Kauneus  — 4.9.2020

Didemin vinkit
hehkuvaan meikkiin

Didem Özgun vinkkaa kolme askelta syyskauden kauneimpaan meikkiin. Näillä vinkeillä ja tähtituotteilla onnistut takuulla.

Hehkuva meikkipohja

Pidän siitä, että meikkipohja on luonnollinen, kevyt ja hehkuva. Meikki ei saa tuntua iholla pakkelilta. Dior Capture Dreamskin Moist & Perfect Cushion on kevyesti sävyttävä kosteusvoide, joka tasoittaa, silottaa ja hoitaa ihoa. Lisäksi siinä on suojakerroin 50, mikä on tärkeää. Käytän sitä yksinään niinä päivinä, jolloin en halua käyttää meikkivoidetta. Muulloin käytän sitä meikkivoiteeni alle.

 

Kun haluan hieman enemmän peittävyyttä, valitsen meikkivoiteeksi MAC Studio Face and Body Foundationin. Levitän sitä kasvoille siveltimellä, jolloin saan juuri sopivan määrän.

 

 

Olen käyttänyt vuosia YSL:n Touche Éclat -valokynän sävyä 2. Käytän sitä tummille silmänalusille sekä niihin kohtiin kasvoja, joihin kaipaan hieman lisää kirkkautta. Estée Lauderin Bronze Goddess Highlighting Powder Gelée -korostuspuuterin sävy Modern Mercury tuo kasvoille hehkua. Lisään sitä sormella poskipäille, ohimoille ja amorinkaarelle. Joskus sipaisen sitä myös silmäluomille. MAC Radiant Matte Bronzing Powder Poudre Soleil on luottoaurinkopuuterini. Valitsen sen sävyssä Beige-ing Beauty.

Didemin suosikit:

Luxe gelée -aurinkopuuteri valoisaan hehkuun. Lisää lämpöä. Anna itsellesi taivaallinen hehku tällä super-ylellisellä aurinkopuuterilla. Tämä viettelevä koko kehon aurinkopuuteri on kuin loputon kesä. Muodostaa kirkkaan helmiäisen kiillon.

Yves Saint Laurent Touche Éclat on ikoninen valokynä ja peitevoide. Taianomainen valo. Valoa heijastava koostumus. Ehdoton luottotuote. Välittömästi ihoa kirkastava ”taikakynä”, joka antaa luonnollisen ja hehkuvan lopputuloksen.

Syvyyttä katseeseen

En käytä läheskään joka päivä ripsiväriä, mutta kulmien haluan aina olevan kunnossa. Pidän siitä, että kulmat ovat tuuheat ja luonnolliset, ei liian piirretyn näköiset. Harjaan kulmakarvoihini ensin kulmageeliä, kuten Lancôme Sourcils Stylerin sävyä 03. Jos kulmissa näkyy aukkoja, täytän niitä tummanruskealla meikkikynällä. 

 

Diorshow Mascara on paras koskaan käyttämäni ripsiväri, sillä väriä tulee runsaasti jo parilla vedolla. Levitän sitä vain yläripsiin, sillä en halua liian nukkemaista katsetta.

 Silloin, kun haluan lisää syvyyttä katseeseen, levitän rusehtavaa luomiväriä yläluomelle. Pronssiset sävyt sopivat minulle parhaiten. Sopivia löytyy Dior 5 Couleurs Couture Eyeshadow -paletin sävystä Mitzah.

 

Myös silmänrajaus tuo intensiteettiä katseeseen. YSL Dessin Du Regard -silmämeikkikynän toisessa päässä on sivellin, jolla voi pehmentää rajauksen utuiseksi. Musta väri näyttää helposti kovalta, joten suosikkisävyni on ruskea Brun Mordant.

Häivähdys punaa kasvoille

Helppo huulimeikki viimeistelee heleän meikin. Rakastan monikäyttöisiä tuotteita: esimerkiksi huulipunia, joita voi käyttää lisäksi poskipunana tai luomivärinä. Käytän poskipunaa päivittäin ja suosin korallisia sävyjä, jotka tekevät terveen hehkun. MAC Glow Play Blush poskipuna toimii myös huulilla. 

Dior Lip Maximizer Hyaluronic Lip Plumper -huulikiilto on pitkäaikainen suosikkini. Se hoitaa ja kosteuttaa huulia sisältämänsä hyaluronihapon avulla eikä jätä lainkaan tahmeaa tunnetta. Käytän kiiltoa sellaisenaan tai sitten levitän alle huulteni sävyistä huulipunaa. Sellainen on MAC Lustre Lipstickin sävy Set to Sizzle.

Didemin suosikit:

Uuden innovaation poskipuna on kuin halaus iholla! MAC Glow Play Blush -poskipunan “bouncymainen” tekstuuri tuntuu höyhenenkevyeltä. Silkkinen, kerrostettava koostumus on kevyestä puolipeittävä ja se luo nuorekkaan, terveen näköisen ihon.

Ripsien luonnollista tuuheutta lisäävä ripsiväri. Volyymia jokaisella harjanvedolla. Ripsiä lisäävä vaikutelma.

Ylellinen Dior 5 Couleurs Couture -luomiväripaletti sisältää kokoelman upeita luomivärisävyjä.