Stockmann Mastercard

Stockmann Mastercard – oslagbara funktioner på ett kort 

Stockmann Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort samt MyStockmann-medlemskort. Det innehåller MyStockmann-medlemsförmåner och Mastercard-kortets mångsidiga egenskaper. Du kan betala med kortet nästan överallt, såväl i Finland som utomlands på cirka 35 miljoner köpställen.

Ansök om kort

 

Betala i rater eller allt på en gång

Om du använder Stockmann Mastercards kreditegenskap får du i genomsnitt 30 dagars räntefri betalningstid. Du kan också använda den räntebärande kreditfunktionen på ditt kort och betala köpen i sådana månadsrater som passar dig. Du kan ändra beloppet av månadsraten och betalningstiden smidigt i tjänsten OmaLuotto med dina bankkoder eller i Nordeas nätbank.

 

Det säkraste sättet att betala på nätet

Alla kortköp på nätet som överstiger 30 euro kräver stark autentisering. När du betalar med Stockmann Mastercard använder du appen Nordea ID för identifiering. Ladda ner den avgiftsfria appen på din telefon i App Store eller Google Play och aktivera appen med dina bankkoder. Läs mer här.

 

Betala säkert med kontaktlös betalning, mobiltelefon och smartklocka

Med Stockmann Mastercard kan du betala kontaktlöst med kreditfunktionen eller ansluta ditt kort till din mobiltelefon och smartklocka. På så sätt har du kortet alltid med dig. Så här ansluter du enkelt ditt kort till mobiltelefonen. Läs mer här.

 

TA SEMESTER FRÅN DINA AMORTERINGAR

Som Stockmann Mastercard-kund kan du ta två amorteringsfria månader (inte två månader i följd).  Under den amorteringsfria månaden behöver du inte betala Stockmann Mastercard-fakturan, utan räntan och andra kostnader överförs till nästa faktura. Du kan välja de amorteringsfria månaderna med hjälp av dina bankkoder till exempel i tjänsten OmaLuotto eller Nordeas nätbank.

 

 

Förmåner genast vid kassan

Då du betalar dina köp med Stockmann Mastercard får du betalkortsförmån genast vid kassan på Stockmanns varuhus.

Värdefulla MyStockmann-poäng för dina köp

MyStockmann-poängen tar dig närmare den följande nivån och nya prisvärda förmåner.

Ansök om kort

 

Stockmann Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1 500 euro är 24,2 % och kreditpriset 1 684 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (09/2023) + 12,5 %, och den månatliga kontoavgiften 4 euro. Stockmann Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 1 500–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.

 

Betala flexibelt

Du bestämmer själv vilken kreditlimit du ansöker om. Du kan prova med en lägre kreditlimit i början och vid behov ansöka om en förhöjd kreditlimit till exempel när du tänker göra en större anskaffning. Du kan varje månad välja om du amorterar krediten med minimiraten, betalar hela skuldsaldot eller någonting mitt emellan. På så sätt kan du balansera din ekonomi, till exempel vid överraskande utgifter.

Stockmann Mastercard – betaltids- och kreditkortet för MyStockmann-kund 

– Med betaltids- och kreditkortet har du mer än 35 miljoner köpställen och en miljon automater runt om i världen till ditt förfogande.
– Du betalar säkert på nätet.
– Du kan ta ut pengar i automat och överföra pengar från krediten till ditt bankkonto.
– Du väljer själv amorteringsprocenten (minst 3 %) och förfallodagen (mellan den 1:a och 31:a).
– Du får två amorteringsfria månader per år (inte på varandra följande månader).
– Ingen öppnings- eller årsavgift.
– Du betalar bara för användningen av krediten — inte för användningen av kortet.
– Du får cirka 30 dagars räntefri betalningstid.

 

LÄGG TILL KORT I DIN TELEFON

Glöm inte ditt Stockmann Mastercard hemma i sommar. Lägg till det i din telefon så har du alltid ekonomisk flexibilitet med dig på fester och utflykter. På så sätt drar du enkelt nytta av MyStockmann-förmånerna.

Bli en modern betalare. Ladda ner Apple Pay eller Google Pay på din telefon och lägg till ditt Stockmann Mastercard-kort i appen redan idag.

Aktiveringen tar några minuter och sedan har du alltid kortet med dig. Kom också ihåg att ladda ner den behändiga appen MyStockmann på din telefon.

Så här går det till

– Du kan aktivera Apple Pay eller Google Pay i Nordeas mobilbank.
– Om du inte har nätbankskoder i Nordea, kontakta vår kundtjänst via Nordea Omaposti så aktiverar vi ditt kort i Apple Plånbok eller Google Wallet.

 

Nordea Finans tjänst OmaLuotto

Tjänsten OmaLuotto är lätt att använda och fungerar även på mobilen. Du kan sköta ärenden som gäller ditt Stockmann Mastercard-kreditkort när det passar dig – med din banks koder. Börja använda tjänsten här.

 

Ansök om kort

 

Stockmann Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1 500 euro är 24,2 % och kreditpriset 1 684 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (09/2023) + 12,5 %, och den månatliga kontoavgiften 4 euro. Stockmann Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 1 500–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.