Muoti  — 23.1.2020

Näin löydät
luottofarkut

Tavoitefarkkuihin liittyy usein nurinkurinen ajatus: jos mahtuisin noihin taas, olisi elämä täydellistä. Stop! Kehotamme arvioimaan uudelleen! Olemme nimittäin vakuuttuneita siitä, että jos jotkut farkut ylipäänsä voivat parantaa elämänlaatua, ovat ne ehdottomasti luottofarkut. Keräsimme siis vinkit luottofarkkujen metsästykseen ja asustamiseen.

INSPIROIDU VARTALONMALLISTASI

 

Lähde liikkeelle siitä, että vartalonmalli ei ole uhka vaan mahdollisuus. Senteillä ei ole väliä, mutta istuvia farkkuja etsiessä on hyödyllistä hahmottaa oman vartalon mittasuhteet, erityisesti vyötärön suhde lantioon. Näin farkut eivät valu ärsyttävästi jalasta, eikä lantiolle jää lepattavia elefantinkorvia. Farkkujen tikkauksilla, takataskujen asettelulla ja lahkeenpituudella saat korostettua juuri haluamiasi piirteitä.

KYSY ASIANTUNTIJALTA

 

Farkkujen sovittaminen ei ole hauskinta hommaa, mutta vielä tylsempää se on yksin. Ota siis farkkuostoksille mukaan yksi piinallisen rehellinen tyylituomari ja kysy apua myyjältä. Luottofarkkujen löytäminen saattaa viedä useamman sovituskerran, mutta ammattilaisen avulla se on huomattavasti helpompaa. Voi myös olla hedelmällistä kuulla, millaisiin farkkuihin joku muu sinut pukisi – saatat saada uusia ideoita! Verkkokaupassa oikea koko löytyy helposti TaylorGuide-mobiilisovelluksen avulla.

ASUSTA ARKEEN JA JUHLAAN

 

Farkut muuntuvat lähes mihin tahansa tilaisuuteen yläosan ja asusteiden avulla. Luotettava arkiuniformu syntyy yhdistämällä farkkuihin elegantisti ylisuuren neuleen. Todellisen voima-asun saat yhdistämällä luottofarkkuihin klassisen kauluspaidan (Construen paidat istuvat hyvin myös naisvartalolle!), sekä veikeän vyölaukun. Farkut sopivat hyvin myös juhliin, kun yhdistät niihin hohdokkaan yläosan ja näyttävät asusteet.

Ei ole mitään yhtä oikeaa tapaa pukeutua farkkuihin. Farkut luotiin alun perin työhousuiksi, joten perintönsä puolesta niiden päätarkoitus on toimia luotettavana käyttövaatteena päivästä toiseen. Ja mitä muuta voisimme todellisilta luottofarkuilta toivoakaan?

 

Denim-look naisille  Denim-look miehille