Yritysmyynnin tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Tilaukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen yritysmyynti@stockmann.com. Tilaukset toimitetaan vastaanottajalle sovittuna aikana ja sovitulla kuljetuksella.

 

Hinnat

Hinnat ovat voimassa sopimuksen mukaan. Mikäli jotakin tilauksessa olevaa tuotetta ei ole saatavilla, on Stockmannilla oikeus korvata se hinnaltaan ja laadultaan vastaavan tasoisella tuotteella tai jättää se pois toimituksesta. Tuotteiden korvaamisesta toisella tuotteella osapuolet sopivat erikseen. Stockmannilla on oikeus kieltäytyä toimituksesta perustellusta syystä.
Hintaan sisältyy tuotteen mukainen alv 24 % tai 14 %. Lahjakorttien alv on 0%. Toimituskuluihin sisältyy alv 24 %.

 

Toimitustavat

Toimitustapa sovitaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan.
Toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimitamme tilauksia pääasiassa Suomeen.

 

Toimitusaika

Arvioitu toimitusaika on 1–3 arkityöpäivää tilauksen vastaanottamisesta riippuen varastotilanteesta, tai sopimuksen mukaan.
•    noudettaessa vähintään 1 arkityöpäivä
•    toimitettaessa vähintään 2 arkityöpäivää

 

Tilauksen tarkistaminen ja reklamaatiot

Asiakkaan tulee tarkistaa tilaus välittömästi sen saavuttua. Mikäli jokin tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa yhteys yritysmyyntiin puhelimitse (09) 121 3585 tai sähköpostitse yritysmyynti@stockmann.com.
Reklamaatio on tehtävä 8 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

Takuu

Yrityskaupassa tuotteilla on rajoitettu tuotetakuu. Mikäli tilatulla tuotteella on yritysasiakkaalle kuuluva takuu, asiakas saa tuotteen mukana takuutodistuksen.

 

Laskutus

Hyväksymme maksutapoina luottokortit.

 

Peruutukset ja muutokset

Tilausten peruutukset ja muutokset on tehtävä viipymättä viimeistään 1 vrk:n kuluessa tilauksen vahvistuksesta, kuitenkin ennen, kuin tilauksen keräily tai laskuttaminen on suoritettu.

 

Omistusoikeus

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle, kun koko kauppasumma on maksettu.

 

Asiakasviestintä

Stockmann Yritysmyynti voi lähettää asiakkailleen asiakaspalveluviestintää. Hyväksymällä Yritysmyynnin tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy asiakaspalveluviestien vastaanottamisen. Tilausosoite ja muut asiakastiedot tallennetaan Stockmannin asiakastietojärjestelmään asiakassuhteen ajaksi.

 

Ehtojen muuttaminen

Stockmannilla on oikeus muuttaa yritysmyyntiin liittyviä tilaus- ja toimitusehtoja julkaisemalla uudet ehdot verkkosivuilla.

 

Ylivoimainen este

Stockmann ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Stockmannilla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaus ilman vahingonkorvaus-, viivästys- tai muita seuraamuksia.