Medex Beauty Clinic

Tervetuloa tutustumaan yksilöllisiä, ylellisiä ja ennen kaikkea tuloksellisia kauneushoitoja tarjoavaan Medex Beauty Clinic -kauneushoitolaan Helsingin keskustan tavaratalon 7. kerrokseen! Valikoimissamme on erilaisia ja tehokkaita kasvohoitoja, jotka perustuvat uusimpiin tutkimuksiin ja tulokselliseen hoitoon. Edustamme Medex-tuotesarjaa yksinoikeudella Suomessa

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kokonaisvaltaiset kosmetologiset palvelut: kasvohoidot, happohoidot, mikroneulaus, mesoterapia ilman neuloja, aknehoidot, antiage-hoidot, valo- ja happihoidot, sekä uutena palvelualueena täyteainehoidot. Myös CND Schellac -manikyyri ja jalkahoidot, kulmien huolto, ripsien värjäys ja sokeroinnit sekä depilaatio kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Tarjoamme Stockmannin asiakkaille korkeatasoisia ja turvallisia Restylane-täyteainehoitoja korostamaan kasvonpiirteitä sekä häivyttämään ikääntymisen tuomia muutoksia kasvoissa, luonnollisin tuloksin. Hoidot toteuttaa plastiikkakirurgi Riikka Veltheim. Riikalla on vuosien kokemus esteettisistä injektiohoidoista ja hän on toiminut ruotsalaisen Restylane täyteainevalmistajan kouluttajana pitkään. Riikka toimii plastiikkakirurgina sekä Suomessa että Ruotsissa ja on aloittanut täyteainehoitojen tekemisen Medex Beauty Clinicissä.

Helsingin keskustan tavaratalo, 7. krs

Puh. 040 550 2124

Ajanvaraus ja lahjakortit