Kauneus  — 23.9.2019

Halutuimmat
kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Hemmottele itseäsi ihanalla pre-joululahjalla! Yli 20 upeaa kosmetiikan joulukalenteria tulevat myyntiin lokakuun puolessavälissä. Listasimme vuoden 2019 varmat hitit – pysy kuulolla ja poimi oma kosmetiikkajoulukalenteri pian talteen!

Kestosuosikkien joukossa on tänä vuonna upeita uutuuksia, kuten Essie-kynsilakkakalenteri sekä Stockmann-uutuus Rituals-kosmetiikkakalenteri. Mukana myös eksklusiivisesti Stockmannilta muun muassa Jo Malone, MAC, Kiehl’s, Atelier Cologne, Molton Brown ja Rituals.

 

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019 saatavilla nyt verkkokaupasta ja tavarataloista. Jos haluamasi kosmetiikkakalenteri ei vielä löydy valikoimasta, malta vielä pieni hetki – uusia kalentereita avataan myyntiin lähiaikoina!

Osta tästä

LUMENE
kosmetiikkajoulukalenteri

 

Viime vuoden suosituin Lumene-joulukalenteri palaa tänäkin vuonna myyntiin. Toimi nopeasti, tämä viedään varmasti käsistä!

MAC
kosmetiikkajoulukalenteri

 

Macin joulukalenteri on täydellinen meikkifriikille – 24 luukkua täynnä suosituimpia meikki- ja ihonhoitoyllätyksiä!

LANCÔME
kosmetiikkajoulukalenteri

 

Lancôme-joulukalenteri sulattaa laatutietoisen sydämen: kosmetiikkakalenterin sisällön arvo on yhteensä jopa 490 euroa. Tätä ei kannata missata mistään hinnasta!

ATELIER COLOGNE
kosmetiikkajoulukalenteri

 

Hienostuneessa Atelier Cologne -joulukalenterissa on lukuisten miniatyyrituoksujen lisäksi käsisaippuaa sekä käsi- ja vartalovoiteita.

UUTTA! ESSIE JA DEPEND
kosmetiikkajoulukalenteri

 

Kynsilakkoja rakastavia on kuunneltu! Myyntiin nousee jopa kaksi uutuutta: Essien 25-luukkuinen kynsilakkakalenteri sekä Dependin Christmas Countdown Beauty -adventtikalenteri.

NYX
kosmetiikkajoulukalenteri

 

Nyxin kosmetiikkajoulukalenteri jättää hyvän maun suuhun, vaikkei suklaata sisälläkään. Love Lust Disco Greatest Hits Lip -adventtikalenteri on varma valinta huulipunia rakastaville.

 

Vuoden 2019 kosmetiikkajoulukalenterit tulevat myyntiin verkkokaupassa ja tavarataloissa lokakuun ensimmäisillä viikoilla.

Osta tästä