Emmy – kierrätettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa

Mikä Emmy on?

 

Emmy on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille, hyvin pidetyille merkkivaatteille sekä -asusteille. Valikoimasta löydät yli 70 000 secondhand-tuotetta naisille, miehille ja lapsille. Emmy lisää joka viikko myyntiin tuhansia ihania merkkituoteuutuuksia.

Emmyn valikoimasta löydät Stockmannin suosituimpia merkkejä, kuten Ted Baker, Ralph Lauren, Michael Kors ja Tommy Hilfiger sekä lastenvaatemerkkejä kuten Gugguu, Vimma ja Papu. Myös Stockmannin omat merkit sopivat myyntiin Emmylle.

 

Emmyn toiminnan perustana on antaa käytetyille merkkivaatteille uusi elämä – mahdollisimman helposti ja turvallisesti. Myyminen ja ostaminen on vaivatonta, sillä Emmy hoitaa kaiken puolestasi: tarkastaa, hinnoittelee, kuvaa, varastoi, myy ja postittaa tuotteet ostajalle. Näin asiakkaan ei tarvitse kuin toimittaa tuotteet myyntilaatikkoon, Postin/Matkahuollon toimipisteeseen tai tilata kotinouto noutamaan vaatteet myyntiin kotiovelta. Kotinouto on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Myös ostaja voi luottaa Emmyn verkkokaupasta ostamansa käytetyn vaatteen olevan sitä, mitä on luvattu: jokaisen tuotteen aitous, myyntikunto ja koko tarkistetaan ja arvioidaan käsin.

 

Miten Emmy toimii?

 

Jokaisessa Stockmannin tavaratalossa on Emmyn myyntilaatikko, johon myyjä voi toimittaa käytettyjä merkkivaatteita. Keräyspisteet sijaitsevat tavaratalojen lastenvaateosastoilla ja Tapiolassa kauppakeskus Ainoan puolella. Myyntiin sopivat hyväkuntoiset lasten, naisten ja miesten merkkivaatteet, -kengät ja asusteet sekä äitiys- ja hand made-vaatteet.

 

– Tarkista tuotteiden kunto ja varmista, että vaatteesi ovat Emmyn valikoimaan sopivaa merkkiä.
– Tee sähköinen myyntilähete Emmyn verkkopalvelussa
Pakkaa tuotteet asianmukaisesti ja toimita tuotteet Emmylle valitsemallasi toimitustavalla.
– Emmyssä myyminen ei maksa mitään, mutta ensimmäisen myyntituoton yhteydessä myyntiin lähetetyistä vaate-eristä peritään kuljetusmaksu 6,90 €. Yksi vaate-erä voi sisältää useampia kerralla lähetettyjä kasseja.

 

Miksi Emmy?

 

Emmy on helppo tapa muuttaa käyttämättömät vaatteet rahaksi. Voit halutessasi vastaanottaa myyntituottosi Stockmannin lahjakorttina, jolloin Stockmann tarjoaa myyntiuottojen päälle vielä 10 % lisätuoton: esimerkiksi 50 euron myyntituotoilla saa käyttöönsä 55 euron lahjakortin. Lahjakorttiedun kanssa tuottosi voivat olla parhaimmillaan jopa 80 % tuotteen myyntihinnasta. Lahjakortit voi noutaa Helsingin keskustan tavaratalossa 8. krs Tax Freesta tai palvelupisteestä, muissa tavarataloissa palvelupisteestä. Lahjakortti tulee noutaa kahden kuukauden kuluessa sen myöntämisestä.

Halutessasi voit lahjoittaa myyntituottosi Emmyn kautta myös hyväntekeväisyyteen SOS-Lapsikylälle tai Unicefille.

Jokainen kotitalous heittää vuosittain keskimäärin 13 kiloa tekstiilejä roskiin. Emmy haluaa toiminnallaan kehittää toimivaa kiertotaloutta, helpottaa jokapäiväistä arkea sekä kannustaa vastuulliseen kuluttamiseen. Emmy kannustaa laadukkaiden vaatteiden hankkimiseen, jotka kestävät käyttäjältä toiselle ja antavat iloa pitkäksi aikaa.

 

Tutustu Emmyyn    Katso ohjeet myyjälle