Fast Fix

Autokorjaamo FastFix, Stockmann Q-park

 

Autoklinikka FastFix korjaa kolhut kuntoon nopeasti Helsingin ydinkeskustassa. Meillä hoituu ammattitaidolla myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset sekä polttimoiden vaihdot.

 

Mikäli autossasi on laajempi, varsinaista peltikorjausta ja maalausta kaipaava vaurio, teemme autollesi vakuutusyhtiötä varten vahinkotarkastuksen. Samalla varaamme ajan varsinaiseen vauriokorjaukseen lähimpään toimipisteeseemme. Tarvittaessa kuljetamme autosi korjaamolle ja palautamme sen takaisin Stockmannille valmiina. Huolehdimme myös mahdollisesta pysäköintimaksusta korjauksen ajalta.

Autoklinikka FastFix sijaitsee Stockmann Q-Parkissa P3-tasolla. Voit ajaa sisään joko Ruoholahdenkadulta Lastenlehdon puistosta tunnelia pitkin tai Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmauksesta ajoramppia pitkin. www.autoklinikka.fi

 

Autoklinikan edut Stockmann First- ja Exclusive-asiakkaille

  • Tuulilasin korjaus 49 € (norm 69 €)
  • 50 € Stockmann-lahjakortti tuulilasin vaihdosta
  • 50 € Stockmann lahjakortti vauriokorjauksesta

Lahjakorttiedut myönnetään Stockmann First- ja Exclusive-asiakkaiden yksityiskäyttöön rekisteröidyille ajoneuvoille vakuutuksen omavastuun ylittävistä vauriokorjauksista.

Edut ovat voimassa 2017 loppuun saakka kaikissa Autoklinikan toimipisteissä. Edusta tulee mainita ajanvarauksen yhteydessä ja kanta-asiakaskortti esitettävä asioinnin yhteydessä. Stockmann-kanta-asiakaskorteilla myönnettäviä etuja ei voi yhdistää Autoklinikan muihin mahdollisiin kampanjoihin.