Muoti  — 4.5.2018

Lahjaopas: 5 ideaa jokaiseen äitityyliin

Ei ole yhtä oikeaa tyyliä olla äiti. Äitienpäivän lahjavinkkiemme avulla voit muistaa elämäsi tärkeintä täydellisellä lahjalla, tyylistä riippumatta.

Minimalisti

Vähemmän on enemmän, sanovat universaalit tyylisäännötkin. Määrän sijaan Minimalistiäiti luottaa tyylissään laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kestävät aikaa. Daniel Wellingtonin Classic Black St Mawes -rannekello on sekä klassinen että käytännöllinen lahja. Katso kaikki lahjavinkit Minimalistille tästä.

Lattemamma

Osaako äitisi löytää luksusta arjen pienistä hetkistä? Lattemamman ykköslahja tänä äitienpäivänä on Nespresso Lattissima Touch -kahvikone, jolla maukkaat kahvit syntyvät käden käänteessä. Kauniin muotoilun ansiosta keitin on lisäksi ilo esteetikon silmälle.

Sporttiäiti

Onko äitisi ikiliikkuja, jolta luonnistuvat niin arjen pyörittäminen kuin puolimaratonkin? Energiaa Sporttiäidin arkeen tarjoaa Wilfan Juicemaster-mehupuristin, jolla vitamiinipitoiset tuorepuristetut mehut syntyvät kotona käden käänteessä. Löydä parhaat lahjat Sporttiäidille täältä.

Fashionista

Onko äitisi vaatekaapin sisältö kuin suoraan catwalkilta? Räväyttävän tyylin voi viimeistellä helposti näyttävällä huulimeikillä. Yves Saint Laurentin Vernis A Levres Pop Water -huulilakan sävy Rouge Splash nostaa asun kuin asun seuraavalle tasolle.

Leijonaemo

Tunnetaanko äitisi rautarouvana, joka on valmis kulkemaan vaikka läpi harmaan kiven arvojensa ja läheistensä puolesta? Rohkea edelläkävijä ansaitsee arvoisensa tuoksun – Guerlainin Shalimar-parfyymin intensiivinen ja hehkuva tuoksu on lumoava yllätys äidille tärkeänä päivänä. Löydä kaikki täydelliset lahjavinkit Leijonaemolle täältä.

Unisexmutsi

Koostuuko äitisi vaatevarasto mutkattoman androgyyneistä luottovaatteista? Hemmottele äitiäisi klassikolla – Marimekon ajaton Mari-paita sopii oikein yhdisteltynä niin arkeen kuin juhlavampiinkin tilanteisiin. Mustavalkoinen tasaraitakuosi tekee asusta hillityn tyylikkään.

Tilaa äitienpäivälahjat 8.5. mennessä, niin ne ehtivät postitoimituksella juhlapäiväksi. Tavaratalot ovat avoinna myös äitienpäivänä, katso tarkemmat aukioloajat tästä.