Stockmann Gastro & Stockmann Style

Unika möten för dig som gillar mat och stil

Mat och mode kan diskuteras i all evighet! Därför vill vi på Stockmann samla ihop dig och alla andra som intresserar sig för dessa ämnen. Vi har grundat två stammar för våra stamkunder; Stockmann Gastro och Stockmann Style. Anslut dig till någondera av stammarna, eller varför inte till båda, så får du aktuell information och inbjudningar till intressanta evenemang. Välkommen till stammarna!

 

 

STOCKMANN GASTRO – Välsmakat tillsammans

Stockmann Gastro samlar ihop alla vänner av god mat och nyfikna hemmakockar. Som Gastro-medlem får du ta del av fina evenemang, träffa sakkunniga kulinarister och få intressant information om mat till din e-post. #stockmanngastro

STOCKMANN STYLE – Prova säsongens trender

Stockmann Style är estetikernas helt egna imperium. Här får du information om de senaste trenderna inom mode, skönhet och inredning. Det finns aldrig för många vackra ting i livet! #stockmannstyle

 

 

Vi ses på evenemangen!

Vill du få de bästa platserna till modevisningen? Vill du tillreda mat tillsammans med en proffskock? Då du är medlem i Stockmann Gastro eller Stockmann Style får du vara med på unika evenemang.

Vi vill bjuda dig på minnesrika möten! Under den första tisdagen i varje månad ordnas Tasty Tuesday där vänner av god mat får prova på aktuella smaker. Därtill ordnas det kurser och evenemang under hela året för medlemmar i Stockmann Gastro och Stockmann Style.

Du hittar Stockmann Gastro och Stockmann Style även på sociala medier. Följ oss på #stockmanngastro och #stockmannstyle!

Registrera dig genast på nätet eller i Servicetjänsten i varuhusen. Du får aktuell information per e-post* om ämnen som intresserar dig och inbjudningar till evenemang.

BLI MEDLEM HÄR »

*Då du registrerar dig till stammen går du med på att Stockmann får skicka marknadsföringsmeddelanden till dig per e-post.