Kauneus  — 12.12.2022

Käännä katseet ja loihdi kauden näyttävin juhlalook

Loppuvuosi tuo mukanaan juhlakauden säihkettä. Kauniina hohtava silmämeikki, heleänä hehkuva iho ja rennon näyttävät kampaukset ovat nyt se juttu – poimi asiantuntijoidemme parhaat vinkit ja loista upeana läpi talven juhlahetkien!

Sädehtivät sumusilmät

Juhlakauden trendikkäimmässä meikkilookissa katseen kiinnittää utuinen silmämeikki. Salaperäisen sumuiset silmät saavat kaunista hohdetta, kun valitset luomille kuparinhohtoisia ja lämpimän punertavia luomivärisävyjä. Utuisen silmämeikin kanssa parhaiten yhdessä toimii kuulas ja hehkuva meikkipohja, johon saa näppärästi lisäkuultoa nestemäisillä korostustipoilla.

 

Kauneussalaisuutemme: Muista pohjustaa myös silmämeikki. Levitä silmämeikin pohjustusvoide puhtaalle luomelle ja taputtele kevyesti värittömällä puuterilla, jolloin luomivärit häivyttyvät helpommin ja kestävät koko päivän.

Juhlameikki

Rennon juhlavat lettikampaukset

Tänä juhlakautena hiustyyli voi olla samaan aikaan rento, mutta juhlava. Huolettomista lettikampauksista on moneksi – letitystyylejä on useita, eikä lopputuloksen tarvitse olla täydellisen viimeistelty. Kokeile esimerkiksi klassista hollantilaislettiä ja jätä huoletta muutama hiussuortuva kehystämään kasvoja. Kampaus ei tarvitse ponnaria, jos kiinnität letin loppuosan esimerkiksi kauniilla hiusklipsillä tai -asusteella.

 

Oikeiden muotoilutuotteiden avulla hiuksiin saa helposti volyymia ja rakennetta. Ota avuksi esimerkiksi tuuheuttava muotovaahto tai pitoa antava muotoiluneste.

 

Kauneussalaisuutemme: Juhlapäivän jälkeen lettikampauksesta saa taiottua helposti kauniit kiharat. Raikasta ja tuuheuta hiuksia nopeasti kuivashampoolla – valmista!

Juhlakampaus

Beauty Secrets