Muoti  — 14.10.2021

Joululahjaideat miehelle

Joulun kynnyksellä olemme kaikki saman kysymyksen äärellä: mitä joululahjaksi miehelle? Ideapulan selättämiseksi kokosimme yhteen parhaat joululahjaideat, joiden joukosta löydät ilahduttavan lahjan jokaiselle miehelle.

Joululahjaidea miehelle osuu maaliin, kun etsit inspiraatiota lahjaan miehen lempiharrastuksesta tai mietit, mikä tekisi lahjansaajan arjesta pikkuisen parempaa. Hanki pukinkonttiin vaikkapa laadukas urheiluväline, tuliterä elektroniikkalaite, puhkikuluneen lempivaatteen korvaava muotilahja tai tehokas kosmetiikkatuote.

Perinteiset joululahjaideat miehelle

Perinteiset joululahjaideat miehelle toimivat vuodesta toiseen, olipa kyseessä sitten joululahja poikaystävälle, isälle, veljelle tai pojalle. Joulun kestosuosikkeja ovat esimerkiksi laadukkaat alusvaatteet ja ajattomat asusteet, kuten kello, käsineet tai lompakko. Jos valitset lahjaksi nahkatuotteen, sujauta sen kaveriksi pakettiin myös sopiva hoitotuote, niin lahja ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Joululahjaideat mukavuutta arvostavalle miehelle

Mukavimmat joululahjaideat tarjoavat miehelle arjen luksusta ja kutsuvat rentoutumaan. Muhkea kylpytakki, miellyttävä pyjama, pehmeät tossut tai lämpimät villasukat tulevat taatusti käyttöön talvi-iltoina. Joululahja voi olla myös lempeä muistutus levon tärkeydestä: anna miehelle pehmoinen untuvapeite, muhkea tyyny tai päivänokosille houkutteleva viltti.

Joululahjaideat tyylitietoiselle miehelle

Tyylitajuinen mies arvostaa varmasti muotilahjaa. Maanläheiset värit ja laadukkaat materiaalit kestävät aikaa, valitse siis pakettiin esimerkiksi pehmeä neule tai klassiset nahkakengät. Skarppi kauluspaita tai värikäs taskuliina puolestaan ovat oivia joululahjaideoita miehelle, joka pukeutuu usein pukuun tai pikkutakkiin.

Arkea helpottavat joululahjaideat

Laadukas elektroniikkalaite tai kodinkone on lahja, joka tekee miehen arjesta hitusen helpompaa ja mukavampaa. Esimerkiksi tehokas parranajokone ja vaatehöyrystin takaavat moitteettoman tyylin arkiaamuina, robotti-imuri pitää lattiat pölyttöminä ja kunnolliset vastamelukuulokkeet tulevat tarpeeseen etenkin, jos etäpalavereista on tullut osa miehen arkea.

Joululahjaideat urheilulliselle miehelle

Kääri urheilullisen miehen pakettiin jotain lahjansaajan lempilajiin liittyvää, niin osoitat ajatelleesi lahjansaajaa, ja voit olla varma, että lahja ei jää käyttämättä. Sporttinen mies ilahtuu, kun kuusen alta löytyy vaikkapa uusi salibandymaila, lempimerkin treenikengät tai rinteeseen sopiva takki.

Joululahjaideat ruokaharrastajalle

Innokkaalle kotikokille tai laatujuomien ystävälle sopivia joululahjaideoita ei tarvitse kauaa miettiä. Valitse ruokaan tai juomaan intohimoisesti suhtautuvalle miehelle joululahjaksi vaikkapa laadukas kokkiveitsi, eliniän kestävä paistinpannu, tyylikkäät viskilasit tai tuliterä kahvikone.

Komistavat joululahjaideat

Hemmottelevimmat joululahjaideat miehelle löytyvät kosmetiikkaosastolta.  Valitse pukinkonttiin helliviä kasvovoiteita, parranhoitotuotteita tai klassikkotuoksuja ja anna luksuslahja, jota mies ei olisi osannut itse edes toivoa!