Muoti  — 2.1.2018

Viisi klassikkoa, jotka kuuluvat jokaisen vaatekaappiin

Aloita vuosi ostamalla viisaasti. Hanki kaappiisi muutama luottovaate, joista on iloa vielä vuosienkin päästä.

Kauniisti laskeutuva silkkipaita

Monikäyttöisin silkkipusero mukailee klassista kauluspaitaa, ja siinä on sirot kaulukset ja suora helma. Valitse pusero aavistuksen väljänä ja tarkista, etteivät napit pingotu tai hihat kiristy, kun liikut. Helman mitta kannattaa miettiä niin, että paita sopii sekä suosikkihameen että -housujen pariksi.

TOMMY HILFIGER trenssi 299€

TOMMY HILFIGER trenssitakki 299,-

Huoliteltu trenssitakki

Laadukas kaupunkitrenssi on valmistettu paksusta puuvillasta. Jos pidät rennosta tyylistä, valitse kevyempi puuvillasekoite, joka hylkii vettä eikä rypisty herkästi. Trenssisi on oikean kokoinen, kun sen hartialinja on istuva ja vyö asettuu navan kohdalle.

Ohut ja laadukas neule

Ohut neulepaita on fiksu hankinta, koska sille löytyy käyttöä ympäri vuoden. Satsaa luonnonmateriaaleihin, kuten kashmiriin tai merinovillaan. Ne lämmittävät viileällä säällä, mutteivät hengittävyytensä ansiosta hiosta lämpimässäkään. Ne myös kestävät käytössä pitkään ja tuntuvat mukavilta ihoa vasten. Ajattoman mallin tunnistat pyöreästä pääntiestä, kapeista pitkistä hihoista ja lantioluulle päättyvästä helmasta.

Yksinkertaiset nahkatennarit

Tyylikkäimmät tennarit ovat pelkistetyt ja valkoiset, eikä niissä näy suuria logoja. Lenkkarit näyttävät parhaalta, kun kengät ovat puhtaat, joten muista suojata kengät likaa hylkivällä kosteussuojasuihkeella. Kosteuspyyhkeet tepsivät yksittäisiin tahroihin ja kumipohjat pysyvät valkoisena, kun hankaat ne puhtaaksi ihmesienellä. Myös valkoisten kengännauhojen päivitys raikastaa tennarit tehokkaasti.

 

Lisää valkoisia tennareita löydät täältä >>

Suorat ja siniset farkut

Sininen denim ja suora lahje ovat pitäneet pintansa jo 1860-luvulta. Hanki housut napakassa koossa, sillä farkut venyvät aina hieman käytössä. Kiinnitä sovituskopissa huomiota vyötärön istuvuuteen, takataskujen sijoitteluun ja lahkeen mittaan. Hyvissä perusfarkuissa on navan alle asettuva vyötärö, ripaus mukavuutta lisäävää elastaania ja kauniisti kulutettu sinisen sävy, joka vain paranee vanhetessaan.