Kauneus  — 10.11.2022

Kosmetiikkajoulukalenteri tuo hemmottelua joulunodotukseen

Lähtölaskenta jouluun voi alkaa, sillä vuoden 2022 ensimmäiset kosmetiikkajoulukalenterit ovat nyt täällä!

Kosmetiikkajoulukalenterit ovat olleet viime vuosina todellinen kauneusmaailman superhitti: intohimoisimmat kosmetiikkafanit alkavat intoilla joulukalentereista jo kesällä, ja suosituimmat kosmetiikkakalenterit myydään loppuun reippaasti ennen joulukuuta.

 

Kosmetiikkajoulukalenteri onkin ihana pre-joululahja itselle, ystävälle, rakkaalle tai vaikka äidille. 24 pientä kauneuslahjaa sisältävä kosmetiikkakalenteri tuo iloa joulunodotukseen ja hemmottelua vuoden pimeimpiin päiviin. Samalla pääsee näppärästi testailemaan uusia tuotteita ja piristämään omia kosmetiikkarutiinejaan, kun adventtikalenterin luukuista paljastuu päivittäin uusi ihonhoitotuote, tuoksu tai meikki.

Upeat kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Kosmetiikkajoulukalenterien kauniista kirjosta löytyy tänä vuonna jokaiselle jotakin – valinnanvaraa on ylellisistä luksuskalentereista luonnonkosmetiikkakalentereihin sekä meikki- ja kynsilakkakalentereista ihonhoidon hemmottelukalentereihin.

 

Myös kosmetiikkajoulukalenterien hintahaarukka on laaja: edullisimmat kauneuskalenterit maksavat noin kuusikymppiä, kun ylellisimpien kalenterien hinta on useamman satasen. Rahalle saa kuitenkin aina vastinetta, sillä kosmetiikkakalenterien sisältämien tuotteiden arvo on useimmiten reippaasti enemmän kuin kalenterin hinta.

 

Upeat kosmetiikkajoulukalenterit 2022 tulevat myyntiin Stockmannin tavarataloihin ja verkkokauppaan lokakuun aikana, ja enimmäiset ovat jo saapuneet. Kaikkiaan valikoimaamme saapuu yli 20 erilaista kosmetiikkajoulukalenteria – tutustu kalenterivalikoimaan alla.

Luksuskalenterit

Armanin, Yves Saint Laurentin, Lancômen ja Diorin joulukalenterit tuovat ripauksen ylellisyyttä joulunaikaan. Nämä kalenterit ovat todellista jouluarjen luksusta!

Molton Brown -joulukalenteri 2022

Molton Brown -joulukalenteri 2022
Molton Brown -joulukalenteri huokuu säihkyvää joulutunnelmaa ja kätkee luukkuihinsa 24 tuoksuvaa hemmottelutuotetta vartalolle ja hiuksille. Mukana on muun muassa kylpytuotteita, vartalovoiteita ja hajuvesiä. Hinta 200 €, arvo 390 €.

Lancôme-joulukalenteri 2022
Lancôme-joulukalenteri 2022
Lancômen joulukalenteri sisältää runsaasti ihania ihonhoitotuotteita, kuten hemmottelevia voiteita ja seerumeita sekä silmä- ja huulimeikkejä ja tuoksuja. Ranskalaismerkin hurmaavan kauniin kalenterin keskellä komeilee tietysti Eiffel-torni. Hinta 178 €, arvo 517 €.

Yves Saint Laurent -joulukalenteri 2022
Yves Saint Laurent -joulukalenteri 2022
Juhlavan tummasävyinen Yves Saint Laurent -joulukalenteri sisältää 24 ylellistä yllätystä. Mukana on minikokoisia suosikkituoksuja, silmämeikkejä sekä erityisen runsaasti huulimeikkejä, joten tämä kalenteri on mainio tapa piristää peilikuvaa ja kokeilla uusia huulipunasävyjä! Hinta 400 €, arvo 580 €.

Dior-joulukalenteri 2022

Dior-joulukalenteri 2022
Diorin ylellinen joulukalenteri huokuu juhlakauden taikaa. Upea kalenteri sisältää muun muassa tuotteet täydelliseen ihonhoitorutiiniin sekä tuoksuja. Kalenteri tulee myyntiin vain tavarataloihin. Hinta 490 €.

Armani-joulukalenteri 2022

Armani-joulukalenteri 2022
Klassisen joulunpunainen ja kullanhohtoinen Armani-joulukalenteri kätkee luukkuihinsa täysi- ja matkakokoisia meikkejä silmille, huulille ja kasvoille sekä minikokoisia tuoksuja. Hinta 500 €, arvo 734 €.

Ihonhoitokalenterit

Tänä vuonna ihonhoidon hemmottelukalentereita löytyy usealta eri brändiltä. Löytyisikö oma suosikkisi joltakin näistä brändeistä: Biotherm, Clinique, L’Occitane, Kiehl’s tai Rituals? Mukana on myös JOIKin luonnonkosmetiikkakalenteri sekä Dick Johnsonin miesten kosmetiikkakalenteri.

Rituals-joulukalenteri 2022
Rituals-joulukalenteri 2022
Rituals-joulukalenterin tunnelmallisten luukkujen takaa löytyy 24 ylellistä lahjaa, jotka kannustavat hidastamaan tahtia ja nauttimaan pienistä hemmotteluhetkistä keskellä joulukiireitäkin. Vartalonhoitotuotteiden lisäksi mukana on neljä kynttilää – yksi jokaista adventtisunnuntaita varten. Hinta 76,50 €.

Kiehl’s-joulukalenteri 2022

Kiehl’s-joulukalenteri 2022
Kiehl´s-joulukalenterin kuvitus huokuu hilpeää joulutunnelmaa. Kalenteri sisältää rakastettuja ihonhoitotuotteita sekä kasvoille että vartalolle, mukana on niin voiteita, puhdistustuotteita, naamioita kuin seerumeitakin. Hinta 115 €.

JOIK-joulukalenteri 2022

JOIK-joulukalenteri 2022
JOIKin lumoava luonnonkosmetiikkakalenteri tekee jokaisesta joulukuun aamusta ylellisen ja jännittävän. JOIK-joulukalenterin ulkoasun on suunnitellut virolainen suunnittelija Karl Korsar, jonka tyylille ovat tunnusomaisia rohkeat värit, yksityiskohdat ja optimistisuus. Joulukalenteri sisältää JOIKin rakastetuimpia tuotteita ja houkuttelevia uutuuksia JOIK Organic, JOIK Home & Spa sekä JOIK Organic Beauty -tuotelinjoista. Hinta 149 €.

Lumene-joulukalenteri 2022
Lumene-joulukalenteri 2022
Lumenen ylellinen pohjoinen kauneusjoulukalenteri sisältää 24 rakastettua Lumene-tuotetta. Jokaisesta uudesta luukusta paljastuu ihastuttava yllätys – upea ihonhoitotuote tai meikkisuosikki. Täydellinen joko lahjaksi tai itsellesi päivittäiseen hemmotteluun. Hinta 94,90 €.

L’occitane Premium -joulukalenteri 2022
L’Occitanen ylellinen Premium Advent Calendar kätkee pieniin vetolaatikkoihinsa 24 ylellistä kosmetiikkayllätystä Provencesta. Kalenteri sisältää merkin suosikkituotteita kasvojen-, vartalon- ja hiustenhoitoon sekä hajuvesiä. Mukana on kokeilu- ja matkakokoisten tuotteiden lisäksi myös normaalikokoisia tuotteita. Hinta 119 €.

L’occitane Classic -joulukalenteri 2022
L’occitane Classic -joulukalenteri 2022
L’Occitanelta tulee tuttuun tapaan myyntiin peräti kaksi joulukalenteria. Edullisempi Classic Advent Calendar sisältää Provencen hurmaavia kosmetiikkatuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Kokeilu- ja matkakokoisten tuotteiden lisäksi mukana on yksi normaalikokoinen tuote Hinta 64 €.

Origins-joulukalenteri 2022

Origins-joulukalenteri 2022
Origins-kauneusjoulukalenteri sisältää monipuolisen kattauksen kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Luukut kätkevät sisäänsä muun muassa useita Origins-kasvonaamioita ja muita tuotteita ihon hemmotteluun. Hinta 115 €.

Biotherm-joulukalenteri 2022
Biotherm-joulukalenteri 2022
Meriaiheisen kuvituksen koristama Biotherm-joulukalenteri sisältää runsaasti ihonhoitotuotteita, kuten Blue Therapy- ja Aquasource-sarjan puhdistustuotteita ja voiteita kasvoille. Hinta 84,90 €, arvo 298 €.

Clinique-joulukalenteri 2022

Clinique-joulukalenteri 2022
Clinique-joulukalenteri on täynnä Cliniquen suosikkeja. Kalenteri sisältää muun muassa kasvojen puhdistustuotteita, kasvovoiteita ja meikkejä. Hinta 119 €.

Dick Johnson -joulukalenteri 2022

Dick Johnson -joulukalenteri 2022
Tummanpuhuva ja tyylikäs Dick Johnson Men’s Grooming Calendar -kosmetiikkajoulukalenteri on mainio isänpäivälahja tai ennenaikainen joululahja, joka tuo iloa ja odotusta joulukuun päiviin. Kalenterissa on 24 luukkua, joiden taakse kätkeytyy Dick Johnsonin klassikkotuotteita ja ihan uusia tuotelanseerauksia sekä myös muiden tunnettujen miesten kosmetiikkabrändien parhaimmistoa. Hinta 129,90 €.

Nuxe-joulukalenteri 2022

Nuxe-joulukalenteri 2022
Nuxe Advent Calender -joulukalenteri on ylellisen upea lahja ystävälle tai itselle! Kalenteri sisältää 24 kokeilukokoista tuotetta, mukana on muun muassa kasvonjehoito- ja puhdistustuotteita, tuoksuja ja monikäyttöisä kuivaöljyjä, jotka sopivat kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Hinta 139 €.

Meikkikalenterit & kynsilakkakalenterit

Jokaisen meikki-intoilijan toivelistalla on tietysti meikkikalenteri, jonka luukuista paljastuvat yllätykset tarjoavat päivittäisen meikkihaasteen oman elämänsä meikkitaiteilijalle. Väriä ja kimallusta joulunodotukseen tuo myös kynsilakkakalenteri. Kynsilakkafaneille värien täyteisiä joulukalentereita tarjoavat tänä vuonna Essie ja OPI.

MAC-joulukalenteri 2022

MAC-joulukalenteri 2022
MAC Bursting with Surprises -joulukalenteri on jokaisen meikkifanin unelma. Joulunpunaisen, lahjapakettia muistuttavan kalenterin luukuista paljastuu muun muassa täysikokoisia suosikkimeikkejä huulille ja silmille. Hinta 219 €.

OPI-kynsilakkakalenteri 2022
OPI-joulukalenteri 2022
Juhlakauden 2022 OPI-kynsilakkakalenterista löydät kauneimmat kynsilakkasävyt sekä joulunaikaan että koko tulevalle vuodelle. Kalenteri sisältää sekä juhlakauden erikoissävyjä sekä OPIn klassikkoväreä yhteensä 25 kappaletta kukin 3,75 ml koossa. Hinta 59 €.

Essie-joulukalenteri 2022
Essie-joulukalenteri 2022
Essie-kynsilakkakalenteri sisältää 24 yllätystä ja kaiken mitä tarvitset täydellisen manikyyrin tekemiseen kotona. Mukana on upeita kynsilakkasävyjä sekä normaali- että minikoossa ja lisäksi muita kynsienhoitotuotteita. Hinta 89,90 €.

Stockmannin oma kosmetiikkajoulukalenteri

Myös tänä vuonna myyntiin saapui Stockmannin oma kosmetiikkajoulukalenteri, mutta huippusuosittu kalenteri ennätettiin myydä loppuun jo marraskuun alussa sekä tavarataloista että verkosta. Kaunis kalenteri johdattelee talvisen tavaratalon taianomaiseen tunnelmaan ja kätkee luukkuihinsa upeita yllätyksiä sekä kotimaisilta brändeiltä että maailmalta. Vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterissa on uudet tuotteet, ja mukana on niin luksusmeikkejä, luonnonkosmetiikkaa, ylellisiä tuoksuja kuin ihon- ja kauneudenhoidon luottotuotteita. Kalenterin hinta on 129 €.

Stockmann-kosmetiikajoulukalenteri