Parkering

Åbo

STOCKMANN AIMO PARK

In- och utfart från Kristinegatan. Parkeringshallen är 1,9 meter hög.

 

NYTT! UNDERLÄTTAD PARKERING 

Aimo Park som ansvarar för parkeringen i samband med Stockmanns Åbovaruhus har avskaffat bomsystemet i samband med parkeringen. Det nya systemet innebär att en kameracensor läser bilens registreringsskylt då man kör in i parkeringshuset och samtidigt startar parkeringstiden. Bommar eller parkeringsbiljetter används inte längre.

Parkeringsavgiften betalas antingen via Taskuparkki-applikationen eller via en betalningsterminal i parkeringshuset. Bilens registreringsnummer matas då in i betalningsterminalen.

 

PARKERINGSFÖRMÅN FÖR MYSTOCKMANN-KUNDER 

MyStockmann-medlemmar på nivåerna 3-6 får på köp över 20 euro en parkeringsförmån som motsvarar en timmes parkering. Du får förmånen vid kassan i samband med ditt köp genom att uppge din bils registreringsnummer. Försäljaren matar in registreringsnumret i Aimo Parks-krediteringssystem och en parkering på maximalt en timme krediteras från din parkeringstid. Samma krediteringssystem är i kraft även för användare av Taskuparkki-applikationen.

Läs mer om förmånen

 

Öppettider

mån–fre 7.00–21.30
lör 7.30–19.30
sön 10.00–19

Priser

1,50/30 min.
Nattparkering 1,-/h  

 

Betalningsmedel

Kontant | Mastercard Credit & Debit | Visa & Visa Electron | American Express | Diners Club

 

För rörelsehindrade tre timmar gratis parkering

Parkeringskortet som berättigar till en 3-timmars gratis parkering fås i kontrollen (2P vån.) mot uppvisande av parkeringstillstånd för handikappade.

sahkoautot2y_200

Elbilens laddplats

Stockmann och Aimo Park bjuder på laddning för laddningsbara elbilar för priset av normal parkering.

Aimo Parks sidor