Kauneus  — 31.8.2020

Syksyn ihonhoidon
ja meikin ABC

Tänä syksynä katse kohdistuu hyvinhoidettun ihoon ja skarppiin katseeseen. Lancômen Advanced Génifique -ihonhoitolinja tarjoaa ratkaisut nuorekkaaseen ihoon. Heleyttävällä ja kosteuttavalla Teint Miracle -meikkivoiteella luot kuulaan meikkipohjan. Täydelliset kulmat ja täyteläinen puna huulilla viimeistelevät lookin.

BACK TO OFFICE -VINKIT À LA INKA​

Lancôme-meikkitaiteilija Inka paljastaa omat kosmetiikan suosikkituotteensa syksyyn.

HELEÄ IHO ADVANCED GÉNIFIQUE -SEERUMILLA

Pre- ja probiootteja sisältävä seerumi vahvistaa ja palauttaa pintakuivaa ihoani tehden siitä heleän ja pehmeän. Oman ihonhoitorutiinini ehdoton kulmakivi!

 

Osta tästä

HEMMOTTELUHETKI GÉNIFIQUE HYDROGEL -NAAMIOLLA

Kun ihoni kaipaa täydellistä hemmotteluhetkeä. Hydrogel-naamioliinaan imeytetyt ihoa hellivät raaka-aineet tekevät ihosta kosteutetun, täyteläisen, ja naamion vaikutukset tuntuvat iholla jopa viikon!

 

Osta tästä

KAUNIIN LUONNOLLINEN POHJA TEINT MIRACLE -MEIKKIVOITEELLA

Ihoon sulautuva heleyttävä meikkivoide on loistotuote alkavaan syksyyn! Kosteuttava koostumus sopii ihanteellisesti pintakuivalle iholle ja sitä on helppo kerrostaa ihon ongelma kohdille. Lisäkosteutta ja kuulautta voit lisätä sekoittamalla tipan Genifiquen seerumia meikkivoiteen sekaan.

 

Osta tästä

VAHVAT RIPSET CILS BOOSTER LASH SERUM -RIPSISEERUMI – UUTUUS!

Ripsetkin tarvitsevat vahvistusta, esimerkiksi päivittäinen taivutus voi haurastuttaa niitä. Cils Booster Lash Serum sisältää neljää aminohappoa, jotka ravitsevat ja vahvistavat ripsiä. Tuote sopii herkille silmille sekä ripsipidennysten kanssa käytettäväksi!

 

Osta tästä

VIIMEISTELLYT KULMAT SOURCILS STYLER -KULMAGEELILLÄ

Viimeistelen omat kulmani aina kulmageelillä! Lancôme Sourcils Styler antaa kulmakarvoille siististi väriä ja pitää ne napakasti paikoillaan koko päivän ajan.

 

Osta tästä

PEHMEÄT HUULET L’ABSOLUE ROUGE INTIMATTE -HUULIPUNALLA

Pehmeä ja mattainen koostumus sulautuu täydellisesti huulen pinnalle. Helppo levittää ilman rajausta ja miellyttävä pehmeys säilyy huulella koko päivän. Ihanat uudet sävyt!

 

Osta tästä