Kauneus  — 29.10.2020

Löydä ikimuistoinen tuoksu

Trendikkäimmät juhlatuoksut eivät sovi seinäruusuille. Nämä pikkujoulukauden tuoksut jättävät takuulla muistijäljen. 

1. Muotisuunnittelijan puutarhassa

 

 

 

Kauden himotuimmat kukkaistuoksut eivät pyytele anteeksi. Muotisuunnittelija Tom Ford inspiroitui omasta ruusutarhastaan luodessaan Private Blend Rose Prick EdP:tä. Tätä runsasta kukkaistuoksua ei todellakaan ole tarkoitettu seinäruusuille!

 

 

Osta tästä

2. Vapaan ihmisen valinta

 

 

 

Vuonna 2019 lanseerattu YSL Libre oli valtava menestys, eikä tuoksun Intense-versio jää tippaakaan jälkeen. Vapauden inspiroima naisten tuoksu leikittelee miehisillä tuoksuvivahteilla. Mukana on muun muassa laventelia, appelsiininkukkaa, orkideaa ja vaniljaa.

 

 

 

Osta tästä

3. Särmikäs uutuus

 

 

Muotitalo Valentino haluaa Voce Viva -tuoksullaan rohkaista jokaista tuomaan oman äänensä esiin. Moderni ja monivivahteinen tuoksu sisältää muun muassa mandariinia, gardeniaa ja vaniljaa. Tuoksun pullo on yhtä särmikäs kuin sen keulakuvaksi valikoitunut Lady Gaga.

 

 

 

Osta tästä

4. Muotifanien lahjatoive

 

 

 

Muotitalo Gucci nauttii valtavasta suosiosta tyyliväen keskuudessa, ja noste koskee myös tuoksuja. Gucci Bloom -tuoksuperheen tuotteet ovatkin loistavia lahjaideoita muotitietoiselle ihmiselle. Saatavilla on tuoksujen lisäksi muun muassa ylellinen vartaloöljy, hiustuoksu ja saippuoita.

 

 

Osta tästä

5. Ylellinen yötuoksu

Chanel Coco Madamoiselle L’Eau Privée istuu iholle kuin täydellinen alusvaatesetti. Sen luonut parfymööri suositteleekin lisäämään tätä hajuvettä iholle hetki ennen nukkumaanmenoa. Tuoksun kulmakivet ovat mandariini, ruusu jasmiini ja valkoinen myski. Saatavilla vain tavarataloista.