Kauneus  — 29.10.2020

Tutustu super-seerumeihin

Jos tavoitteena on kuulas kasvojen iho, juhlakauteen valmistautuminen alkaa seerumikuurilla. Testaa ja vaikutu.

Yöseerumit huhkivat, kun nukut

Jos tunnustaudut laiskaksi ihonhoitajaksi, tarjolla on helppo ratkaisu: yöseerumit. Ne hoitavat ihoasi silloin, kun itse nukut. Mikä parasta, iho uudistuu kaikkein eniten yöaikaan, joten saat seerumeiden tehoista suurimmat hyödyt irti juuri nukkuessa. Estée Lauder Advanced Night Repair on legendan maineessa oleva yöseerumi, jonka koostumus uudistui vielä aiempaakin paremmaksi. 

JOKA YÖNukkuessasi seerumi auttaa käynnistämään ihosi luonnollisen uusiutumisprosessin. Nopeasti! Korkea määrä hyaluronihappoa on kuin magneetti, joka tuo tehokasta kosteutusta kasvoillesi jopa 72 tunnin ajan.Ainutlaatuinen Chronolux™ Power Signal -teknologiamme tehostaa ihosi omaa, luonnollista korjausprosessia ja tukee samanaikaisesti uusien terveiden solujen tuotantoa sekä luonnollista kollageeni-tuotantoasi.

Tehokkaan ja peptidipitoisen Overnight Repair -seerumin argan- ja ruusuöljyt korjaavat soluja yön aikana. Tuote maksimoi ihon öistä korjaantumisprosessia vähentäen hienoja juonteita ja heleytt

Yves Saint Laurent Pure Shots Night Reboot -yöseerumi kuorii ja heleyttää ihoa. Näkyvästi heleämpi iho jo ensimmäisenä aamuna. Kuukauden käytön jälkeen iho on selvästi tasaisempi. Seerumin yökaktusuute on kerätty Yves Saint Laurentin Ourika-puutarhasta. Glykolihappo uudistaa ihoa paljastaen sileämmän, tasaisemman ja heleän ihon. Käytä Night Reboot -seerumin käytön ajan päivittäin vähintään aurinkosuojakerrointa SPF15.

Tehokuuri avuksi

Ihosolut uusiutuvat noin kuukaudessa, ja loistava keino tehostaa uudistumisprosessia on noin kuukauden mittainen ihonhoitokuuri. Se tukee ihon luonnollista prosessia, ja vaikutukset näkyvät kasvoilla pitkään. Hyvä aloitusajankohta voi olla vaikkapa vuodenajan vaihtuessa. Myös lyhyempiä kuureja on saatavilla. Sisley-sarjan La Cure sopii kaikkein ylellisimpäänkin makuun. Neljän viikon kuuri sisältää neljä tehohoitoa.

Tulokset alkavat näkyä jo ensimmäisen viikon käytön jälkeen.

1. viikko – Aktivointi
Iho alkaa elpymään ensimmäisen viikon jälkeen.
Väsymyksen merkit vähenevät.

2. viikko – Palautuminen
Ihon ulkonäkö paranee, juonteet häviävät ja iho näyttää pehmeämmältä ja kirkkaammalta.

3. viikko – Vahvistuminen
Ikääntymisen merkit vähenevät. Iho näyttää sileämmältä, kiinteämmältä ja kimmoisammalta. Iho säteilee elinvoimaa.

4. viikko – Elpyminen
Rypyt ovat vähentyneet. Iho näyttää nuorekkaammalta ja tuntuu kiinteältä, kimmoisalta ja heleältä.

Rasvaton Ihokuuri S muistuttaa ihoa sen luonnollisista uusiutumisprosesseista ja rauhoittaa erityisesti herkkää ja couperosaihoa.

Eroon pikkujuonteista

Jos haasteena ovat ihon pienet juonteet, kannattaa valita tuote, jonka ainesosalistalta löytyy hyaluronihappo. Se kosteuttaa ihoa kimmoisaksi ja vie mukanaan pintakuivuuden aiheuttamat juonteet. Huomaat vaikutukset yleensä hämmentävän nopeasti. Kiehl’s Vital Skin-Strengthening -seerumi hoitaa hyaluronihapon voimalla kaikkia ihotyyppejä. Jos iho tuntuu kuivuvan päivän mittaan, kannattaa tutustua myös hyaluronihapposuihkeisiin, joita voi lisätä pitkin päivää meikin päälle.

Kiehl’s Vital Skin-Strengthening Hyaluronic Acid Super Serum -seerumi vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Hyaluronihappoa sisältävä seerumi auttaa häivyttämään pieniä juonteita, tehden ihosta kimmoisan ja heleän. Sopii kaikille ihotyypeille.

Syväkosteuttava kasvoseerumi kuivalle iholle. Seerumi on yhdistelmä markkinoiden korkealaatuisimpia vaikuttavia aineita. Hyaluronihappo ja luonnolliset probiootit palauttavat elinvoiman ja tekevät ihosta heti raikkaamman ja sileämmän. Karkeus ja ihon kuivuminen on pian vain huono muisto.

Tom Ford Hyaluronic Energizing Mist -suihkeen kevyt, monikäyttöinen koostumus sisältäen kofeiinia ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat, pohjustavat, kiinnittävät ja raikastavat ihoa sekä meikkiä. Ainutlaatuinen sekoitus ekslusiivisia ainesosia lisäävät kosteutta jättäen ihon pehmeäksi sekä hehkeän hohtavaksi lisäämättä ihon kiiltelyä.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5 -liuos sisältää erittäin puhdasta ja vegaanista hyaluronihappoa. Hyaluronihappo (HA) pystyy absorboimaan 1000 kertaa painonsa verran vettä. HA-molekyylin koko määrittää kuinka syvälle ihoon se vaikuttaa.

Ainutlaatuinen hyaluronihapposeerumi lukitsee kosteuden iholle. Mizonin bestseller-seerumin korkea hyaluronihappopitoisuus yhdessä muiden tehoainesosien kanssa mahdollistaa seerumin tehokkaan imeytymisen, ihon kiinteytymisen ja pitkäkestoisen kosteutuksen.

Kirkastusta sameille kasvoille

Tuntuuko iho nuhjuiselta ja samealta? Ostoslistalle kannattaa silloin lisätä kirkastava seerumi, joka sisältää sameaa ihoa heleyttävää C-vitamiinia. Esimerkiksi Ole Henriksen Truth -seerumi on energiapommi kaamoksen väsyttämälle iholle. Se sisältää C-vitamiinia ja kollageenia, ja sen raikas sitruksinen tuoksu virkistää.

Kirkastava Laboratoires Filorga C-Recover -multivitamiinihoito kosteuttaa ja uudistaa ihoa sekä vähentää väsymyksen merkkejä. Tuote sisältää puhdasta 8-prosenttista C-vitamiinia ilmatiiviissä ja valolta suojatuissa pulloissa.Tehokkaassa antioksidatiivisessa muodossa oleva C-vitamiini lisää kollageenin tuotantoa ja aktivoi kudosten uusiutumista palauttaen ihon raikkauden ja nuorekkuuden. Seerumin vaikutusta lisäävät tehokosteuttavat polysakkaridit ja NCTF® 55+1 -tehoaineen yhdistelmä.

Tehohoitavat öljyt

Sinulle, joka kaipaat aavistuksen täyteläisempää tuntumaa: kokeile öljymäistä seerumia. Ne ovat todellisia kauneuseliksiirejä, sillä ne jättävät iholle muiden vaikutusten ohella ihanan hehkun. Esimerkiksi Guerlain-sarjan Abeille Royale Lifting Oil on harvinaisen miellyttävä käyttää. Se on kevyt kuin vesi mutta ravitseva kuin öljy, ja siinä on seerumin huipputehot.

Ihoa rauhoittava öljyseerumi herkälle iholle sisältää kehäkukkaöljyä ja kamomillaöljyä. Kirkastaa ja ylläpitää ihon heleyttä.

Tämä ainutlaatuinen kauneuseliksiiri luo kasvojen iholle upean hehkun. Öljyseerumin salaisuus on nuoruuden lähteeksikin kutsuttu Dioscorea Batatas, kiinalainen jamssi. Tämän biodynaamisesti viljellyn juuren uute toimii kuin taika herättäen ihon luontaisen kuulauden. Ylellinen sekoitus sisältää lisäksi villiruusua, mantelia, oliivia sekä jojobaa. Kauneusöljy sopii aamuin illoin käytettäväksi kasvojen päivittäiseksi kosteuttajaksi, suojaamaan ja ravitsemaan hiusten kuivia latvoja sekä kaikille kuiville ihoalueille.

Ainutlaatuinen yhdistelmä nopeasti imeytyviä, ravinnerikkaita kasviöljyjä, E-vitamiinia ja korkea pitoisuus ihon sävyä parantavaa ja kirkastavaa arktista puolukansiemenöljyä. Suojaa ihoa antioksidanttisesti. Päivittäiseen käyttöön erityisesti liikapigmentoituneelle ja samealle iholle. Kevyt, silkkinen ihotuntuma. Neroliöljy ja appelsiini tuovat seerumiin hienostuneen tuoksun.

Ylellisen silkkinen JOIK Organic Silky Facial Oil Serum -öljyseerumi ravitsee ja elvyttää ihoa sekä auttaa silottamaan pieniä juonteita. Seerumi on täynnä arvokkaita öljyjä, joilla on lukuisia hyötyjä. Oliiviskvalaani on rakenteeltaan samankaltainen ihon talin ja kaksoislipidikerroksen kanssa. Se imeytyy välittömästi ja ravitsee ihon syvimpiä kerroksia, auttaa edistämään ihon uusiutumista, ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta ja auttaa ihoa pysymän joustavana.