Muoti  — 14.5.2018

Täydellinen alusvaateopas: Näin löydät juuri oikeat alusvaatteet juhla-asusi alle

Juhlat tulossa? Satsaa täydellisen juhlamekon lisäksi alusvaatteisiin. Oikein valittu alusvaate silottaa, tukee ja muotoilee – juuri sieltä, mistä pitääkin.

Push-up-topatuissa Magic LUve Bra -rintaliiveissä on irrotettava takaosa ja tarralliset siivekkeet, joiden avulla liivejä voi käyttää paljastavienkin mekkojen alla, 34,99 Liimapintaiset Magic-silikoninännisuojat, 12,99 ja vaateteippi 9,95

AVONAINEN KAULA-AUKKO TAI SELKÄ

Valitse rintaliivit, joissa on syvään uurrettu etumus ja tarkasti muotoillut kupit. Markkinoilla on myös matalaselkäisiä mekkoja varten suunniteltuja liivejä, joiden tavanomaista pidempi ympärys sidotaan etupuolelle. Jos päätät pärjätä ilman liivejä, pelaa varman päälle ja liimaa nännien päälle silikonisuojat. Väljän mekon saa pysymään paremmin paikallaan, kun kaula-aukon alle liimaa ihoon kiinnittyvää vaateteippiä. Kaksipuoleinen, läpinäkyvä teippi pitää vaatteen paikallaan.

Maidenform housuliivi 34,- (42,95) toukokuun kanta-asiakasetu.

VARTALOA MYÖTÄILEVA STRECH-MEKKO

Vyötärönseutua napakoittava housuliivi on Hollywood-tähtien salainen ase, joka tukee ja kaventaa vyötärönseutua ja vatsaa. Muotoilevat alusvaatteet myös parantavat ryhtiä ja saavat vaatteen asettumaan kauniimmin. Napakka housuliivi sopii erityisesti vartaloa myötäilevän, joustavasta kankaasta tehdyn mekon alle. Pue sukkahousut housuliivien alle, jotta niiden vyötärösaumat eivät pilaa sileää vaikutelmaa.

 

Hengittävästä ja joustavasta materiaalista valmistettu Calvin Kleinin alusmekko tukee vatsaa, vyötäröä ja lantiota. 79,90

SATIINIMEKKO

Vartalon muotoja mukaileva silkkisatiini näyttää upealta, mutta paljastaa armottomasti kaiken. Mitä ohuempi mekon kangas on, sitä sileämmät ja saumattomammat alusvaatteiden tulisi olla. Valitse pitkähelmaisen iltapuvun alle mieluummin muotoileva alusmekko kuin muotoilevat housuliivit, sillä alushame saa pitkähelmaisen mekon laskeutumaan kauniimmin.

 

Vyötäröä tukevien Triumphin Magic Wire Lite Super Highwaist -alushousujen pitsi on kudottu niin, ettei se näy läpi vaatteiden alta. 49,95

 

VAALEAT HOUSUT

Vaaleat, leveälahkeiset housut ovat trendikäs ja juhlava vaihtoehto mekon tilalle. Kun pukeudut valkoiseen, valitse alusvaatteet, jotka ovat mahdollisimman lähellä ihon väriä. Housujen alle sopivat parhaiten sileät, saumattomat lahkeelliset alushousut tai stringit.

 

Falken mattapintaisissa Vitalizer-sukkahousuissa on verenkiertoa parantava vaikutus. 42,90

 

MUISTA SUKKAHOUSUT

Muotoilevat sukkahousut pelastavat monesta pulasta: ne silottavat sääriä ja reisiä ja tasoittavat lantion ja vatsan. Valitse sukkahousut, joissa on tuki myös nilkoissa, polvissa ja reisissä. Tukisukkahousut elvyttävät verenkiertoa, ja jaksat juhlia aamuun asti.

JOS HALUAT PUKEUTUA PITSIUNELMAAN…

Kyllä, ohuiden juhlamekkojen alle sopivat yleensä sileät rintaliivit ja saumattomat alushousut. Mutta jos et halua peittää, korosta! Pitsit ja läpinäkyvät sifonkivaatteet ovat nyt isosti muodissa. Pue kauniit pitsiset rintaliivit läpinäkyvän topin alle ja viimeistele tyyli bleiserillä.

ANNA AMMATTILAISEN AUTTAA!

Jos täydellisten alusvaatteiden löytäminen aiheuttaa stressiä tai oikea koko arveluttaa, kysy neuvoa naisten alusasupalvelusta Helsingin keskustan tavaratalosta.
Asiantuntija auttaa sinua löytämään istuvat liivit, alushousut, tukituotteet ja sukkahousut. Palvelu on maksuton yli sadan euron alusvaateostoksen yhteydessä (norm. 14,90).
Varaa aika tästä>

Marie Jo -rintaliiveissä on kaunis kukkakuosi sekä läpikuultavaa mesh-kangasta somisteena. Liiveissä on kaarituelliset, toppaamattomat kupit ja säädettävät olkaimet. Liivit kiinnitetään takaa yhdellä hakasella

Kauniissa alushousuissa on kukkakuosista pitsiä ja rusetteja somisteena. Haaraosa on vuorattu.

Calvin Kleinin Push up -rintaliivit kohottavat kauniisti povea. Kaarituellisissa liiveissä on pitsisomisteiset kupit ja säädettävät olkaimet, jotka voi kiinnittää myös ristikkäin. Liivit kiinnitetään takaa kahdella hakasella.

DKNY Classic Cotton T-back -rintaliiveissä on kaunis pitsiosio, jonka reunoilla on joustinnauhat. Olkaimia voi säätää takaa. Liivit suljetaan edestä klipsillä.

PrimaDonna-bodyssa on napakka, joustava kangas ja kaarituelliset kupit. Säädettävin olkaimin varustetun bodyn sivusaumoissa ja miehustassa on läpikuultavaa, hienostunutta pitsiä. Bodyn puuvillavuorillisessa haaraosassa on kolme hakasta.

Espritin pitsisomisteisissa rintaliiveissä on kevyesti topatut, kaarituelliset kupit ja hieman leveämmät, säädettävät olkaimet. Rintaliivien istuvuus ja tuki on optimoitu suuremmalle kuppikoolle. Selkäpuolella on sporttista ilmettä tuova reunanauha ja hakaskiinnitys.