Kauneus  — 3.3.2023

MÁDARA: Tehoa ihonhoitoon
pohjoisesta luonnosta

Latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki MÁDARA yhdistää pohjoisen luonnon antimien tehon innovatiiviseen tieteeseen ja hemmotteleviin koostumuksiin.

Latvialainen Lotte Tisenkopfa-Iltnere ei löytänyt markkinoilta kosmetiikkatuotteita, joissa ylelliset koostumukset ja hänelle sopivat raaka-aineet yhdistyisivät. Siksi hän halusi luoda täysin luonnollisen ja tehokkaan ihonhoitosarjan, jossa pohjoisen luonnon viisaus kohtaa innovatiivisen tieteen. Tuloksena syntyi MÁDARA.

 

Mikä tekee juuri MÁDARAsta erityisen?

MÁDARA lähestyy kauneutta luonnon kautta. Uskomme, että luonto puhuu samaa kieltä ihomme kanssa. Olemme kehittäneet tuotteita pohjoisista raaka-aineista yhteistyössä biologien ja ihotautilääkäreiden kanssa jo 16 vuoden ajan. Vangitsemme pohjoisten ainesosien tehon luonnolliseen, dermatologisesti todistettuun ihonhoitoon ja meikkituotteisiin, joissa yhdistyvät tinkimätön suorituskyky ja aisteja hemmottelevat koostumukset.

 

Millaisia raaka-aineita MÁDARAn tuotteet sisältävät?

Jokaisen tuotteemme ytimessä ovat pohjoiset kasvit, marjat ja jopa sienet. Pohjoismainen ankara ilmasto on tuhansien vuosien aikana kehittänyt kasveja, joilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia ja jotka kestävät pitkiä, pimeitä talvia. Nämä kasvit sisältävät runsaasti tärkeitä ravintoaineita ja aktiivisia ainesosia, jotka vastaavat ihomme tarpeisiin. Ainutlaatuisimpia ainesosia ovat muun muassa vahvistava koivuvesi, hiusten kasvua tukeva kantarelli sekä pohjoinen isoampiaisyrtti.

 

Kenelle MÁDARAn tuotteet sopivat?

Kaikille, jotka kaipaavat tuotteilta tehokkuutta, puhtaita raaka-aineita ja luonnollisten aromien ja tekstuurien tarjoamia aistielämyksiä. MÁDARAn tuotteet ovat suunnattu erityisesti heille, jotka jakavat ajatuksemme luonnonmukaisesta kauneudesta – tuotteiden on oltava sekä tehokkaita että ympäristöystävällisiä.

 

Onko MÁDARAlta luvassa jotakin uutta lähitulevaisuudessa?

Kehitämme tuotteita ja toimintaamme jatkuvasti. Uusimpana kehitimme suosittua kulma- ja ripsiseerumiamme. Kirkas geelikoostumus päivittyi kolmella uudella sävyllä, jotka muotoilevat, sävyttävät ja kasvattavat kulmakarvoja ja ripsiä luonnollisten peptidien, mineraalipigmenttien ja biopolymeerien avulla. Lisää uutta on luvassa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Mádaran perustaja Lotte Tisenkopfa-Iltnere

Lotte Tisenkopfa-Iltnere perusti MÁDARAn vuonna 2006 yhdessä kolmen muun latvialaisnaisen kanssa.

Loten suosikit

“Vitamin C Illuminating Recovery Cream on erityisen lähellä sydäntäni, sillä se tekee ihosta kosteutetun ja heleän.”

”Myös kasvikantasoluja sisältävä SPF30-aurinkosuojavoide on yksi ihonhoitorutiinini tukipilareista.”

MÁDARA

 

Teksti: Janni Mäkelä
Kuvat: MÁDARA