Meidän Stocka

Haluamme kiittää teitä – maailman parhaat asiakkaat, henkilökunta ja kumppanit. Kiitos, että olette osa meidän yhteistä Stockmannia.

Kulunut kevät on ollut kaikille poikkeuksellinen, ja siksi haluamme juuri nyt osoittaa teille kaikille näkyvän kiitoksen.

Stockmann on saanut toimia kaupunkilaisten kohtaamispaikkana ja olohuoneena jo vuodesta 1862. 158 vuoteen mahtuu paljon erilaisia tärkeitä hetkiä ja muistoja. Olemme kiitollisia teiltä saadusta inspiraatiosta ja tuesta, ja siitä, että kuljette kanssamme nyt ja tulevaisuudessa.

#meidänstocka – yhdessä teemme Stockmannin!

 

 

Arja-Leena

Arja-Leena on käynyt Stockalla jo 50 vuotta ja haluaa edelleen kannattaa Suomen monipuolisinta tavarataloa, josta hän löytää kaiken tarvitsemansa saman katon alta.

 

Mikko

Mikko etsii aina hakemaansa tuotetta ensin Stockmannilta ja löytää useimmiten myös etsimänsä. Hän toteaa, että hänen ja Stockan maut kohtaavat, ja näin on ollut aina.

 

Laura

Laura työskenteli aiemmin tavaratalon lähellä, jolloin hän tutustui tavaratalon valikoimaan ja kanta-asiakasohjelmaan. Työn kautta Stockmannista tuli osa hänen elämäänsä.

 

Heikki

Heikki muistelee ilolla käyneensä jo lapsena Stockmannilla viettämässä aikaa äidin vapaapäivinä, eikä muista elämäänsä ilman tavarataloa.