Muoti  — 18.4.2023

A+more by Pupulandia -kenkämallisto hurmaa kevätkaduilla

Vastuullisesti valmistetut kengät tuovat uusia tuulia A+More-asustebrändin ja vaikuttaja Jenni Rotosen pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön.

Pupulandia-blogista tutun tyylivaikuttaja Jenni Rotosen ja Stockmannin A+More-asustebrändin yhteistyömallisto on juuri täydentynyt ajattomilla nahkakengillä. Klassinen kenkämallisto on suunniteltu mukavuus ja monikäyttöisyys edellä ja valmistettu vastuullisesti Italiassa.

 

Jenni, kerro hieman mistä ajatus kenkämallistoon tuli?

Neuleasusteiden lisäksi kokoelmaan on kuulunut myös A+more by Pupulandia -nahkalaukkuja, ja yhteistyötä on nyt kehitetty eteenpäin. Mallisto täydentyy nyt ajattomilla ja laadukkailla nahkakengillä, jotka ovat laukkujen tapaan pitkäikäisiä ja harkittuja hankintoja. Käytämme kenkien valmistuksessa samoja tuttuja yhteistyökumppaneita kuin muissakin yhteistyömallistomme tuotteissa.

 

Missä kengät valmistetaan?

Kaikki kengät valmistetaan Italiassa ja niiden laatu on erittäin korkeatasoista. Laadukkaat tuotteet tarjoavat vaihtoehdon ohikiitäville trendeille, ja ajattomuus on kestävämpi ja vastuullisempi tapa suhtautua pukeutumiseen. Hyvin suunniteltu, laadukas ja kestävistä materiaaleista valmistettu tuote kestää paremmin aikaa ja kulutusta.

 

Mitä värejä ja malleja mallistossa nähdään?

Kenkämallisto on suunniteltu niin, että sen klassiset värit ja mallit sopivat mahdollisimman monen vaatekaappiin sesongista riippumatta. Metalliketjulla koristellut London-avokkaat, klassiset Berlin-loaferit, naiselliset Milan-pistokkaat ja pelkistetyt Barcelona-sandaalit sopivat moneen eri tyyliin. Mallistoon kuuluvat myös ajankohtaiset Paris-ballerinat. Kengät ovat saaneet nimensä suunnittelutiimin lempikaupunkien mukaan.

 

Onko joukossa jokin sinulle erityisen tärkeä malli?

15 vuoden ajan käyttämäni lempisandaalit menivät rikki niin, ettei niitä enää saanut suutarilla korjattua. Lempisandaalien korvaaminen osoittautui yllättävän vaikeaksi, joten mallistoon tuotiin samaa tyyliä henkivä Barcelona-sandaali, joka on jopa esikuvaansa parempi. Eleettömän tyylikkäiden sandaalien nahka patinoituu kauniisti ikääntyessään.

 

Minkälaisia ajatuksia sinulle jäi suunnitteluprosessista?

Mallisto on luotu mukavuus edellä, joten malleissa on pehmustetut pohjat ja hyvä istuvuus. Kenkien valmistuksessa on käytetty kromivapaata LWG-sertifioitua nahkaa ja kenkälaatikot on valmistettu kierrätysmateriaaleja ja luomuliimaa käyttäen.

Kenkämalliston luominen oli jännittävä uusi kokeilu! Italiasta saamamme mallikappaleet yllättivät positiivisesti, sillä kengät olivat niin mukavat jalassa ja yksityiskohdat todella kauniisti viimeisteltyjä. Kengät voivat parhaimmillaan olla tyylin kruunu ja niiden avulla voi muuttaa koko asun ilmeen. Tyyli ja kaunis kokonaisuus syntyy pienistä jutuista.

 

A+more by Pupulandia -kenkämallisto

A+more by Pupulandia -kenkämallistoon kuuluu viisi klassista mallia.

A+more by Pupulandia -kenkämallisto

Kaikista A+more by Pupulandia -kengistä on saatavilla kaksi väriä: musta sekä beige, luonnonvalkoinen tai ruskea.

Jenni Rotonen & A+more by Pupulandia -kengät

Milan-pistokkaissa on tukeva korko ja kulmikas kärki.

Jenni Rotonen ja A+more by Pupulandia -kengät

Paris-ballerinoissa on joustava takaosa sekä klassinen rusettisomiste.

A+more by Pupulandia -kengät

Barcelona-sandaalit syntyivät Jennin rikkoontuneiden lempisandaalien inspiroimina.

 

A+more by Pupulandia -kenkämallisto on nyt myynnissä verkkokaupassa ja Stockmann-tavarataloissa.

 

Katso koko mallisto

 

Lisää inspiraatiota kestävään tyyliin:
Kestävää muotia Stockmannin omilta merkeiltä
A+more by Pupulandia -neulemallisto
Vaatekaapin kulmakivet – viisi klassikkoa, jotka sopivat jokaiselle
Löydä lempivaatteesi vastuullisilta vaatemerkeiltä