Muoti  — 8.11.2023

Syksyn uutuusmallisto: A+more by Pupulandia

Suosittu A+more by Pupulandia -yhteistyömallisto on juuri täydentynyt ihanalla oloasulla, joka on valmistettu Suomessa. Laadukas ja lämmin loungewear-setti sopii täydellisesti viileään vuodenaikaan, joulunajan kotoiluun ja lahjapakettiin.

Pupulandia-blogista ja somekanavista tuttu tyylivaikuttaja Jenni Rotonen sekä Stockmannin oma A+More-asustemerkki ovat tehneet tänä syksynä jo kuudennen yhteistyömallistonsa. Mallistossa ihastuttavat niin tutut asustesuosikit kuin hurmaavat uutuudet.  Mukana on nyt ensimmäistä kertaa myös Suomessa valmistettuja asusteita sekä juuri saapunut loungewear-setti.

 

A+more loungewear -mallistoon kuuluva ihanan pehmeä ja lämmin neulesetti on valmistettu Siikaisissa sataprosenttisesta puhtaasta uudesta villasta. Settiin kuuluu ylellisen mukava ribbineule sekä sileät, leveälahkeiset housut. Molemmista on saatavana kolme ajatonta väriä: musta, harmaa ja ruskea. Lämmin neulesetti sopii täydellisesti viileään vuodenaikaan ja joulunajan kotoiluun. Se on myös mainio lahjaidea vilukissalle.

A+more by Pupulandia -oloasu

A+more by Pupulandia -mallistossa on nyt ensimmäistä kertaa mukana lämmin oloasu, johon kuuluu neulepusero ja neulehousut.

A+more by Pupulandia -oloasu

Neulesetti on sataprosenttista puhdasta uutta villaa. Värivaihtoehtoina ovat meleerattu harmaa, musta sekä harmaanruskea.

Kotimaista laatua

A+more by Pupulandia -neulehousut ja -neulepusero neulotaan Suomessa kuten myös malliston villapipo, -huivi sekä -sukat. Asusteet ja oloasun valmistaa Siikaisissa sijaitseva neuletehdas Top-Knit, joka on valmistanut neuleita jo vuodesta 1974 saakka. Neuleet tehdään neulekoneilla villalangasta muotoon neuloen, minkä ansiosta leikkuujätettä ei synny lainkaan. Materiaalina käytetty sataprosenttinen villalanka on italialaista ja valmistettu eteläafrikkalaisesta lampaanvillasta. Asusteiden väreinä nähdään harmaa, ruskea, valkoinen, musta sekä vaaleansininen.

A+more by Pupulandia -opipo ja -huivi

A+more by Pupulandia -neulemallistoon kuuluu oloasun lisäksi Suomessa valmistettu pipo ja huivi.

A+more by Pupulandia -villasukat

Myös mallistoon kuuluvat villasukat valmistetaan Suomessa.

Mohairasusteita Italiasta

Tämän syksyn A+more by Pupulandia -neulemallisto pitää sisällään Suomessa valmistettujen uutuuksien lisäksi monelle jo tuttuja mohairasusteita. Mukana on edelleen jo ensimmäiseen yhteistyömallistoon suunniteltu suosikkipipo, Jennin mukaan ”täydellinen pipo”, jossa kohtaavat ajaton tyyli, korkea laatu, miellyttävä materiaali, vastuullinen valmistus, kivat värit ja kohtuullinen hinta. Klassikkopipon lisäksi mallistoon kuuluu tänä syksynä myös toinen, hieman muhkeampi mohairpipo. Mukana ovat myös viime syksyltä tutut huppu ja kauluri.

 

Mohairasusteiden väreinä jatkavat edelleen kestosuosikit klassinen musta sekä pehmeä puuteri, joita täydentävät uusina sävyinä lempeä liila, maanläheinen harmaanruskea sekä ajaton, mutta kauden ajankohtaisimpiin sävyihin kuuluva tummansininen. Väriskaalaa piristää kirkas vihreänkeltainen, joka värittää molempia mohairpipoja.

 

Mohairasusteet valmistetaan pienellä perheomisteisella tehtaalla Italiassa. Pehmeän pörröisten asusteiden materiaali on laadukasta mohairin ja merinovillan sekoitetta, johon on lisätty hieman myös kestävyyttä ja muotopysyvyyttä parantavaa polyamidia.

A+more by Pupulandia

Yksi mohairtuotteiden uusista väriestä on klassinen tummansininen, joka on tänä syksynä erityisen ajankohtainen.

A+more by Pupulandia

Myös pehmeä malva ja pirteä vihreänkeltainen ovat tämän syksyn uutuusvärejä.

A+more by Pupulandia -pipot

A+more by Pupulandia -neulemallistoon kuuluu tänä syksynä klassikkopipon lisäksi hieman muhkeampi mohairpipo.

A+more by Pupulandia -huppu

Kätevä huppu on mukana on A+more by Pupulandia -neulemallistossa tänäkin syksynä.

Uusi Pupulandia-mallisto nyt saatavilla verkkokaupassa ja Stockmann-tavarataloissa.

 

Katso koko mallisto

Vierailulla Italian tehtaalla

Stockmann on tehnyt yhteistyötä italialaisten kumppaneiden kanssa jo yli puoli vuosisataa. Vuonna 2021 Pupulandian Jenni Rotonen sekä A+moren tuotepäällikkö Ulrika Hedman ja suunnittelija Laura Kupari-Guise vierailivat yhdessä Italian neuletehtaalla Guantificiolla Faenzassa. Suunnittelutiimi halusi yhdessä Jennin kanssa kertoa asiakkaille enemmän Stockmannin tuotantopaikoista sekä jakaa upeita tarinoita pitkästä yhteistyöstä Italiassa. Alle kymmenen henkeä työllistävä pieni tehdas valmistaa Stockmannille myös monia muita neulemallistoja vastuullisista ja laadukkaista materiaaleista.

 

Stockmannin yhteistyö italialaisten kumppaneiden kanssa on jatkunut jo useiden vuosikymmenten ajan. Vanhin kumppanuussuhde Italiaan on solmittu jo yli 60 vuotta sitten, A.C. Mazzolin perheyrityksen kanssa vuonna 1958. Perustajan poika Carlo Mazzoli jatkaa edelleen työtä isänsä jalanjäljissä ja toimii Italiassa Stockmannin agenttina ja tarvittaessa myös tulkkina.

 

A+moren tuotteita valmistava Guantificion tehdas on perustettu jo 1970-luvulla ja se on ollut nykyisillä omistajilla vuodesta 1996. Tehdas työllistää omistajapariskunnan Ambra ja Terenzio Drein lisäksi vain seitsemän muuta työntekijää. Guantificio käyttää tuotteidensa valmistuksessa vastuullisesti tuotettuja ja laadukkaita italialaisia lankoja, minkä vuoksi myös monet tunnetut luksusmerkit valmistavat tuotteensa heillä. Perinteisen merinovillan ja mohairin lisäksi A+more by Pupulandia -mallistossa käytetään nykyään osittain myös luomu- ja kierrätysmateriaaleja, kuten värjäämätöntä alpakkaa, johon on sekoitettu PET-pulloista saatua kierrätyspolyamidia pehmeyden ja kestävyyden takaamiseksi. Neuletuotteet valmistetaan Guantificiolla pääosin neulekoneilla ja viimeistely tehdään aina käsin.

 

KATSO VIDEO ITALIAN TEHDASVIERAILUSTA