Muoti  — 9.12.2023

Joululahjat miehelle – varmat valinnat joka kukkarolle

Joulun kynnyksellä olemme kaikki saman kysymyksen äärellä: mitä joululahjaksi miehelle? Ideapulan selättämiseksi kokosimme yhteen vinkit, joiden joukosta löydät ilahduttavan joululahjan jokaiselle miehelle – lahjabudjetista riippumatta.

Joululahja miehelle osuu maaliin, kun etsit inspiraatiota lahjaan miehen lempiharrastuksesta tai mietit, mikä tekisi lahjansaajan arjesta pikkuisen parempaa. Hanki pukinkonttiin vaikkapa laadukas urheiluväline, puhkikuluneen lempivaatteen korvaava muotilahja tai tehokas kosmetiikkatuote. Loistavia lahjaideoita löytyy joka kukkarolle!

Perinteiset joululahjat miehelle

Perinteiset joululahjat miehelle toimivat vuodesta toiseen, olipa kyseessä sitten joululahja poikaystävälle, isälle, veljelle tai pojalle. Joulun kestosuosikkeja ovat esimerkiksi laadukkaat alusvaatteet ja ajattomat asusteet, kuten kello, käsineet tai lompakko. Jos valitset lahjaksi nahkatuotteen, sujauta sen kaveriksi pakettiin myös sopiva hoitotuote, niin lahja ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Panosta

Pihistä

Mukavimmat miesten joululahjat

Mukavimmat miesten joululahjat tarjoavat arjen luksusta ja kutsuvat rentoutumaan. Muhkea kylpytakki, miellyttävä pyjama, pehmeät tossut tai lämpimät villasukat tulevat taatusti käyttöön talvi-iltoina. Joululahja voi olla myös lempeä muistutus levon tärkeydestä: anna miehelle pehmoinen untuvapeite, muhkea tyyny tai päivänokosille houkutteleva viltti. Jos haluat keksiä jotain aivan uutta, niin yllättävänä uutuutena miesten hittilahjojen joukossa on tänä vuonna rentouttava tuoksukynttilä.

Panosta

Pihistä

Joululahjat tyylitietoiselle miehelle

Tyylitajuinen mies arvostaa varmasti muotilahjaa. Maanläheiset värit ja laadukkaat materiaalit kestävät aikaa, valitse siis pakettiin esimerkiksi laadukas viikonloppulaukku, pehmeä neule tai vähäeleiset nahkatennarit. Skarppi kauluspaita tai värikäs taskuliina puolestaan ovat oivia joululahjaideoita miehelle, joka pukeutuu usein pukuun tai pikkutakkiin. Rento huppari tai lämmin pipo puolestaan on mainio joululahja nuorelle miehelle.

Panosta

Pihistä

Komistavat joululahjat miehelle

Hemmottelevimmat joululahjat miehelle löytyvät kosmetiikkaosastolta.  Valitse pukinkonttiin helliviä kasvovoiteita, parranhoitotuotteita tai klassikkotuoksu ja anna miehelle joululahja, jota hän ei olisi osannut itse edes toivoa!

Panosta

Pihistä

Arkea helpottavat joululahjat

Laadukas elektroniikkalaite tai kodinkone on joululahja, joka tekee miehen arjesta hitusen helpompaa ja mukavampaa. Esimerkiksi tehokas parranajokone ja vaatehöyrystin takaavat moitteettoman tyylin arkiaamuina, robotti-imuri pitää lattiat pölyttöminä ja kunnolliset vastamelukuulokkeet tulevat tarpeeseen, jos etäpalavereista on tullut osa miehen arkea.

Panosta

Pihistä

Joululahjat urheilulliselle miehelle

Kääri urheilullisen miehen pakettiin jotain lahjansaajan lempilajiin liittyvää, niin voit olla varma, että lahja ei jää käyttämättä. Sporttinen mies ilahtuu, kun kuusen alta löytyy vaikkapa talvikäyttöön sopivat juoksukengät tai lihasjumeja helpottava hierontavasara.

Panosta

Pihistä

Lahjakortilla onnistut aina

Lahjakortti

 

Stockmannin lahjakortti on takuuvarma joululahjaidea jokaiselle miehelle, sillä lahjakortilla mies voi hankkia juuri tarvitsemansa tuotteet tavaratalosta tai käyttää lahjakortin vaikkapa tavaratalojen palveluihin tai lippuostoksiin palvelupisteellä. Verkkokaupasta voi tilata helposti 50, 100, 150 tai 200 euron arvoisen tavaratalolahjakortin. Myynnissä on myös palvelulahjakortteja, jotka sisältävät esimerkiksi muodin palvelun ja ostosrahaa.

 

Osta lahjakortteja

 

TILAA JOULULAHJAT VIIMEISTÄÄN 19.12. – VAIKKA VALMIIKSI PAKETOITUNA

 

Tiesithän, että Stockmannin verkkokaupasta voit tilata joululahjat myös valmiiksi paketoituna ja kortilla varustettuna? Jos et pääse ojentamaan lahjaa henkilökohtaisesti, voit lähettää lahjapaketin vaikka suoraan lahjansaajan kotiovelle. Voit lisätä lahjapaketoinnin tilaukseesi ostoskorissa, ja paketoinnin hinta on 4,90 €.
Lue lisää paketointipalvelusta >

 

Jotta joululahjat ehtivät ajoissa perille, muistathan tilata joululahjat netistä viimeistään 19.12. Tämän jälkeen voit hankkia viime hetken lahjat tavarataloista, joissa ennättää tarvittaessa piipahtaa vielä aattoaamunakin.
Katso tavaratalojen aukioloajat >

 

Kaikki jouluun