Kauneus  — 27.4.2023

Valmistele iho juhlaan – näin se käy

Pitkän talven jälkeen iho kaipaa kosteutta, heleyttä ja suojaa – ehkä jopa hieman päivetystäkin. Ennen tärkeää päivää sekä kasvot että vartalo kannattaa helliä hehkuvaksi kuorimalla ja kosteuttamalla ihoa tehokkaasti.

Kuori ja kosteuta kasvot kauniiksi

Kasvojen iho saa hetkessä heleyttä helläntehokkaan kuorinnan avulla. Kuorinta kirkastaa välittömästi, sillä se poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, jolloin myös muut hoitotuotteet imeytyvät paremmin.

 

Kuorinnan jälkeen kasvoille kannattaa valita erityisesti kosteuttavia ja rauhoittavia hoitotuotteita. Valitse hoitorutiiniin rauhoittava hoitoneste, hemmotteleva seerumi sekä kosteusvoide kasvoille ja silmänympärysiholle. Voit sekoittaa kasvovoiteen sekaan myös itseruskettavia tippoja, joilla luot helposti luonnollisen päivetyksen.

 

Kauneussalaisuutemme: Kasvojen käsittely gua sha -kivellä vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa turvotusta. Seerumin levityksen jälkeen kivi liukuu iholla helpommin.

Heleyttä minuutissa

 Sisleyn hellävarainen, mutta tehokas entsyymikuorinta tekee ihosta kauniin tasaisen ja kirkkaan vain yhdessä minuutissa. Kuorintanaamio sisältää luonnollista alkuperää olevaa papaiini-entsyymiä ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Kiinteyttä ja kirkkautta

Sensain kiinteyttävä tehoseerumi kirkastaa ja tekee ihosta silkinpehmeän.

Kimmoisuutta gua shalla

Pieni ja näppärä gua sha -kasvolasta sopii täydellisesti kasvon luuston, leukaluun, poskipäiden ja silmänympärysten hoitamiseen.

Häivähdys päivetystä

Ida Wargin itseruskettavat kasvotipat on helppo sekoittaa kasvovoiteen sekaan. Lisää tippoja sen mukaan, millaisen lopputuloksen haluat.

Helli vartalon ihoa

Myös vartalo kannattaa kuoria pehmeäksi – erityisesti, jos haluat käyttää itseruskettavaa tuotetta ennen juhlaa. Levitä kuorinnan jälkeen kosteuttava vartalovoide tai pehmentävä vartaloöljy. Kuoritulle ja kosteutetulle iholle myös itseruskettava levittyy tasaisesti antaen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hedelmäisen herkullinen kuorinta

Ylellinen mikromuoviton vartalokuorinta kuorii ja ravitsee ihoa tehden siitä silkkisen pehmeän. Ainutlaatuinen koostumus sisältää murskattuja cupuaçu-siemeniä, sokerikiteitä, sekä kofeiinipitoista guaranaa.

Ylellinen vartalovoide

La Mer The Renewal Body Oil Balm on iholla voiteesta öljyksi muuntautuva vartalovoide, joka rauhoittaa, uudistaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa.

Ravitseva ja rauhoittava vartaloöljy

La Bruket Curative Body Oil -vartaloöljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ilman tahmaista tunnetta.

Väriä iholle

Vita Liberatan poispestävän vartalomeikin kosteuttava koostumus peittää ihon epätäydellisyydet ja heijastaa valoa.