Muodin ammattilaisemme

Muodin ammattilaisemme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi! Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa palveltavaksi – tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi.

 

HELSINGIN KESKUSTAN MUODIN PALVELUT

 

Emma Kaihlanen

Nautin täysillä työstäni hymy huulilla! Olen ennakkoluuloton ja luotettava asiakaspalvelun ammattilainen. Avoin ja ratkaisukeskeinen asenne auttaa täyttämään asiakkaideni toiveet. Vuosien kokemus  asiakaspalvelusta sekä kaupallisen alan koulutus on hionut minusta tällaisen. Tule palveltavaksi ja ylläty positiivisesti!

Palvelukieli: suomi
+358 50 593 2395
emma.kaihlanen@stockmann.com

Janelle Heikkilä

Stailaaminen on intohimoni! Vaatesuunnittelijan ammattitutkinnon pohjalta minulla on silmää poimia asiakkaalle juuri hänelle sopivia ja istuvia vaatteita. Rohkaisen persoonallisuutta korostavien värien käyttöön ja piristän lopputulosta asusteilla ja muilla yksityiskohdilla. Minulle on tärkeää, että olet tyytyväinen ostopäätökseesi myös kotiin päästyäsi.

Palvelukieli: suomi, englanti, viro, venäjä
+358 50 593 2418
janelle.heikkila@stockmann.com

Jari Heikkilä

Minulla löytyy kokemusta yli 10 vuotta muodissa ja stailaamisessa. Rakastan tehdä töitä pukeutumisen parissa, luoden ja auttaen asiakkaita löytämään itsensä tyylinsä kautta. Löydämme sinun tyylisi sopivat kokonaisuudet, jotka koostuvat erilaisista materiaaleista, leikkauksista, istuvuuksista ja väreistä. Rohkeus rikkoa rajoja kuuluu tyylin löytämiseen.

Jari on opintovapaalla 31.5.2024 saakka.

Palvelukieli: suomi, englanti
+358 50 593 2422
jari.heikkila@stockmann.com

Katrin Kesklaas

Olen työskennelyt palvelualalla 20 vuotta, joista 5 vuotta naisten alusvaatteiden parissa. Olen aito, rehellinen, positiivinen ja aina valmis auttamaan. Rakastan asiakkaille hyvän olon tuottamista. Itsevarma olo huokuu kun sinulle löydetään istuvat alusasut oikeilla mittasuhteilla. Tärkeintä on, että tunnet asun omaksesi ja olosi ihanan kauniiksi.

Palvelukieli: suomi, englanti, viro
+358 50 593 2517
Katrin.kesklaas@stockmann.com

Kimi Nurmi

Olen muodin ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Vaatetusteknikko ja pukeutumisneuvoja koulutukseltani. Suhtaudun intohimoisesti muotiin, ruokaan ja elämään yleensä. Rakastan työtäni ja se näkyy jokapäiväisessä arjessa.

Olen ihmisläheinen, aito ja helposti lähestyttävä. Tarjoan asiakkailleni aina uutta ja mielenkiintoista elämän joka tilanteisiin.

Palvelukieli: suomi, englanti
+358 50 427 4236
Kimi.Nurmi@stockmann.com

Merike Järvelaid

Työskennellessäni Stockmannilla olen saanut muodin alalta paljon koulutuksia sekä kokemuksia. Vuosia sitten suoritin myös pukeutumisalan erikoisammattitutkinnon.

Vaatekokonaisuudet, istuvuus ja värien sopivuus ovat minulle tärkeitä sekä rehellisyys vaatteiden sopivuudesta ja istuvuudesta. Kaikki vartalot ovat kauniita, vaatteet mitkä sopivat, tekevät siitä vielä upeamman.

Palvelukieli: suomi, englanti, venäjä
+358 50 593 2190
Merike.jarvelaid@stockmann.com

Salome Huhtinen

Olen kokenut muodin ammattilainen. Arvostan aitoa ja läsnäolevaa kohtaamista. Vahvuutenani on arki- ja juhla-asujen luominen aluspukeutumisesta lähtien. Tärkeintä on, että tunnet tyylin omaksesi ja olosi itsevarmaksi. Uskon yhdisteltävyyteen ja käytännöllisyyteen laadussa sekä materiaaleissa. Löydämme yhdessä asut, joissa sinä tunnet olevasi sinä!

Palvelukieli: suomi
+358 50 593 2472
salome.huhtinen@stockmann.com

Sari Sirviö

Kaipaatko muodin ammattilaisen kädenjälkeä oikeanlaisten asujen valinnassa? Autan sinua ilolla valitsemaan kokonaisuuksia, jotka pukevat sinua parhaiten. Ja omaa varmaa tyyliäsi, sekä juhlaan että arkeen.

Koulutukseltani olen vaatetusteknikko, olen toiminut muodin parissa pikkutytöstä lähtien unelmien ammatissa myyjänä ja muotineuvojana

Palvelukieli: suomi, ruotsi, englanti
+358 50 427 4017
sari.sirvio@stockmann.com

Tara Byakko

Olen koulutukseltani muotisuunnittelun maisteri ja työskennellyt muotisuunnittelijana Pariisissa ja Lontoossa yli 10 vuoden ajan. Asiakkaisiini ovat kuuluneet monet tunnetut muotitalot. Pukeutumisneuvojana erikoisalaani on miesten pukumuoti niin arjessa kuin juhlassa. Löydämme yhdessä sinulle täydellisesti istuvan asukokonaisuuden tai rakennamme uusia tyylejä lempivaatteesi ympärille.

Palvelukieli: suomi, englanti, ranska
Tara.byakko@stockmann.com

Taru Arkko

Olen tekstiilisuunnittelija ja miesten- ja naistenmuodin ammattilainen kansainvälisellä kokemuksella. Haetko helppoutta arkeen, tärkeä tilaisuus tulossa vai elämänmuutos? Minulta saat asukokonaisuuden tai vaatekaapin uudistuksen/päivityksen, yhdessä sovitetaan sinulle hyvät ja toimivat ratkaisut monikäyttöisyys, ajattomuus ja laatu edellä.

Palvelukieli: suomi, ruotsi, englanti
+358 50 593 2299
taru.arkko@stockmann.com

Ann-Katrin Reipsar-Westerholm

+358 9 1211

Jumbon muodin palvelut

 

Else Lindroos

Kun tyyli on hukassa, vaatii skarppaamista, kaipaat itsellesi sopivia värejä tai etsit vaatteita oikeissa mittasuhteissa ja helposti  yhdisteltäviä kokonaisuuksia, olen apunasi. Tarjoan sinulle vinkkejä ja inspiraatiota pukeutumiseen.

Olen työskennellyt pitkään vaatetusalalla, Palkittu Suomen valkoisen ruusun kunniamerkillä, suorittanut pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkinnon ja kouluttautunut niin myyjän, mallipukineompelijan kun värikonsultin työhön.

Varma tyylitajuni ja ammattitaitoni kattavat laajasti niin naisten kun miesten muodin.

Palvelukieli: suomi, ruotsi
+358 50 427 4669
else-maj.lindroos@stockmann.com

Tapiolan muodin palvelut

 

Mari Erikkilä

Minulla on 30 vuoden kokemus vaatetusalalta, joista 14 vuotta olen työskennellyt Stockmannilla miesten ja naisten muodin parissa. Hallitsen sekä rennon arkipukeutumisen että juhlapukeutumisen etiketteineen. Koulutukseltani olen vaatetusteknikko.

Sopiva, oikean värinen ja hyvin istuva vaate antaa kantajalleen iloa ja itsevarmuutta, mikä näkyy aina myös ulospäin. Tämä on myös tavoitteeni, oli kyse sitten yksittäisen asun löytymisestä, mittamuutosvaatteesta tai koko vaatekaapin päivityksestä.

Olen täällä sinua varten, tervetuloa!

Palvelukieli: suomi, englanti
+358 50 593 2226
mari.erikkilä@stockmann.com

Maria Hyryläinen

30v. Stockmannilla työskennelleenä, asiakaspalvelu on minulle sydämen asia. Muotineuvojana olen helposti lähestyttävä ja oma tyylini on rento ja klassinen. Intohimoni on kuosien ja värien yhdistely ja kokoan asiakkaan tarpeeseen monipuolisia kokonaisuuksia.

Koulutuksia minulla on värianalyysistä, etiketeistä, vartalomalleista sekä materiaaleista.

Haluan auttaa sinua tyylisi freesauksessa tai uuden löytymisessä!

Palvelukieli: suomi
+358 50 427 4130
maria.hyrylainen@stockmann.com

Tampereen muodin palvelut

 

Johanna Koho

Olen työskennellyt vaatetusalalla lähes 20 vuotta ja palvelen sekä naisten, että miesten muodissa. Koulutukseltani olen vaatetusartenomi.

Kuuntelen asiakkaitani tarkalla korvalla, tavoitteenani löytää juuri sinulle sopivat ratkaisut – niin ripeään asutarpeeseen esim. työhön kuin laajempaan vaatekaapin päivitykseenkin. Visuaalisuus ja tarkka värisilmä ovat vahvuuksiani. Tervetuloa!

Palvelukieli: suomi, englanti
+358 50 473 7144
johanna.koho@stockmann.com

Katja Salokannel

Olen toiminut useamman vuoden naisten muodin ammattilaisena. Vahvuuteni on värien ja mallien yhteensovittaminen korostamaan upeuttasi.

Olen kouluttautunut pukeutumisneuvojaksi ja käynyt värianalyysikurssin.

Inspiroin sinua uudella, unohtamatta persoonaasi. Löydät kanssani sinua parhaiten pukevat uudet asut. Olen tukenasi kun värit, asukokonaisuudet tai pukukoodi mietityttävät.

Palvelukieli: suomi, englanti
+358 50 427 4839
katja.Salokannel@stockmann.com

Leena Ruotanen

Intohimoni on muoti, tyylit ja värimaailmat. Olen siis haaveammatissani. Minulla on vaatetus- ja visualistikoulutus. Osaan nähdä kokonaisuuden, mutta myös yksityiskohtia.

Minulle on kunnia pukea sinut parhaalla mahdollisella tavalla. Olet sitten epävarma tyylistäsi tai tiedät tarkalleen mistä pidät, inspiroin ja autan löytämään oikean asun asusteineen. Tehdään shoppailusta rentoa ja hauskaa yhdessä.

Palvelukieli: suomi, ruotsi, englanti
+358 50 427 4826
leena.ruotanen@stockmann.com

Turun muodin palvelut

 

Helena Nikkanen

Olen kouluttautunut tekstiilisuunnittelijaksi ja minulla on tarkka värisilmä ja hyvä materiaalituntemus. Ammattiosaamista muodin saralla on kertynyt yli 35 vuotta.

Pyrin muotineuvojana luomaan inspiroivia ja asiakkaani persoonallista tyyliä korostavia asukokonaisuuksia huomioiden hänen väri- ja materiaalimieltymykset, vartalotyypin ja vaatteiden mittasuhteet. Palvelen sekä naisia että miehiä.

Tervetuloa!

Palvelukieli: suomi, ruotsi
+358 50 427 4705
helena.nikkanen@stockmann.com