ninyes. Yritykset tai yritysasiakkaat eivät voi käyttää ohjelmaa ilman erillistä sopimusta.

Tarkista, että palauttamasi tuotteet ovat mukana merkkilistallamme. Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään pussiin tai laatikkoon. Emme korvaa palautuslaatikkoon irtonaisesti jätettyjä tai vastaavasta syystä vaurioituneita tuotteita.

Saat lahjakortin tiedot keskimäärin 2-3 viikon kuluessa siitä, kun olet jättänyt vaatteesi Stockmannille. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vaatteesi, saat tiedon sähköpostiisi niiden hyvitysarvosta. Sinulla on sen jälkeen kolme päivää aikaa hyväksyä tai hylätä lahjakortin summa. Mikäli emme kuule sinusta 3 vrk:n sisällä sähköpostin lähettämisestä, hyvitysarvo hyväksytään automaattisesti.

Lahjakortti on noudettavissa kolmen arkipäivän kuluttua siitä, kun olet saanut sähköpostiin lahjakortti-ohjeet Stockmann Helsingin keskustan tavaratalon 8. kerroksen palvelupisteestä aukioloaikojen puitteissa. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa noutaa lahjakortti. Lahjakorttia ei voi lunastaa määräajan jälkeen. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ja se käy kaikissa Stockmann-tavarataloissa (ei verkkokaupassa). Lisätietoa Stockmann-lahjakortista.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Joskus kuitenkin joudumme toteamaan, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli haluat, että hylätyt vaatteet postitetaan sinulle takaisin, ovat toimituskulut 4,90€ / palautus. Vähennämme toimituskulut lahjakortin arvosta. Vaihtoehtoisesti voit valita, että toimitamme hylätyt tuotteet veloituksetta Hope ry hyväntekeväisyyteen tai kangaskierrätykseen.

Ninyesillä on oikeus yksipuolisesti todeta, että vaate ei täytä Stockmann x Ninyes palvelun kriteereitä. Ninyesillä on oikeus yksipuolisesti määrittää tuotteen arvioitu myyntihinta. Ninyes ei korvaa palautettuja, merkkilistan ulkopuolisia tuotteita. Emme korvaa palautuslaatikkoon irtonaisesti jätettyjä tai vaurioituneita tuotteita. Laita pakkauksen sisälle lappu, jossa on nimesi ja puhelinnumerosi.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ninyes tai Stockmann eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Käsittelemme ainoastaan toimitukset, joissa myyntilomake on täytetty ja myyntiehdot on hyväksytty.

Ninyesin rekisteriseloste on saatavilla Ninyesin sivustolla.

Kiitos, kun kierrätät!

 

Takaisin sivulle Stockmann x Ninyes