Kauneus  — 7.11.2019

Haussa täydellinen talvituoksu?

Kiinnostavimmat talvituoksut ovat saaneet inspiraationsa nostalgiasta ja muistojen voimasta. Valitsimme viisi ihaninta hajuvettä juuri nyt – nämä pullot jokainen hajuvesifani haluaa.

Hajuvesihistoria on täynnä unohdettuja reseptejä ja ainesosia, joista modernit tuoksutalot nyt ammentavat. Muun muassa appelsiini, appelsiininkukka ja patsuli ovat talvituoksujen trendiraaka-aineita, joista on sekoitettu parfyymeja jo vuosisatoja.

Talvituoksu x 5

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Vapauden inspiroima, äärimmäisen tyylikäs kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät sykähdyttävä laventeli ja aistillinen appelsiininkukka.

Gucci Mémoire D’une Odeur Eau de Parfum

Aromaattinen unisex-tuoksu yllättävillä ja vangitsevilla sävyillä. Yksisävyisen myskin tuoksuvivahteet alleviivattuna roomankamomillan sävyllä ja ympäröitynä jaloimmilla santeli- ja seetripuun tuoksuilla.

Byredo Slow Dance Eau de Parfum

Kiehtova tulkinta hitaiden tanssimisesta ja kouluaikojen muistoista, joissa kiusallisuus ja viattomuus sekoittuvat häivähdykseen lämmintä ihoa ja henkeäsalpaavaa tunnetta. Kirpeä ja makea kohtaavat unisex-tuoksussa, jossa on muun muassa kurjenpolvea, orvokkia, patsulia ja vaniljaa.

Maison Margiela By the Fireplace Eau de Toilette

Pehmeä unisex-tuoksu kuljettaa keskelle lumihuippuisia vuoria, missä pienen alppimajan takassa rätisee lempeän lämmin tuli ja kirpeä talviaamu valkenee hiljalleen ikkunan takana. Tuoksussa kohtaavat roseepippurin ja neilikan mausteisuus, kastanjan ja katajan puumainen aromaattisuus sekä vaniljan makeus.

Estée Lauder Beautiful Belle Eau de Parfum

Romanttinen tuoksu, joka kertoo modernin rakkaustarinan ensimmäisistä ujoista ihastumisen hetkistä roihuavaan romanssiin ja lupaukseen sitoutua ikuisesti. Räiskyvä ja tarttuva onnellisuus kuplii vivahteilla litsiä, ruusun terälehtiä sekä mimosaa täyttäen ilman rakkaudella.