Muoti  — 11.5.2020

Parhaat lahjavinkit
kevään juhliin

Kanta-asiakkaamme paljastivat parhaat lahjavinkkinsä. Stockmannin lahjapalvelu huolehtii lahjan toimituksen sankarin ovelle asti, jos et itse pääse juhlimaan paikan päälle.

Johanna: Ilahduta tuplalahjalla

Varsinkin valmistujaisjuhlissa maljakoista on usein pulaa, sillä yleinen tapa on muistaa opintonsa päättänyttä kukilla. Juhlien järjestäjien vaasivaje helpottuu, kun ojennat kukat valmiiksi maljakossa. Kaksi lahjaa yhdessä paketissa!

 

Jos haluat antaa kestävämmän kukkalahjan, valitse leikkokukkien sijaan huonekasvi ja sille sopiva ruukku.

Panu: Astioita tarvitaan aina

Käytännölliset lahjat ovat syystä suosiossa – eivätkä vähiten siksi, että ne tuovat tavallisiin arkipäiviin muiston juhlasta. Kauniille tarjoiluastioille, lautasille, laseille ja aterimille on aina käyttöä.

 

Vaatii vain vähän salapoliisityötä varmistaa, että lahja on täysi napakymppi: kurkkaa kyläillessä lahjansaajan keittiönkaappiin tai kysäise lähipiiriläisiltä, onko käytössä jokin tietty astiasarja.

Memmu: Konkreettinen lahja viestii vaivannäöstä

Luottomerkin huulipuna lempisävyssä. Se silkkihuivi, jota hän ihaili, kun kiertelitte viimeksi kaupungilla. Ajatuksella valittu lahja kertoo läheisellesi, että olet todella halunnut antaa jotain juuri hänelle sopivaa ja mieluisaa.

Antti: Kimpassa ostamalla saa enemmän

Lahjan keksiminen saattaa joskus tuottaa päänvaivaa ja yhden ihmisen budjetti tulla vastaan, vaikka idea jo olisikin. Porukalla kaikki on helpompaa: parviäly ratkaisee ideapulan ja kimppalahja budjettivajeen. Yhdessä voi antaa lahjaksi jotain arvokasta ja aikaa kestävää.

Ulrica: Koru on pysyvä muisto

Korulahja muistuttaa tärkeästä hetkestä senkin jälkeen, kun juhlat ovat ohi. Ennen kuin kipaiset koruosastolle, selvitä, onko lahjansaajan mieleen enemmän kulta vai hopea. Jos et ole ihan varma, olivatko sankarin korvalehdet rei’itetyt, kaulakoru tai rannekoru on turvallinen valinta. Muista myös muut tyylikkäät vaihtoehdot: kalvosinnapit, solmioneula tai rannekello.

Deini: Muista myös itseäsi

Kulunut kevät on ollut poikkeuksellinen ja vaatinut kaikilta tavallista enemmän. Mitäpä jos palkitsisit itsesi uudella tuoksulla, laadukkaalla vaatteella tai jo kauan haaveilemallasi designesineellä?