Kauneus  — 29.10.2020

Löydä ikimuistoinen tuoksu

Tämän vuoden trendikkäimmät tuoksut eivät sovi seinäruusuille. Nämä pikkujoulukauden tuoksut jättävät takuulla muistijäljen. 

1. Muotisuunnittelijan puutarhassa

 

 

 

Kauden himotuimmat kukkaistuoksut eivät pyytele anteeksi. Muotisuunnittelija Tom Ford inspiroitui omasta ruusutarhastaan luodessaan Private Blend Rose Prick EdP:tä. Tätä runsasta kukkaistuoksua ei todellakaan ole tarkoitettu seinäruusuille!

 

 

Osta tästä

2. Ylellinen yötuoksu

Chanel Coco Madamoiselle L’Eau Privée istuu iholle kuin täydellinen alusvaatesetti. Sen luonut parfymööri suositteleekin lisäämään tätä hajuvettä iholle hetki ennen nukkumaanmenoa. Tuoksun kulmakivet ovat mandariini, ruusu jasmiini ja valkoinen myski. Saatavilla vain tavarataloista.

3. Vapaan ihmisen valinta

 

 

 

Viime vuonna lanseerattu YSL Libre oli valtava menestys, eikä tuoksun Intense-versio jää tippaakaan jälkeen. Naisten tuoksu leikittelee miehisillä tuoksuvivahteilla. 

 

 

Osta tästä

4. Särmikäs uutuus

 

 

 

Muotitalo Valentinon uutuus Voce Viva on syyskauden kohutuin tapaus. Tuoksun pullo on yhtä särmikäs kuin sen keulakuvaksi valikoitunut Lady Gaga. 

 

 

Osta tästä

5. Muotifanien lahjatoive

 

 

 

Muotitalo Gucci nauttii valtavasta suosiosta tyyliväen keskuudessa, ja noste koskee myös tuoksuja. Gucci Bloom -tuoksuperheen tuotteet ovatkin loistavia lahjaideoita muotitietoiselle ihmiselle. Saatavilla on tuoksujen lisäksi muun muassa ylellinen vartaloöljy, hiustuoksu ja saippuoita.

 

 

Osta tästä