Muoti  — 3.6.2024

Synsam toi huippubrändien aurinkolasit Stockmannille

Synsam on avannut Stockmann-tavarataloihin uudet aurinkolasiosastot, joiden valikoima pitää sisällään sekä persoonallisia ja trendikkäitä uutuuksia että ajattomia klassikkomalleja monilta luksus- ja premium-brändeiltä.

Stockmann-tavarataloihin on saapunut uusi ja odotettu aurinkolasivalikoima kansainvälisiltä luksus- ja premium-brändeiltä, kuten Gucci, Prada, Ray-Ban, Tom Ford, Saint Laurent, Michael Kors, Oakley ja Versace.

 

Huippubrändien aurinkolasit toi Stockmannille pohjoismaiden johtava optikkoketju Synsam, jonka uudet aurinkolasiosastot avattiin tänä keväänä Stockmann-tavarataloihin Helsingin keskustaan, Tapiolaan, Jumboon, Turkuun ja Tampereelle.

 

”Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä laajempaa aurinkolasivalikoimaa, erityisesti laadukkaita premium- ja luksusbrändien aurinkolaseja. Synsam on silmä- ja aurinkolasialan edelläkävijä muodissa ja tyylissä sekä tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joten se sopii erinomaisesti osaksi korkealuokkaista asustevalikoimaamme”, sanoo Stockmannin valikoimasta vastaava johtaja Riku Lyly.

 

Synsamin aurinkolasiosastojen kattavasta valikoimasta löytyy varmasti sopivat ja tyylikkäät aurinkolasit kaikille kasvoille ja eri tyyleihin. Helsingin keskustan tavaratalon uusi aurinkolasiosasto on itse asiassa valikoiman laajuudeltaan yksi Suomen suurimmista aurinkolaseihin erikoistuneista myyntipisteistä, jossa on tarjolla yli viisisataa aurinkolasimallia naisille ja miehille sekä rajattu aurinkolasimallisto perheen pienimmille. Kattava valikoima pitää sisällään sekä ajattomia klassikkoaurinkolaseja että uutuusmalleja kesän 2024 suurimmista aurinkolasitrendeistä.

Synsam-aurinkolasit

Kesän 2024 aurinkolasitrendit

Aurinkolasitrendeissä ovat tänä kesänä pinnalla liioiteltu tyyli, sporttisuus ja uudet, innovatiiviset materiaalit. Mallistoista löytyy myös ikivihreitä klassikkomalleja, jotka eivät koskaan petä.

Maksimalismi

Aurinkolasimallistoissa nähdään nyt leikkisyyttä ja luovuutta – tänä kesänä enemmän on todellakin enemmän! Trenditietoinen ei ujostele tai ota itseään turhan vakavasti, vaan valitsee rohkeat ja näyttävät aurinkolasit, jotka erottuvat katukuvasta ja ilmaisevat kantajansa persoonaa.

 

Aurinkolasien kehysmalleissa on nyt runsaasti maksimalistisia ja liioiteltuja muotoja, jotka voivat olla voimakkaan kulmikkaita, pehmeän pulleita tai virtaviivaisen futuristisia. Kehyksissä nähdään myös voimakkaita kontrasteja ja näyttäviä yksityiskohtia.

 

Kesän aurinkolasimuodissa ilotellaan myös väreillä, jotka ovat runsaita ja rohkeita. Erityisesti pinnalla ovat voimakkaat ja selkeät värit, kuten keltainen, sininen, violetti ja oranssi. Monipuoliseen väripalettiin mahtuvat myös sähäkät neonvärit, pehmeän pastelliset vivahteet sekä maanläheisemmät sävyt. Myös kuviollisia kehyksiä on tarjolla.

Synsam-aurinkolasit

Sporttisuus

Urheilumuodista ammennetut vaikutteet ovat vallanneet niin catwalkit kuin aurinkolasimallistotkin. Sporttiset aurinkolasit ovat nyt supertrendikkäitä, ja toiminnallista tyyliä nähdään tänä kesänä myös perinteisten muotitalojen aurinkolasimallistoissa. Suosittuja ovat myös perinteiset urheilulasit, joita löytyy kattava valikoima Oakleyn mallistosta.

Synsam-aurinkolasit

Innovatiiviset materiaalit

Luovuus ja leikkimielisyys kukoistavat aurinkolasimallistoissa ainakin osittain uudenlaisten, innovatiivisten materiaalien ja teknologioiden ansiosta. Niitä käyttämällä kehyksiin voidaan luoda muotoja, jotka eivät olleet mahdollisia aiemmilla materiaaleilla ja valmistusmenetelmillä. Esimerkiksi injektiotekniikan avulla valmistetaan nyt paksuja ja muhkeita kehyksiä, jotka ovat onton designin vuoksi kuitenkin yllättävän kevyitä.

Synsam-aurinkolasit

Viisi vinkkiä aurinkolasiostoksille

1. Käytä aina auringossa oleillessasi hyvälaatuisia – eli vähintään CE-merkittyjä – aurinkolaseja. Laadukkaat aurinkolasit suojaavat silmiä auringon haitallisilta UV-säteiltä ja auttavat vähentämään erilaisten silmäsairauksien ja -vaurioiden riskiä.

 

2. Valitse isot ja leveät kehykset, jos haluat aurinkolasien suojaavan myös herkkää ja ohutta silmänympärysihoa.

 

3. Valitse aurinkolasit huolella, jotta niitä tulee varmasti käytettyä. Sovita siis laseja rauhassa ja varmista, että ne istuvat kasvoillesi hyvin, tuntuvat mukavalta ja miellyttävät myös tyyliltään.

 

4. Jos vietät paljon aikaa vesillä tai lumella, valitse UV400-merkityt aurinkolasit. Ne estävät kaikkien UV-säteiden pääsyn linssin läpi ja toimivat sen vuoksi paremmin kuin ainoastaan CE-merkinnällä varustetut aurinkolasit.

 

5. Valitse veneilyyn ja autoiluun polarisoidut aurinkolasit. Polarisoidut linssit poistavat vedestä, lumesta tai kosteasta tienpinnasta tulevia sokaisevia heijastuksia ja ovat siksi erityisen hyödylliset vesillä ja tien päällä.

Synsam-aurinkolasit