Kauneus  — 27.4.2023

Valmistaudu kauden kauneimpiin juhlahetkiin – katso kevään meikki- ja hiustrendit

Kevään ja lähestyvän kesän kynnyksellä on monta hyvää syytä juhlaan. Ajankohtaisen juhlatyylin tekevät nyt näyttävät huulet, rajatut silmät, huolitellut kulmat sekä trendikkään sliipatut hiukset. Tärkeintä on kuitenkin raikas, hyvinvoiva ja heleä iho. Ota talteen asiantuntijoidemme kauneussalaisuudet ja valmistaudu juhlakauden unohtumattomiin hetkiin!

Klassista glamouria

Klassinen juhlameikki

Juhlakauden upein meikkilook ottaa vaikutteita tunnetusti tyylikkäiltä ranskattarilta. Heleä ja raikas pohjameikki täydentyy ruusuisella poskipunalla, luonnollisiksi harjatuilla kulmilla, pehmeällä silmänrajauksella ja tuuheuttavalla ripsivärillä. Kokonaisuuden viimeistelee kirkas, klassisen punainen huulimeikki.

 

Kauneussalaisuutemme: Saat huulimeikistä superkestävän lisäämällä punaa useamman kerroksen ja painelemalla huulia kevyesti kasvo- tai puuteripaperilla punakerrosten välissä.

Luonnollisen raikas juhlalook

Luonnollinen juhlameikki

Kuulaan juhlameikin salaisuutena ovat hyvin hoidettu iho sekä kevyt meikkipohja, joka näyttää huolitellulta, mutta luonnolliselta. Voit lisätä meikkivoidetta koko kasvojen sijaan vain niille aluille, jotka kaipaavat extrapeittoa. Pohjameikin viimeistelevät raikas poskipuna ja ihanat pisamat. Intensiivisen silmämeikin sijaan katse kiinnittyy kulmiin ja huuliin.

 

Kauneussalaisuutemme: Nestemäisistä kulmatuotteista on moneksi, sillä ne sopivat myös pisamien tekoon. Ota avuksi esimerkiksi ohut, tarkkakärkinen sivellin. Saat luonnollisimman lopputuloksen, kun lisäät eri kokoisia pisamia epäsäännöllisesti kasvoille ja häivytät niitä kevyesti.

Trendikkään sliipattu hiustyyli

Sileä juhlakampaus

Juhlakauden ajankohtaisin hiustyyli on nyt tyylikkään sliipattu kampaus, joka syntyy sivujakauksella ja harjaamalla hiukset taakse. Apuna sliipatun juhlalookin luomisessa toimivat pehmeä ja joustava hiusgeeli, kiiltoa ja suojaa tuova suihke sekä pitoa antava hiuskiinne. Jätettävällä hiusöljyllä saat hiuksiin vielä lisäkiiltoa.

 

Kauneussalaisuutemme: Muotoileva hiusgeeli on paras apuri sliipatun hiuslookin luomisessa.