Muoti  — 29.10.2020

Nyt saa loistaa – upein pikkujoululook on pelkkää paljettia

Sesongin hurmaavin kimmeltää kilpaa öisen tähtitaivaan kanssa. Kun säihkyvään pikkujouluasuun yhdistää käytännölliset asusteet, on onnistunut ilta taattu.

Loistava loppuvuosi

Tämän vuoden upein pikkujoulutrendi on paljetit, ja juhlaillan hurmaavin kehtaa kimaltaa. Katseita kääntävä pikkujoululook syntyy, kun pukeutuu paljetteihin päästä varpaisiin. Näyttävä asu ei kaipaa vahvaa ehostusta tai laitettua tukkaa.

 

Maltillisemman juhlalookin omakseen kokeva soveltaa kimallustrendiä pukemalla klassisen pikkumustan kanssa metallinhohtoiset sukkahousut tai valitsemalla juhlalaukun kiilteleväpintaisena.

Kätevät asusteet

Elegantein juhlalaukku ei ole koolla pilattu – ja miksi olisikaan. Riittää kun se sulkee sisäänsä vain ne kaikkein tarpeellisimmat: huulipunan, puhelimen ja kotiavaimet. Käytännöllinen juhlija suosii crossbody-mallia ja vapauttaa siten kätensä vaikkapa maljan nostamista varten. 

 

Jalat eivät väsy korkeissakaan koroissa, kunhan korot ovat tarpeeksi tukevat. Juhlaillan onnistumisen voi varmistaa sujauttamalla kenkien sisään pehmustetut tukipohjalliset. 

Juhlien jälkeen

Paljettivaate ei ole vain yhden illan juttu. Säihkyvän juhlahameen taltuttaa arkikelpoiseksi pukemalla sen pariksi vastakohtia: rouheat maiharit, muhkean neulepoolon tai pörröisen teddytakin. Pehmeät materiaalit tuovat kontrastia kiiltelevään asuun ja tekevät kokonaisuudesta kiinnostavan. 

 

Juhla-asusteetkin kannattaa ottaa jokapäiväiseen käyttöön. Hohtavapintainen laukku tai kauniisti kiiltelevät korut nostavat käyttäjänsä vaivihkaisesti hieman arjen yläpuolelle.