Kauneus  — 27.4.2023

Valmistele iho juhlaan – näin se käy

Pitkän talven jälkeen iho kaipaa kosteutta, heleyttä ja suojaa – ehkä jopa hieman päivetystäkin. Ennen tärkeää päivää sekä kasvot että vartalo kannattaa helliä hehkuvaksi kuorimalla ja kosteuttamalla ihoa tehokkaasti.

Kirkkain kasvoin

Kasvojen säännöllinen kuorinta sekä tehokkaat antioksidantit hoitotuotteissa takaavat, että iho pysyy heleänä ja hoidettuna. C-vitamiini, ferulahappo sekä ihoa kevyesti kuorivat hapot ovat tehoaineista trendikkäimpiä, eikä suotta: nämä raaka-aineet vahvistavat ihoa, ennaltaehkäisevät UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja ihossa sekä parantavat ihon tekstuuria.

 

Kauneussalaisuutemme: Kauneusunet ovat ihan oikea juttu! Nimenomaan yökäyttöön suunniteltu seerumi tekee työn sinun puolestasi yön aikana: aamulla iho on pehmeämpi, kirkkaampi ja uusiutunut.

Heleyttä minuutissa

 Sisleyn hellävarainen, mutta tehokas entsyymikuorinta tekee ihosta kauniin tasaisen ja kirkkaan vain yhdessä minuutissa. Kuorintanaamio sisältää luonnollista alkuperää olevaa papaiini-entsyymiä ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Kiinteyttä ja kirkkautta

Sensain kiinteyttävä tehoseerumi kirkastaa ja tekee ihosta silkinpehmeän.

Kimmoisuutta gua shalla

Pieni ja näppärä gua sha -kasvolasta sopii täydellisesti kasvon luuston, leukaluun, poskipäiden ja silmänympärysten hoitamiseen.

Häivähdys päivetystä

Ida Wargin itseruskettavat kasvotipat on helppo sekoittaa kasvovoiteen sekaan. Lisää tippoja sen mukaan, millaisen lopputuloksen haluat.

Helli vartalon ihoa

Myös vartalo kannattaa kuoria pehmeäksi – erityisesti, jos haluat käyttää itseruskettavaa tuotetta ennen juhlaa. Levitä kuorinnan jälkeen kosteuttava vartalovoide tai pehmentävä vartaloöljy. Kuoritulle ja kosteutetulle iholle myös itseruskettava levittyy tasaisesti antaen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hedelmäisen herkullinen kuorinta

Ylellinen mikromuoviton vartalokuorinta kuorii ja ravitsee ihoa tehden siitä silkkisen pehmeän. Ainutlaatuinen koostumus sisältää murskattuja cupuaçu-siemeniä, sokerikiteitä, sekä kofeiinipitoista guaranaa.

Ylellinen vartalovoide

La Mer The Renewal Body Oil Balm on iholla voiteesta öljyksi muuntautuva vartalovoide, joka rauhoittaa, uudistaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa.

Ravitseva ja rauhoittava vartaloöljy

La Bruket Curative Body Oil -vartaloöljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ilman tahmaista tunnetta.

Väriä iholle

Vita Liberatan poispestävän vartalomeikin kosteuttava koostumus peittää ihon epätäydellisyydet ja heijastaa valoa.