Företagstjänst

 

Bland vårt omfattande sortiment hittar du de mest eftertraktade gåvorna, både för personalen och samarbetspartners. Våra företagsförsäljare hjälper gärna med att välja de produkterna och tilläggstjänsterna som passar era behov. Vi kan även samla ihop färdiga gåvolistor enligt era önskemål för långvarigare bruk.

 

Så här beställer du från Företagstjänsten

Gör din beställning via epost yritysmyynti@stockmann.com eller per telefon 046 876 3617 eller 046 876 3618. I samband med beställningen kommer vi överens om eventuella tilläggstjänster och beställningens leveranssätt. Beställningen levereras till den angivna adressen, men kan även avhämtas från varuhuset.

 

KOM IHÅG!

Med ett presentkort lyckas du alltid! Presentkortet fungerar som betalmedel till alla produkter som vi säljer och dessutom till alla Stockmanns egna tjänster. Ge gåvomottagaren möjligheten att välja.

 

FÖRETAGSKUND

Som företagskund får du uppköpen direkt med räkning. Det räcker att du meddelar vilka produkter du behöver och vi levererar dem till den angivna adressen. Vi ger gärna tilläggsuppgifter ifall du är intresserad av att bli företagskund.

 

Stockmann Business -förmånskort

Med Stockmann Business-förmånskortet får man den bekanta bruksförmånen, som graderas enligt uppköp från föregående år, genom att visa kortet vid kassan. Stockmann Business-kortet är inte ett betalkort.

Ansök Stockmann Business -förmånskortet

Villkor för Stockmann Business -företagskort (på finska)

Villkor för beställning och leverans

 

Kontakta oss

Stockmann Företagstjänst (vardagar kl. 9–17)
Tel. 046 876 3617, 046 876 3618
yritysmyynti@stockmann.com